Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“reštaurácia ARNO”

Arno - Pizza & Restaurant
Na pozícii č. 2 spomedzi 18 Reštaurácie v Michalovciach
Cenový rozsah: 5 USD - 18 USD
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 26. marca 2018

nádherná reštaurácia v pokojnom prostredí, dostupné ceny, vynikajúca kuchyňa, pozorný a milý personál, odporúčam, neoľutujete, z návštevy mám tie najpozitívnejšie dojmy

Dátum návštevy: marec 2018
Poďakujte používateľovi toccata58.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (33)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

192333 recenzií

Zrecenzované: 28. februára 2018 cez mobilné zariadenie

Veľmi nepríjemná skúsenosť s dnešnou donáškou, jedlo sme si objednali okolo pol 10 ráno na 12:00hod do práce na prestáku. O 12:10 stále nikoho nikde,nikto nám nedal vedieť,po telefonickom rozhovore nám bolo oznámené že žiadny donáškar nie je momentálne k dispozícii a !!SNÁĎ TO STIHNE !! do 12.40 ale nevedia to isto!! Výhovorka “ja o ničom neviem ja som len čašník” nasledovala po tomto ozname.
O 12.35 prišla slečna s donáškou a jej prístup bol asi taký istý ,keď oznámila že vlastne oni už ráno mali strašne veľa objednávok, keďže sme sa vlastne odvolali na to
, že sme objednali v dostatočnom časovom predstihu.
A čo tak informovať o tom pri objednávke?! Aby ľudia vedeli ako sa majú zariadiť a objednat si jedlo inde,kde by prišlo na čas !!!
Žiadne ospravedlnenie ani nič!
Obed stál takisto za nič.
Obaľované rybie filé kde obal bol hrubší ako ryba samotná...

Dátum návštevy: február 2018
2  Poďakujte používateľovi 691viktorias.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Dominik A, Manažér v zariadení Arno - Pizza & Restaurant.Zodpovedané: 20. marca 2018

Ćas donášky je informačný udaj. Podĺa množstva objednávok sa predlžuje alebo skracuje. Donášková služba je ZADARMO, a keďže nemáme uvedený žiadny údaj o tom za aký čas ju máme doručiť, našou snahou je to urobiť čo najskôr. Niekedy to žiaľ nedopadne najlepšie. Ospravedlňujeme sa Vám dodatočne za vzniknuté neprijemnosti.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 25. septembra 2017

V porovnaní s inými reštauráciami v okolí vyššie ceny, ale veľmi pekná, nová reštaurácia, s príjemným personálom a chutným jedlom. Ak Vám nevadí si priplatiť, tak odporúčam.

Dátum návštevy: september 2017
Poďakujte používateľovi MilanP907.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Dominik A, Majiteľ v zariadení Arno - Pizza & Restaurant.Zodpovedané: 21. novembra 2017

Ďakujem,za Vašu recenziu.Každý názor si vážim,a je pre mňa veľmi dôležitý.ĎAKUJEM.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 6. septembra 2017

V tichej obytnej štvrti, moderné, čisté, príjemné. Jedlo veľmi chutné a pekne naaranžované, takže sa najedli aj oči. Majiteľ bol na prevádzke a naozaj sa staral, aby nikomu nič nechýbalo. Výborný pomer cena/výkon. Vrele odporúčame.

Dátum návštevy: august 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
2  Poďakujte používateľovi triper339.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 17. augusta 2017

Reštaurácia rodinného typu, s výborným jedlom, príjemnou obsluhou, primeranými cenami a osobným záujmom pána majiteľa o spokojnosť hostí. Denné menu je možno vybrať z dvoch druhov polievok a 3 druhov jedál v cene 3,60. Vždy čerstvé jedlo, kvalitné a chutné. Najete sa za pár drobných. Aj rodinná oslava tam usporiadaná dopadla na výbornú. Môžem len odporúčať.

Dátum návštevy: august 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi atewy.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Dominik A, Majiteľ v zariadení Arno - Pizza & Restaurant.Zodpovedané: 21. novembra 2017

Veľka vďaka za Vašu recenziu,veľmi nás to potešilo a ukázalo, že cesta na ktorú sme sa dali je ta správna . ĎAKUJEME. Kolektív Reštaurácie ARNO

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Arno - Pizza & Restaurant, si pozreli aj

 
Michalovce, Košický kraj
 

Navštívili ste Arno - Pizza & Restaurant? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu