Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Pivo na jednotku, jedlo budem zvažovať”
Recenzia Liptovar Pivovar

Liptovar Pivovar
Na pozícii č. 6 spomedzi 54 Reštaurácie v Liptovskom Mikuláši
Certifikát výnimočnosti
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 16. júla 2019

Do tohto podniku som sa už dlho chystal, pretože som o ňom veľa počul. Priorita bola ochutnať čo najviac pív z ponuky. Tie naozaj nesklamali a pri najbližšej návšteve Liptovského Mikuláša určite Liptovar navštívim. Čo sa týka jedla, bolo to sklamanie. Konkrétne (aby som nekritizoval jedlo ako celok) som mal hovädzí burger. Bola to chyba :( . Žiaľ burger bol suchý (málo omáčky, dressingu), ale oleja tam bolo naozaj dosť. Taký paradox, suchý a zároveň aj nie :) :) Burger ako celok neskutočne ťažký na žalúdok, mal som ho problém dojesť, čo sa mi nestáva. Naozaj n burgroch treba zapracovať. Iné jedlo som nemal, hodnotiť nemôžem. Verím, že je na tom lepšie. Podnik ako celok super, príjemné prostredie a príjemná, ochotná a milá obsluha.

Dátum návštevy: júl 2019
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
1  Poďakujte používateľovi Miroslav M.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Liptovar, Manažér v zariadení Liptovar Pivovar.Zodpovedané: pred 4 týždňami

Dobry den,
tesi ma, ze vam chutilo nase pivo a este viac, ze nas planujete opat navstivit. Snad to skusite s tym burgrom este raz, pretoze sa snazime, aby boli skutocne 100%-ne. A kvalitne maso je pre nas top prioritou. Pokial ste mali nas burger s kozim syrom, moze sa javit, ako aj vy pisete, suchsi, prave koli koziemu syru.
Kazdopadne, pri najblizsej navsteve ma kontaktujte a mozeme spolocne preverit kvalitu aj chutnost nami podavaneho jedla.
Prajem vsetko dobre.

Martin, restaurant manager

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (152)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

26152 recenzií

Zrecenzované: 14. júla 2019 cez mobilné zariadenie

Restauraciu sme si vybrali na zaklade hodnoteni avsak zostali sme velmi sklamani. Interier a ponuka piva su vyborne ale to je asi vsetko. Velmi slaba obsluha, cakali sme 10 min kym si nas vsimli a to boli v podniku 4 obsadene stoly a 3 casnicky. Objednane rebra boli sklamanim- maso bez chuti a na nom hruba vrstva omacky. Burger dobry avsak chyba omacka alebo salat k hranolkam. 2 kolo piv sa k nam ani nedostalo- zabudli. Urcite sa uz nevratime.

Dátum návštevy: júl 2019
Poďakujte používateľovi tibinka.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Liptovar, Manažér v zariadení Liptovar Pivovar.Zodpovedané: 15. júla 2019

Dobry den,
uprimne ma mrzi vasa zla skusenost. Na kvalite jedla poskytovanych sluzieb si velmi zakladame.
Osobne som si preveril situaciu. Prijmite, prosim, moje ospravedlnenie za pochybenie personalu pri obsluhe.
Nejdem hladat vyhovorky, stalo sa, uz sa neodstane. Presiel som si s personalom vase pripomienky a prijali sme opatrenia aby k podobnym situaciam nedochadzalo.
Na zaver vas predsa len pozyvam presvedcit sa o zlepseni. Verim, ze nam date sancu opravit si renome.

Dakujem a prajem vsetko dobre.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 24. júna 2019

Rad by som velmi pekne podakoval Januske a Erikovy za skvelu obsluhu vyborna kuchynaa hlavne ochotna co sa malo kde vidi ... urcite to nie je posledna navstveva dakujeme a Adovi diki za skvele jedlo a pochopenie

Dátum návštevy: jún 2019
Poďakujte používateľovi martinlY1422GU.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 31. marca 2019

Chcem sa podeliť o príjemný zážitok v reštaurácii. Dňa 30.3.2019 sme s rodinkou prišli na večeru. Burgre tak to bola jedna bomba. Vynikajúca chuť .Čo sa týka obsluhy kočky Natália a Táňa boli super.Ochotne a príjemné. Keby sme sa s takým príjemným personálom stretli v každom reštauračnom zariadení. Určite sa vrátime s radosťou znovu .Nakoľko je priateľ špekulant a gurmán v jedle kočky nemali problém mu vyhovieť v objednávke. Baby veľká vďaka .

Dátum návštevy: marec 2019
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi Rebelka1975.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Liptovar, Manažér v zariadení Liptovar Pivovar.Zodpovedané: 1. apríla 2019

Dobry den,
dakujeme za receziu. Velmi ma tesi, ze ste boli v Liptovare spokojni.
Zakladame si na poctivej kuchyni z kvalitnych surovin a samozrejme na kvalitnych sluzbach.
Trosku ma mrzia tie len 2 hviezdicky, kedze ste boli u nas spokojni :)

Radi vas privitame opat.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 26. januára 2019 cez mobilné zariadenie

Lokalita, obsluha, atmosféra 5*. Jedlo bolo dokonalé, konečne pirohy ktoré neboli z Tesca, ale domácou delikatesou. Perfektné pivo u mňa tiež zabodovalo. Čo bolo bonus, že nám dovolili prísť so psíkom. Tešíme sa na ďalšiu návštevu.

Dátum návštevy: január 2019
1  Poďakujte používateľovi betweencastle.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Liptovar Pivovar, si pozreli aj

Liptovský Mikuláš, Žilinský kraj
Liptovský Mikuláš, Žilinský kraj
 
Liptovský Mikuláš, Žilinský kraj
Liptovský Mikuláš, Žilinský kraj
 
Liptovský Mikuláš, Žilinský kraj
Demänovská Dolina, Žilinský kraj
 

Navštívili ste Liptovar Pivovar? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu