Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super burger”
Recenzia Restart Burger

Restart Burger
Na pozícii č. 1 spomedzi 48 Reštaurácie v Liptovskom Mikuláši
Certifikát výnimočnosti
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 29. septembra 2018 cez mobilné zariadenie

Veľmi chutné jedlo a príjemná obsluha.
Síce otvárajú až o 12:00, no oplatí sa s obedom počkat :) + kniha k jedlu
(Mám tam jednu rozčítanú, určite sa vrátim:)

Dátum návštevy: september 2018
Poďakujte používateľovi svet75.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (208)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

610208 recenzií

Zrecenzované: 24. septembra 2018

veľmi kvalitný podnik, široký výber burgerov, aj vegetariánskych. okrem toho krídelká, milkshaky . v ponuke aj dobré pivo . obsluha tiež na vysokej úrovni .
je to mensi podnik pri namesti a kvalita prevysuje kapacitu podniku takze sa moze stat ze maju casto plno. oplati sa stol si rezervovat.
jedina chyba je ze nemaju pobocku v bratislave :)

Dátum návštevy: september 2018
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi LaciK11.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 4. septembra 2018 cez mobilné zariadenie

Nedávno som sa s priateľmi zastavil vo vychválenom podniku Restart burger s úmyslom vychutnať si dobré jedlo v príjemnom prostredí, ale reštauráciu sme opúšťali úplne sklamaní a rozčúlení. Začalo to nepríjemnou obsluhou, ktorá bola odmeraná a správala sa k nám arogantne. Na jedlo sme čakali vyše hodiny a naše požiadavky neboli uskutočnené. Musíme pochváliť krídelká, ale burgre boli priemerné.
Aby sme to zhodnotili tak všetko bolo v poriadku až na obsluhu a čakanie

Dátum návštevy: august 2018
Poďakujte používateľovi jozef34567.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 11. augusta 2018 cez mobilné zariadenie

... a urcite nelutujeme ! :) Skvele "Hranolceky" lepsiu prilohu som este nejedol a skvely Cayane Burger, urcite odporucam :)

Dátum návštevy: august 2018
Poďakujte používateľovi Mystique S.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 7. augusta 2018

Objednane jedlo a pitie sme museli dvakrat pripominat.
Je skoda ze prijemne prostredie a chutne jedlo trosku kazi dotahovanie sa s obsluhou.

Dátum návštevy: august 2018
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi Michal D.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Restart Burger, si pozreli aj

Liptovský Mikuláš, Žilinský kraj
Liptovský Mikuláš, Žilinský kraj
 
Liptovský Mikuláš, Žilinský kraj
Liptovský Mikuláš, Žilinský kraj
 
Demänovská Dolina, Žilinský kraj
Bobrovnik, Žilinský kraj
 

Navštívili ste Restart Burger? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu