Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Dnes otvorené: 9:00 - 17:00
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Jasná :(

Bral som Jasnú za najlepšie stredisko na Slovensku!!! Opak bol pravdou. Zjazdovky v katastrofálnom... viac informácií

Recenzované: 25. januára 2020
jakubk597
cez mobilné zariadenie
Jasná NT

Jasná v Nízkych Tatrách má veľa priaznivcov a veľa neprajníkov. Stavebné aktivity prinášajú svoje... viac informácií

Recenzované: 6. januára 2020
brk513
,
Európa
cez mobilné zariadenie
Prečítať všetky recenzie (559)
  
Recenzie (559)
Filtrovať recenzie
559 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
315
143
57
28
16
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
315
143
57
28
16
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
1722559 recenzií
Recenzované: 28. januára 2018 cez mobilné zariadenie

Dávam 4* preto, že skutočne je najlepším strediskom na SVK. No keď to porovnáme s Alpami. Ceny, služby stále zaostávajú . Južná strana mala lepšie zjazdovky - hlavne omnoho viac prírodného snehu, takže aj kvalita jazdenia bola o 2 triedy vyššia. Ak lyžovačka na Slovensku - kvalitná lyžovačka aj pre náročnejších, tak určite JASNÁ, keď si odmyslíme ceny a služby. Na druhej strane chata Kamienka má nesmierne očarila svojim prostredím, jedlom a personálom . Takže ak dobré jedlo a oddych počas lyžovačky, tak na KAMIENKU!

Dátum zážitku: január 2018
Poďakujte používateľovi sarritaa_.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 18. januára 2018 cez mobilné zariadenie

Jasná ponúka veľmi veľa atrakcií, nádhernú prírodu, výborne služby,...
Jasnú navštevujeme pravidelne aj3 krát do roka. Radi sa vyvezieme lanovkou na chopok odkiaľ je v prípade dobrého počasia krásny výhľad, alebo sa len tak poprechádzame po prírode. Našou srdcovkou je jazero pozdĺž ktorého pribudli ihriská pre deti. Jasná je jednoducho našou srdcovkou.<3

Dátum zážitku: september 2017
Poďakujte používateľovi janka01355.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 3. januára 2018

Boli sme prvýkrát a prídeme zase, stredisko je veľké, kopec možností vybrať si správnu trasu pre každého lyžiara, v špičkách je potrebné rátať s tým že je tam veľa ľudí, a teda prejaví sa to už pri príchode, kedy sa tvoria kolóny. Parkovanie na parkoviskách TMR bezplatné. Služby sú fajn, aj keď stále sa je dobré viac usmievať, všade je pekne, čisto. Počasie nám vyšlo ako z katalógu a preto sme si vychutnali aj dokonalé výhľady na každú stranu :D

Dátum zážitku: marec 2017
1  Poďakujte používateľovi Ivan H.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 27. decembra 2017

musíme pochváliť lanovky na vysokej úrovni, snehu väčšinou pomenej a bohužiaľ dobré počasie som tam netrafil asi ani raz, neviem či to je polohou, ale najskôr áno, vietor a hlavne veľká hmla. Pomerne drahý lístok na slovenské pomery, veľa Poliakov, a málo možností si dať niekde dobrý obed. Jedna z lepších lyžovačiek na Slovensku, ale na Rakúsko sa nechytajú :)

Dátum zážitku: február 2017
Poďakujte používateľovi MilanP907.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 24. októbra 2017 cez mobilné zariadenie

Trojdnovy vylet v Jasnej a na Chopku rozhodne stal za to! Vylet lanovkou na Chopok, uzasna sceneria na vrchole lanovky. Dalsi den mierne narocny vylet po zltej znacke z Vrbickeho Plesa na Tri Vody Vas nabije energiou na dalsi tyzden.
Jedine odporucam. Jesen hraje farbami.

Dátum zážitku: október 2017
Poďakujte používateľovi Martini2572.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie