Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“krásna kaviareň”

Cukráreň Elisabeth Patisserie
Na pozícii č. 1 spomedzi 1 Pekárne v Nitre
Opis: Cukráreň Elisabeth Patisserie - Paríž v srdci Nitry, kde nájdete zákusky a dezerty inšpirované francúzskom. Vďaka príjemnému prostrediu, vkusnému zariadeniu a vždy čerstvým zákuskom sa tu budete cítiť výborne. V ponuke máme aj bezlepkové koláčiky.
Podrobné informácie o reštaurácii
Opis: Cukráreň Elisabeth Patisserie - Paríž v srdci Nitry, kde nájdete zákusky a dezerty inšpirované francúzskom. Vďaka príjemnému prostrediu, vkusnému zariadeniu a vždy čerstvým zákuskom sa tu budete cítiť výborne. V ponuke máme aj bezlepkové koláčiky.
Zrecenzované: 24. mája 2017

táto kaviareň mi prirástla k srdcu :) majú skvelé koláčiky, dobrú kávu, domáce limonády či skvelý čaj. je tam pokoj na pokec. je pomerne často plná pre svoj parížsky nádych a rada sa tam vraciam.

Dátum návštevy: apríl 2017
Poďakujte používateľovi Trip704666.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (27)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

81227 recenzií

Zrecenzované: 15. novembra 2016

Hneď ako som otvorila dvere, som vedela, že toto bude moja najobľúbenejšia cukráreň.Útulné prostredie, milá obsluha. Koláčiky sú vynikajúce a horúca čokoláda bola čisté nebíčko v papuľke.

Dátum návštevy: september 2016
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi dzankam.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 2. septembra 2016 cez mobilné zariadenie

Takýchto miest nikdy nie je dosť! Príjemná atmosféra malej francúzskej kaviarničky. Hoci aj ceny su francúzske, určite sa zčasu načas oplatí prísť, vychutnať si kávičku s maškrtkou v krásny slnečný deň. A obsluha na úrovni! Držím palce!

Dátum návštevy: august 2016
Poďakujte používateľovi Moncurik.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 26. apríla 2016

Kaviareň-cukráreň, ktorá sa snaží vniesť do centra Nitry parížskeho ducha svojou veselosťou, pestrosťou, modernými zákuskami a francúzskymi melódiami. Na zákusok si prichystajte cca 2,50 Eur za 1 ks, ale oplatí sa. Káva takisto fajn. Myslím, že podávajú aj raňajky. Konečne iný, svieži koncept cukrárne v Nitre.

Dátum návštevy: apríl 2016
Poďakujte používateľovi Katuskag.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Zrecenzované: 25. mája 2018 cez mobilné zariadenie

Dátum návštevy: máj 2018
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia ElisabethP1455, Manažér v zariadení Cukráreň Elisabeth Patisserie.Zodpovedané: 24. októbra 2018
Prekladač Google

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Cukráreň Elisabeth Patisserie, si pozreli aj

 
Nitra, Nitriansky kraj
Nitra, Nitriansky kraj
 
Nitra, Nitriansky kraj
 

Navštívili ste Cukráreň Elisabeth Patisserie? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu