Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Príjemné posedenie v príjemnom prostredí cukrárne.”
Recenzia Veronika

Veronika
Na pozícii č. 4 spomedzi 7 Káva a čaj v Liptovskom Mikuláši
Kuchyňa: Talianske
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 14. júla 2018

Cukráreň Veronika sa nachádza na námestí v Liptovskom Mikuláši. Má dve časti, posedieť sa dá vonku na terase, alebo vo vnútri. Personál je dobrý, nie vždy však stíha obsluhovať, pretože hlavne v nedeľu je tam pomerne veľa zákazníkov. Majú široký výber zmrzliny, zákuskov, kávy, alko a nealko nápojov.

Dátum návštevy: jún 2018
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi Marian P.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (29)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

2629 recenzií

Zrecenzované: 17. apríla 2018

Personál: priemerný - žiadna veľká komunikácia so zákazníkom.
Ponuka zákuskov: priemerná - veľa farbív a chémie v cukrovinkách.
Interiér: retro - no žiaľ myslené ako pejoratívum.

Dátum návštevy: apríl 2018
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi ZuzanaB376.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 14. augusta 2017 cez mobilné zariadenie

Kolace na dobrej urovni, velky vyber zmrzlin, vsetkeho druhu. Mozte sediet aj vonku. Kolace su dost velke.

Dátum návštevy: august 2017
Poďakujte používateľovi jaroy33.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 13. marca 2017

Tato prijemna cukraren ma vynikajucu polohu a aj prijemne posedenie najma v lete. Casto sa tu zastavime s priatelmi na dobru zmrzlinu . Odporucam.

Dátum návštevy: august 2016
Poďakujte používateľovi AlenaA152.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 21. februára 2017 cez mobilné zariadenie

Dobré koláče ale vyzor podniku uz potrebuje zmemu. Od čias pádu komunizmu sa tu veľa nezmenilo. Odporúčam rekonštrukciou.

Dátum návštevy: august 2016
Poďakujte používateľovi RomanD1343.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Veronika, si pozreli aj

Liptovský Mikuláš, Žilinský kraj
Liptovský Mikuláš, Žilinský kraj
 
Liptovský Mikuláš, Žilinský kraj
Liptovský Mikuláš, Žilinský kraj
 
Liptovský Mikuláš, Žilinský kraj
Liptovský Mikuláš, Žilinský kraj
 

Navštívili ste Veronika? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu