Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dobre”

Flamengo Pattiserie & Gelateria
Na pozícii č. 1 spomedzi 1 Dezerty v Lučenci
Cenový rozsah: 1 USD - 4 USD
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 21. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Krasne prostredie, skvela kava, vyborne kolace, uzasny caj, profesionalna obsluha a o zmrzline ani nehovoriiim

Dátum návštevy: marec 2018
Poďakujte používateľovi GondasD.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (32)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

71132 recenzií

Zrecenzované: 3. januára 2018 cez mobilné zariadenie

Flamengo je osvedceny podnik v centre mesta so sirokym vyberom zmrzliny, v ktorom sa vzdy radi zastavime.

Dátum návštevy: august 2017
Poďakujte používateľovi martinabI8551KW.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 7. novembra 2017 cez mobilné zariadenie

Bohatý výber zákuskov, ktoré sú výborné. Lahodná káva, dokonca i v bezkofeinovej verzi. Táto kaviareň/cukráreň je skutočne skvělou voľbou.

Dátum návštevy: október 2017
Poďakujte používateľovi MarianaK335.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 20. mája 2017 cez mobilné zariadenie

Prišli sme s rodinou, sadli si v pekný slnečný deň na "terasu" a čakali. A čakali... Objavil sa čašník, poupratoval vedľajší stôl a odišiel. Vrátil sa, poupratoval ďalší stôl a odišiel. Už sa neukázal. Nebyť manželky, odišiel by som. Nemusím sa vnucovať. V tejto kaviarni sa mi to stalo už dvakrát. Prečo tu tak zriedkakedy vidím dobrú, ochotnú a aspoň trochu odbornú obsluhu? Úplne to kazí zážitok. Druhá vec je, že stále je v podniku, ktorý sa profiluje ako rodinný, dovolené fajčiť na "terase". Ak máte malé dieťa, ak chcete slušnú obsluhu, je lepšie ísť inde. Káva OK.

Dátum návštevy: máj 2017
1  Poďakujte používateľovi Adventurer667379.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia 754erene, Manažér v zariadení Flamengo Pattiserie & Gelateria.Zodpovedané: 23. mája 2017

Dobry deň
Toto je už vaša druhá reakcia na našu srdcovku tak vám musím odpovedať a objasniť vám že v našom podniku zastávame Self-service kde si zákaznik objedná pri pokladni a vyplatí a následne mu to personál odniesie na stôl. Pokial sa jedná o to že sme rodinný podnik to je myslené v tom zmysle že podnik funguje ako rodinny busines už pokolenia. Len pre info interier podniku je nefajčiar. Musíme myslieť aj na fajčiarov preto sme pre nich umožnili fajčiť na terase. A prosíme nabudúce nehejtovať na Trip Advisore a kaziť nám hodnotenie pokial to nie je ozaj niečo závažné a vaša reakcie pomôže nám sa zdokonaliť a nie zavádzať navstevníkov z nezmyselnými argumentmi.

Ďakujeme za podnet

S pozdravom CEO Hajrula

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 6. apríla 2017 cez mobilné zariadenie

Flamengo je jedno z mojich najobľúbenejších miest v Lučenci, kde sa vždy rada vraciam. Jednoznačne najlepšie koláčiky a zmrzlina v Lučenci.

Dátum návštevy: apríl 2017
Poďakujte používateľovi Bianka A.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Flamengo Pattiserie & Gelateria, si pozreli aj

Lučenec, Banskobystrický kraj
Lučenec, Banskobystrický kraj
 
Lučenec, Banskobystrický kraj
Lučenec, Banskobystrický kraj
 

Navštívili ste Flamengo Pattiserie & Gelateria? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu