Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Aký vplyv majú platby, ktoré nám zaplatíte, na poradie zobrazených cien. Typy izieb sa môžu líšiť.
Hotely v blízkosti
Platby partnerov ovplyvňujú poradie zobrazených cien. V prípade spôsobu zoradenia vybraných alebo sponzorovaných ponúk môžu platby partnerov tiež ovplyvniť poradie uvedených ubytovaní.
Recenzie (71)
Filtrovať recenzie
71 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
10
17
14
12
18
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
10
17
14
12
18
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
566171 recenzií
Recenzované: 26. novembra 2017
Prekladač Google

Dátum pobytu: november 2017
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 3. septembra 2017
Prekladač Google

Dátum pobytu: september 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Lokalita
    • Izby
    • Služby
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 29. júna 2017 cez mobilné zariadenie
Prekladač Google

Dátum pobytu: jún 2017
Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 2. mája 2017
Prekladač Google

Tip na izbu: dont ask rooms in part B 1st floor, there is bowling center, so you can hear noisy from this game in your room
Dátum pobytu: apríl 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Čistota
    • Služby
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 29. marca 2017 cez mobilné zariadenie
Prekladač Google

Dátum pobytu: marec 2017
Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie