Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Tanier pre 2 osoby”
Recenzia Liptovská Izba

Liptovská Izba
Na pozícii č. 5 spomedzi 54 Reštaurácie v Liptovskom Mikuláši
Cenový rozsah: 1 USD - 28 USD
Kuchyňa: České
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 21. júna 2019 cez mobilné zariadenie

Vynikajúce, doporučujem tanier pre 2 osoby: halušky, pirohy -masove aj bryndzové s kôprom a strapačky.

Dátum návštevy: jún 2019
Poďakujte používateľovi anro258.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Liptovska_izba, Majiteľ v zariadení Liptovská Izba.Zodpovedané: 23. júna 2019

Dakujeme. A prečo nie plný počet? :-(

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (517)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

711518 recenzií

Zrecenzované: 8. júna 2019 cez mobilné zariadenie

Veľmi príjemné prostredie nachádzajúce sa na pešej zóne.Milý,ochotný personál a rýchla obsluha.Boli sme veľmi spokojní.

Dátum návštevy: jún 2019
Poďakujte používateľovi Travel821339.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Liptovska_izba, Majiteľ v zariadení Liptovská Izba.Zodpovedané: 10. júna 2019

Dakujeme velmi pekne!

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 1. júna 2019 cez mobilné zariadenie

Obsluha - spokojnosť, ale viac úsmevu neuškodí ;) 7/10
Prostredie - útulné, maličké , rodinné 9/10
Jedlo - 1.vyprážaný syr v cestíčku 10/10 , tatárska omáčka 10/10 - domáca! , Diabolska omáčka 2/10 - bez chuti
2. Bryndzové halušky 2/10 - žiaľ najhoršie halušky aké som kedy mala :( za mňa veľké sklamanie , aspoň ,že slaninka bola fajn :)
3. Zemiaková polievka s bryndzou 12/10 - ďakujem za tento gastro zážitok - myslené len na polievočku :)
Ceny - zodpovedajú kvalite jedál :)

Dátum návštevy: jún 2019
Poďakujte používateľovi Romanq_a.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Liptovska_izba, Majiteľ v zariadení Liptovská Izba.Zodpovedané: 2. júna 2019

Dakujeme za názor, neviem, či ste halušky hodnotili aj u obsluhy. Ak nie, škoda, povenovali by sme sa vašmu názoru na ne na mieste a istotne vec vyriešili. Dakujeme za návštevu.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 3. mája 2019 cez mobilné zariadenie

Chceli sme navstivit tuto restauraciu, ale vzhladom na neskutocne arogantne odpovede majitela v prispevkoch, sme si to rozmysleli. Tento podnikavec by sa mal zamysliet nad svojim šarmom :-) Viem ze sme v dedinskej osade, ale jeho odpovede zodpovedaju maštalnej kulture.

Dátum návštevy: máj 2019
3  Poďakujte používateľovi MiroslavT172.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Liptovska_izba, Majiteľ v zariadení Liptovská Izba.Zodpovedané: 6. mája 2019

Další inteligent, čo sa pod tento anonym ani nepodpíše....Moje , ako aj táto reakcia vyplývajú z podnetov zákazníka mnohokrát neobjektívnych, klamlivých a drzých , ako je to aj v tomto prípade. Tento človek ani u nás nebol a dovolí si tu hodnotiť a vypisovať bludy na základe mojich odpovedí. Dúfam mudrlant, že si si čítal odpovede aj na pozitívne recenzie. No nech je ako chce, myslím si že toto písal bývalý zamestnanec, ktorý bol prepustený. A možno aj nie, to je jedno...
No žiaľ sú medzi nami aj jednoduchší ľudia ako tento jedinec, čo tú neobjektívnu prízemnú hlúposť napísal.
Nech ti slnko svieti.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 22. januára 2019

Liptovská izba sa nachádza na pešej zóne v Liptovskom Mikuláši. Ponúka liptovské špeciality - halušky, pirohy atď. Jedlo je chutné. Obsluha pokiaľ nie je nápor cez obedňajšiu prestávku je dobrá. Pomerne malá kapacita miest.

Dátum návštevy: december 2018
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi JelaO1.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Liptovska_izba, Majiteľ v zariadení Liptovská Izba.Zodpovedané: 23. januára 2019

A za toto tri body? To ani neviem, čo napísať...

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Liptovská Izba, si pozreli aj

Liptovský Mikuláš, Žilinský kraj
Liptovský Mikuláš, Žilinský kraj
 
Liptovský Mikuláš, Žilinský kraj
Liptovský Mikuláš, Žilinský kraj
 
Liptovský Mikuláš, Žilinský kraj
Demänovská Dolina, Žilinský kraj
 

Navštívili ste Liptovská Izba? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu