Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“DEJA VU reštaurácia”

Fotografia nebola poskytnutá
Máte fotografiu?
Pridajte ju.
DeJa Vu restaurant
Na pozícii č. 9 spomedzi 19 Reštaurácie v Michalovciach
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 26. marca 2018

bežné poľovnícke prostredie, dnes už značne opotrebované, nie najlepší dojem z reštaurácie, čistoty a hlavne pachov, nechápem, prečo tam ľudia idú - ak nie sú labužníkmi pikantných jedál, možno kvôli samotnej lokalite, objekt nutne potrebuje renováciu a nové investície, ako aj zmenu personálu

Dátum návštevy: marec 2018
Poďakujte používateľovi toccata58.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (9)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk

489 recenzií

Zrecenzované: 26. júna 2017

Príjemné klimatizované priestory, výborné jedlá, vrelo odporúčam. V lete je terasa vzdušná a otvorená, pre deti je tu možnosť zábavy. Reštaurácia je vsadená do príjemného prostredia, máte to blízko do mesta, aj do okolitých rekreačných zariadení.

Dátum návštevy: máj 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi JurajT62.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Zrecenzované: 27. augusta 2018 cez mobilné zariadenie

Dátum návštevy: august 2018
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 14. júla 2017

Dátum návštevy: september 2016
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 17. novembra 2016
Prekladač Google

Dátum návštevy: jún 2016
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli DeJa Vu restaurant, si pozreli aj

 
Michalovce, Košický kraj
 

Navštívili ste DeJa Vu restaurant? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu