Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Super prostredie na oddych

Zemplínska šírava je super miesto na oddych, užili sme si veľmi tu veľa zábavy. Jediné čo môžem... viac informácií

Recenzované: 11. júna 2019
AndrejM4187
,
Sečovce, Slovensko
Sundance

Personál super, voda pri väčšom množstve ľudí bola znečistená viac ako sme čakali. Okolie pekné... viac informácií

Recenzované: 1. augusta 2018
dzono77
,
Poprad, Slovensko
Prečítať všetky recenzie (26)
  
Recenzie (26)
Filtrovať recenzie
26 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
12
5
6
3
0
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
12
5
6
3
0
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
91426 recenzií
Recenzované: 26. januára 2018 cez mobilné zariadenie

Super straveny cas v prirode okolo vody prijemna prechadzka stanky s jedlom hudbou kolotoce vhodne aj s detmi ..len pozor ak su tam festy vtedy radsej nie-spanie vtedy logicky nehrozi ;)

Dátum zážitku: august 2017
Poďakujte používateľovi mysickam.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 20. augusta 2017

nádherná súčasť východného Slovenska, mohlo by sa hovoriť viac o vzniku Šíravy, historia je celkom poučná, mohlo by existovať aj nejaké múzeum s fotografiami

Dátum zážitku: júl 2017
Poďakujte používateľovi AdelaK91.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 31. júla 2017

Je to pekné miesto na oddych a rekreáciu. Môžete vyskúšať plavbu loďou. Voda je na niektorom mieste viac špinavá. Sú tam stánky z občerstvením a bazény.

Dátum zážitku: august 2016
Poďakujte používateľovi Erika F.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 13. júla 2017 cez mobilné zariadenie

Skvelá strava, chutné menu za 3,30 eur, môžem odporúčať každému, oplatí sa odbehnúť zo Šíravy a dať si pizzu či menu.

Dátum zážitku: júl 2017
Poďakujte používateľovi Iveta K.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 15. apríla 2017

Na Zemplínsku Šíravu sa vraciam stále rád, keď som na Slovensku, a to aj mimo letnej sezóny. Je pravdou, že o prostredie by sa mohla miestna samospráva starať trochu viac, aby bol celkový dojem z návštevy lepší. Aj napriek tomu má to svoje čaro.
Dá sa venovať rôznym aktivitám, či už turistike, relaxu v aquaparku a dobre najesť v okolitých reštauráciach.

Dátum zážitku: apríl 2017
1  Poďakujte používateľovi Lukáš K.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie