Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Čarovný ako jeho názov ”
Recenzia Čáry-Máry

Čáry-Máry
Na pozícii č. 7 spomedzi 48 Reštaurácie v Martine
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 2. apríla 2018 cez mobilné zariadenie

Och, tento podnik! Koláče, čaje, limonády a hlavne tá atmosféra(hlavne večer, keď je v podniku prítmie a horia sviečky). To sú dôvody, prečo sa podnik oplatí navštíviť a prečo sa sem rada vraciam. Majú tých najochotnejších čašníkov /baristov v celom Martine, starajú sa o zákazníkov a je to vidieť. Z plánovanej polhodinovej kávy sa stane 4 hodinový pokec ani si nevšimnete. Ceny taký vyšší priemer. Celková spokojnosť z mojej strany.

Dátum návštevy: marec 2018
Poďakujte používateľovi JanaD1084.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (44)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

4844 recenzií

Zrecenzované: 8. decembra 2017 cez mobilné zariadenie

Po dnešnej skúsenosti s teľacími líčkami mi nezostáva nič iné, než vzdať hold šéfkuchárovi a v podstate celému podniku. Každá moja návšteva je zážitkom a nikdy neodchádzam sklamaný, naopak veľmi nadšený. Vrelo odporúčam každému človeku, ktorý má chuť stráviť príjemný čas v čarovnom prostredí a v spoločnosti lahodného jedla.

Dátum návštevy: december 2017
Poďakujte používateľovi MichalJuniorK1.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 7. novembra 2017

Poriadna štýlovka ktorú by ste mali navštíviť, dobrá kávička a smoothie. Čistota, kľud, rôzne druhy sedenia.

Dátum návštevy: november 2017
Poďakujte používateľovi Resort729508.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 23. októbra 2017 cez mobilné zariadenie

oslovila ma utulost a priestranost. tiez pekne vonave zachodky. co sa tyka obsluhy tak sme trochu dlhsie cakali, no inak velmi pekna kaviaren. rozhodne patri k oblubenym v Martine, lebo je tu vzdy vela ludi

Dátum návštevy: október 2017
2  Poďakujte používateľovi KLaraFristyk.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 23. augusta 2017 cez mobilné zariadenie

Tu sa s interierierom niekto velmi pekne pohral a zmenil stary komunisticky priestor na nepoznanie, aj ked je to taka mensia kopia Urban Housu v BA, zanechalo to vo mne velmi prijemny pocit z ranajok a kavy. Obsluha bola mila.

Dátum návštevy: august 2017
Poďakujte používateľovi corderada.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Čáry-Máry, si pozreli aj

Martin, Žilinský kraj
 
Martin, Žilinský kraj
Martin, Žilinský kraj
 

Navštívili ste Čáry-Máry? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu