Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (77)
Filtrovať recenzie
77 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
47
22
6
1
1
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
47
22
6
1
1
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
2777 recenzií
Zrecenzované: 26. októbra 2017

Hotel Zlatý kľúčik je krásny hotel, ktorý je umiestnený v kopci na Zobore. Útulné izby, príjemné priestory na raňajky, nádherný výhľad na mesto. Ústretový personál, vynikajúca kuchyňa. Počas konferencie sme mali obedy v jedálni mimo hlavnej časti hotela, kde to je tiež pekne zariadené a dá sa sedieť na terase s prúteným nábytkom. Chcela by som sa ešte poďakovať personálu za ochotu. Nakoľko som si po odchode v hotelovej izbe zabudla nabíjačku na mobil, boli ochotní mi ju poslať poštou domov.

  • Termín ubytovania: október 2017, cestoval(a) na služobnú cestu
    • Lokalita
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi LuV646.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Hotel_Zlaty_Klucik, Team of hotel Zlatý Kľúčik v zariadení Hotel Zlatý Kľúčik.Zodpovedané: 4. novembra 2017

Vážená pani LuV646,

ďakujeme pekne, že ste si našli čas na hodnotenie našich služieb. Veľmi si ceníme, že ste bola s našimi službami spokojná a radi Vás privítame opäť niekdy v budúcnosti. S prianím príjemne stráveného zvyšku dňa kolektív hotela Zlatý Kľúčik****

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 14. októbra 2017 cez mobilné zariadenie

Vždy keď mám možnosť tak sa zastavím v tomto hoteli. Perfektná lokalita, skvelý výhľad na mesto ktorý sa asi nikdy neopozerá- ráno, večer, v noci. Špičková kuchyňa, perfektné posedenie na terase,obsluha výnimočnáparking ok

Termín ubytovania: október 2017, cestoval(a) na služobnú cestu
Poďakujte používateľovi JozefSalaj69.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Hotel_Zlaty_Klucik, Kolektív hotela Zlatý Kľúčik v zariadení Hotel Zlatý Kľúčik.Zodpovedané: 18. októbra 2017

Vážený pán JozefSalaj69, ďakujeme veľmi pekne za Váš milý komentár. Sme veľmi radi, že ste sa u nás cítili príjemne a budeme poctení, ak sa v budúcnosti rozhodnete pre opätovnú návštevu nášho hotela. S pozdravom kolektív hotela Zlatý Kľúčik****

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 28. septembra 2017

Hotel s výhľadom na Nitru, v ktorom sa cítite naozaj výnimočne, lebo personál naozaj robí všetko preto, aby pobyt u nich bol pre vás nezabudnuteľný. Milé privítanie pohárom sektu na recepcii, kvalifikovaný a milý personál v reštaurácii, chutné, originálne a esteticky servírované jedlo, mimoriadne vkusne zariadené izby, nádherný výhľad, kvalitné raňajky - naozaj nič, čo by sa dalo vytknúť. Určite sa radi vrátime.

  • Termín ubytovania: september 2017, cestoval(a) v páre
    • Cena/kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
Poďakujte používateľovi irvingjan.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Hotel_Zlaty_Klucik, Kolektív hotela Zlatý Kľúčik v zariadení Hotel Zlatý Kľúčik.Zodpovedané: 5. októbra 2017

Vážená/ Vážený irvingjan, dovoľte sa nám veľmi pekne poďakovať za Váš komentár. Nesmierne si vážime Vašu spokojnosť ako s hotelovými službami, tak aj s reštauráciou. Budeme veľmi radi, ak nás opäť poctíte Vašou návštevou. S prianím všetkého dobrého kolektív hotela Zlatý Kľúčik***

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 4. marca 2017 cez mobilné zariadenie

Skvele miesto, krasny vyhlad na Nitru, vyborna obsluha. Jedlo famozne (dali sme si slepaciu polievku, steak, omacku na zelenom koreni, opekane zemiaky, cokoladovy brownie)... urcite odporucam! My sa urcite vratime :)

Termín ubytovania: marec 2017, cestoval(a) s rodinou
Poďakujte používateľovi P5037RWpetras.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Hotel_Zlaty_Klucik, Manažér recepcie v zariadení Hotel Zlatý Kľúčik.Zodpovedané: 7. marca 2017

Vážený P5037RWpetras,

ďakujeme za návštevu ako aj pozitívnu spätnú väzbu. Veríme, že nám zachováte svoju priazeň a tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu.

S pozdravom team hotela Zlatý Kľúčik****

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 13. novembra 2016 cez mobilné zariadenie

Výborná reštaurácia s dobrým výberom jedál. Príjemná obsluha s profesionálnym prístupom. Dali sme si predjedlo srnčí chrbát s hruskovým carpaccio, hlavné jedlo Telacie líčka s koreňovou zeleninou a Bravčovú panenku s tekvicovým rizotom.

Termín ubytovania: november 2016, cestoval(a) s rodinou
Poďakujte používateľovi NoroS7.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Hotel_Zlaty_Klucik, team hotela v zariadení Hotel Zlatý Kľúčik.Zodpovedané: 19. novembra 2016

Vážený pán Noro S,

ďakujeme za návštevu ako aj pozitívnu spätnú väzbu. Veríme, že nám zachováte svoju priazeň a tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu.

S pozdravom team hotela Zlatý Kľúčik****

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie