Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (66)
Filtrovať recenzie
66 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
39
17
6
2
2
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
39
17
6
2
2
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
3866 recenzií
Zrecenzované: pred 3 týždňami

Svadbu sme mali 7.9.2019. Prístup všetkých zamestnancov, počínajúc Event manažérkou pani Kukurovou bol od začiatku až po koniec skvelý. Personál sa snažil vyhovieť všetkým požiadavkám a po celý čas bol príjemný a ústretový. Čistota izieb, kvalita jedla, obsluha, všetko bolo na vysokej úrovni. Výzdobu sme riešili taktiež s hotelom a boli sme s ňou veľmi spokojní, ako aj so všetkými službami, jedlom aj množstvom jedla, s ktoré nám vopred na základe počtov ľudí v hotel odporučili. Ešte raz vďaka za uskutočnenie našej párty , vydarila sa aj vďaka personálu a prístupu hotela.

Dátum pobytu: september 2019
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi ladislavpolivka.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 8. júla 2019

Tento hotel sme si vybrali na malú oslavu 31 výročia svadby A musím za seba aj za manžela povedať, že sme si vybrali veľmi dobre. Mali sme izbu 101. Nádherná, čistá a voňavá izba. Perfektne uprataná a priestranná kúpeľňa.Nechýbalo nám absolútne nič. Keď sme večer dostali chuť na kávu čašníčka napriek tomu, že už mala upratané a zatvárala bola ochotná a urobila nám výborné presso ktoré sme si mohli vychutnať na terase. Raňajky nám chutili. Výber bol dostatočný. Jediné z čoho sme boli trošku sklamaní bolo, že džús na ktorý sme sa tešili bola voda s nejakým zvláštnym sirupom. Ak budeme mať možnosť veľmi radi sa vrátime. Bolo nám u Vás skvele. ĎAKUJEME

Dátum pobytu: júl 2019
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi Janka49.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 20. marca 2019 cez mobilné zariadenie

Vynikajúci hotel v tomto okolí. Skvelý staff a úžasná kuchyňa. Celý čas bolo o nás veľmi dobrr postarané a na raňajky maky dokonca aj tresku čo je naozaj nevídané.

Určite sa s radosťou vrátime!

Dakujeme Bystricka

Dátum pobytu: marec 2019
Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
Poďakujte používateľovi Lucas S.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 2. marca 2019

Pomerne velke sklamanie. Hotel nie je lacny, ale nase ocakavanie nesplnil. Dostali sme izbu 01, napriek tomu, ze sme povodne objednavali v tej istej cene apartman. Stale sme poculi hudbu z wellnessu a tiez do izby bolo citit teplo z welnesu. Na ranajkach sme nasli plesnive paradajky. Wellness sme predpokladali ze mame ako holelovy hostia zdarma, ale nemali sme a nikto z personalu nas na to neupozornil.

Dátum pobytu: február 2019
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi SonicaMac.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia BystrickaHotel, Front Office Manager v zariadení Hotel Bystricka.Zodpovedané: 9. marca 2019

Dobrý deň prajem,
je nám veľmi ľúto, že sme nesplnili Vaše očakávania. Ohľadne zmeny izby ste boli informovaní telefonicky pred príchodom, nakoľko apartmány aj ostatné 3-lôžkové izby boli už obsadené. Mrzí nás, že ste neboli informovaní ohľadne ceny wellness pre ubytovaních hostí, t.j.7,50€/2 hod.
Veríme, že napriek nepríjemnostiam nám pri ďalšej návšteve Martina dáte šancu dokázať Vám, že spokojnosť hostí je našou prioritou a že Vás nesklameme.
Prajeme Vám veľa úspechov.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 11. septembra 2018 cez mobilné zariadenie

Hotel je situovany hned pri ceste ale hluk od cesty sme veru nepoculi. Izba bola velka priestranna aj kupelna, hotel nema klimatizaciu na izbach takze v lete tam aj v noci je dost horuco a navyse sme mali dost vrzgajucu postel. Restauracia je na velmi dobrej urovni, pochutili sme si. A este hotel nema vytah takze s kocikom to bolo dost obtiazne ale boli ochotni a dovolili nam.ho nechavat na recepcii.

Dátum pobytu: august 2018
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi DominikaP1705.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie