Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vyrocie svadby”

Drak Pension & Restaurant
Na pozícii č. 3 spomedzi 48 Reštaurácie v Liptovskom Mikuláši
Certifikát výnimočnosti
Kuchyňa: Európske
Možnosti stravovania: Rezervácie
Podrobné informácie o reštaurácii
Možnosti stravovania: Rezervácie
Zrecenzované: 17. novembra 2017 cez mobilné zariadenie

Velmi dobre jedlo.Cena inac dost vysoka ale primerana ku kvalite jedla.Prijemna obsluha.Doporucujem.

Dátum návštevy: december 2016
Poďakujte používateľovi SPDinocka.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (119)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

711119 recenzií

Zrecenzované: 23. septembra 2017

Asi naj jedlo na Liptove. Jednoducho na úrovni. Vrátane surovín a podania. Príjemné posedenie a kulinársky zážitok v jednom.

Dátum návštevy: august 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi TomasK1556.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 15. júla 2017 cez mobilné zariadenie

Jednoducho super kuchyna. Povedal by som ideal. Menu ma len dve strany, ale je to presne o tom, o com hovoria praví sefkuchari. Malo je niekedy viac. Jedlo super. Polievka, hlavne jedlo a dezert ani nehovorim. Je sice pravda, ze ceny su vyssie, ale kvalita kuchyne je na strane restauracie.

1  Poďakujte používateľovi bob g.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 1. novembra 2016 cez mobilné zariadenie

Nasa navsteva v restauracii Drak ako vzdy nesklamala. Jedlo bolo vynikajuce (gastanovy krem bol perfektny), prostredie prijemne a personal mily a pozorny. Do restauracie sa vraciame vzdy ked mame cestu okolo Liptova. A vzdy sa na to tesime :) Ak ste na Liptove, urcite sa oplati navstivit.

Dátum návštevy: november 2016
Poďakujte používateľovi SimonkaB2.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 6. augusta 2016

Reštauráciu sme navštívili na základe veľmi priaznivých recenzií, no boli sme veľmi sklamaní.
Jedlo bez chuti, mäso bolo nedopečené, ceny vzhľadom ku kvalite prehnané.
Dobré recenzie si asi píšu sami.
Myslia si, že každého oklamú lebo majú biele rukavičky.

    • Služby
Poďakujte používateľovi janodindaj.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Drak Pension & Restaurant, si pozreli aj

Liptovský Mikuláš, Žilinský kraj
Liptovský Mikuláš, Žilinský kraj
 
Liptovský Mikuláš, Žilinský kraj
Demänovská Dolina, Žilinský kraj
 
Liptovský Mikuláš, Žilinský kraj
Bobrovnik, Žilinský kraj
 

Navštívili ste Drak Pension & Restaurant? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu