Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Obed menu”
Recenzia Hotel River

Hotel River
Najlepšie ceny pre obdobie
Registrácia dd. mm. rrrr Odhlásenie dd. mm. rrrr
Ceny sú za 1 izby, pre 2 osoby
Zobraziť ceny
Porovnať najlepšie ceny z najobľúbenejších cestovateľských webových stránok
Hotel River
Na pozícii č. 4 spomedzi 15 hotelov v Nitre
Zrecenzované: 8. septembra 2017 cez mobilné zariadenie

Krásne nové príjemné prostredie v tesnej blízkosti rieky Nitra s terasou. Výber menu dve jedlá, na piatok ryba losos a gril Encián, pripravené nie tradične, ale na 1*. Dezerty sme skúsili dva, úžasné.
Rad sa sem vrátim a verím, že budem spokojný.

Termín ubytovania: septembri 2017, cestoval(a) na služobnú cestu
Poďakujte používateľovi Fero S.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (32)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk

1532 recenzií

Zrecenzované: 13. decembra 2016 cez mobilné zariadenie

Velmi pekny hotel, v kludnom prostredi. Ranajky musim hodnotit na 1* Len nas trochu sklamali, lebo sme vyberali hotel s podmienkou wellnessu ale bol zatvoreny. Mali nas aspon upozornit dopredu pri rezervacii, ze wellness je sukromne prenajaty.. Do buducna sa treba teda opytat, ci je wellness k dispozicii. Hotel splna 4*, spokojnost

Termín ubytovania: decembri 2016, cestoval(a) v páre
Poďakujte používateľovi keppa7.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 31. októbra 2016

V hoteli sme strávili jednu noc vďaka firemnej akcií, ktorú v ňom naša spoločnosť organizovala. Je to menší, zato útulný hotel, situovaný v pokojnej časti Nitry neďaleko centra. Izby sú moderne zariadené, čisté, s príjemnou terasou alebo francúzskym balkónom (izby orientované smerom na rieku Nitra) a bezplatným wifi pripojením. Personál bol veľmi milý, ochotný a ústretový. Reštaurácia je príjemným miestom na posedenie, či už vnútri, alebo v teplejších dňoch na vonkajšej terase. Kuchyňa skvelá (večera bola na jednotku, objednali sme si rôzne jedlá a všetky boli chutné), bohaté raňajky (na želanie vám spravia ham & eggs či praženicu) - fakt nemáme čo vytknúť. Parkovanie je možné priamo pri hoteli na parkovisku monitorovanom kamerovým systémom. V hoteli je aj menšie wellness centrum, ktoré sme ale pre krátkosť času nemali možnosť vyskúšať. Ak budeme mať niekedy opäť cestu do Nitry, určite sa tu znova zastavíme.

  • Termín ubytovania: októbri 2016, cestoval(a) na služobnú cestu
    • Cena/kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
Poďakujte používateľovi Lucia M.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 17. júla 2016

Príjemné prostredie, milá obsluha, chutné jedlo. Testovali sme zoširoka. Bravčová panenka na hríbovom ragú, pečená clarisa na cherry hniezde aj hríbové rizoto s parmezánom boli veľmi chutné. Trochu sklamaním bol domáci krémeš a káva. Neboli zlé, ale za hlavným jednom trochu zaostávali. Celkovo veľmi príjemné, radi sa vrátime.

  • Termín ubytovania: júli 2016, cestoval(a) s rodinou
    • Lokalita
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi Marek T.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 22. októbra 2017 cez mobilné zariadenie
Prekladač Google

Termín ubytovania: septembri 2017, cestoval(a) na služobnú cestu
Poďakujte používateľovi 572clarec.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Ďalšie hotely, ktoré by sa vám mohli páčiť...
Cestovatelia si pozreli aj tieto hotely v Nitre
Vzdialenosť 2,7 km
Hotel Zlatý Kľúčik
Hotel Zlatý Kľúčik
Č. 1 z 15 v lokalite Nitra
69 recenzií
Vzdialenosť 1 km
Hotel MIKADO
Hotel MIKADO
Č. 2 z 15 v lokalite Nitra
46 recenzií
Vzdialenosť 1 km
City Hotel Nitra
City Hotel Nitra
Č. 3 z 15 v lokalite Nitra
44 recenzií
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny
Vzdialenosť 0,7 km
Hotel Golden Hoffer
Hotel Golden Hoffer
Č. 5 z 15 v lokalite Nitra
24 recenzií
Vzdialenosť 1,1 km
Hotel Alexander's
Hotel Alexander's
Č. 12 z 15 v lokalite Nitra
24 recenzií
Vzdialenosť 2,1 km
Hotel Koruna
Hotel Koruna
Č. 9 z 15 v lokalite Nitra
8 recenzií
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny

Navštívili ste Hotel River? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Dodatočné informácie o hoteli Hotel River

Adresa: Nabrezhie mladezhe 2A, Nitra 949 01, Slovensko
Lokalita: Slovensko > Nitriansky kraj > Nitra
Vybavenie:
Reštaurácia Kúpele Plavecký bazén Bezbariérový prístup
Štýl hotela:
Na pozícii č. 4 spomedzi 15 hotelov v lokalite Nitra
Cenový rozsah: 69 € – 78 € (na základe priemerných cien za štandardnú izbu)
Trieda hotela:Hviezdičky: 4 — Hotel River 4*
Počet izieb: 23
Možnosti rezervácie:
Spoločnosť TripAdvisor s hrdosťou ohlasuje uzatvorenie spolupráce s partnerom Booking.com, vďaka ktorému budete môcť vykonávať bezproblémové rezervácie hotela Hotel River. Každý mesiac pomáhame miliónom cestovateľov nájsť dokonalý hotel na dovolenkové aj služobné cesty, pričom vždy hľadáme najlepšie zľavy a špeciálne ponuky.

Je toto profil vášho zariadenia na portáli TripAdvisor?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu