Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veľmi chutná kuchyňa ”
Recenzia Liptovská Izba

Liptovská Izba
Na pozícii č. 5 spomedzi 54 Reštaurácie v Liptovskom Mikuláši
Cenový rozsah: 1 USD - 28 USD
Kuchyňa: České
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 1. novembra 2018 cez mobilné zariadenie

Ako skupina 3+3 sme si tam dnes boli dať obed. Všetko chutilo, zemiaková polievka s bryndzou a slaninkou bola top. Za slušné peniaze. Škoda, že sa nevedie čapovaná kofola.

Dátum návštevy: november 2018
Poďakujte používateľovi modryslon.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Liptovska_izba, Majiteľ v zariadení Liptovská Izba.Zodpovedané: 23. januára 2019
Prekladač Google

Dakujeme pekne.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (517)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

1822518 recenzií

Zrecenzované: 20. septembra 2018

Stale sme mali tuto restaurant radi. Dievcata, ktora tam pracovali boli velmi mile. Povedali sme si, ze Toto bude nasa restauracia v Mikulasi. - Tak uz teda nie. Museli sme odist pre hrube spravanie sa mladeho pana, ktory sa spraval ako keby nepracoval v pohostinstve, ale v skole nechutneho spravania.

Dátum návštevy: september 2018
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
3  Poďakujte používateľovi judita1234.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Liptovska_izba, Majiteľ v zariadení Liptovská Izba.Zodpovedané: 22. septembra 2018

No super, pani ja už som sa nevedel dočkať, kedy napíšete.Vážení čitatelia: Toto tu napísala arogantná namyslená trubka, čo má čašníkov asi za svojich psov. To čo ste predviedli v mojej reštaurácii možete skúšať v tom vašom Anglicku, kde pravdepodobne žijete. človek slušne oznám, že ponúkame len to, čo je v lístku a vy po mne napriek tomu chcete uhorkový šalát a ked poviem, že ponúkame to čo je v lístku tak po anglicky poviete svojmu mužovi, že som drzý a že idete preč. Tak som povedal: Nápodobne "milá" pani. Čo si vy arogantní blbečkovia vlastne myslíte, že sme vaše psy, či posluhovači??? Ešte aj hostia pri vedľajšom stole krútili hlavami nad vaším arogantným správaním. Obrovskou nevýhodou tripadvisoru je, že tu uverejňuje kadejaké výmysly ľudí, čo k nám prídu už so zlou náladou a zamieňajú si nás so svojimi poskokmi. Hostí si vážime, len takých aká ste vy ani zďaleka. U mňa nedostanete ani slanú vodu. S bohom. a do nevidenia.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 29. augusta 2018 cez mobilné zariadenie

Bola som na cestách po Slovensku s priateľom so zahraničia a chcela som mu ukázať typickú slovenskú kuchyňu. Kroky nás zaviedli do Liptovskej izby a veru neľutovala som. Sadli sme si do vnútra. Na obed cez všedný deň bola reštaurácia nakoniec takmer úplne plná. Vo vnútri je reštaurácia pekne zariadená, človek sa tam dobre cíti. Obsluha bola veľmi milá, počas našej návštevy sa nám venovali snáď všetci čašníci ☺️. Čo musím tiež oceniť je, že jedálny lístok je aj v nemčine a angličtine.

Objednali sme si furmanské halušky a kurací plátok so šampiňónovo smotanovou omáčkou a pečenými zemiakmi. Oboje chutilo výborne, tak sme sa ešte rozhodli pre dezert - chceli sme si dať napoly cisárove trhance. Na tie sme čakali trochu dlhšie, ale keď prišli, bola to jedna obrovská porcia. Chutili tiež vynikajúco, ale obávam sa že pre jednu osobu ako dezert je to naozaj veľa. My sme spolu zvládli polovicu, ostatné nám obsluha bez problémov zabalila. Odporučila by som však ponúkať menšiu porciu, pretože čerstvé to predsalen chutí najlepšie.

Výborne sme sa najedli a s plnými žalúdkami sme vydržali až do ďalšieho dňa ☺️ kto má cestu okolo, nech sa zastaví.

Dátum návštevy: august 2018
Poďakujte používateľovi 5 285.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Liptovska_izba, Majiteľ v zariadení Liptovská Izba.Zodpovedané: 31. augusta 2018

Ďakujeme za návštevu, Vaše odporúčania a tešíme sa vašej spokojnosti. Dovidenia na budúce.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 14. augusta 2018 cez mobilné zariadenie

Dali sme si bryndzové halusky a tie nemali chybu. Obsluha bola síce milá, ale nemali na nás veľmi čas...

Dátum návštevy: august 2018
Poďakujte používateľovi SimonaH172.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Liptovska_izba, Majiteľ v zariadení Liptovská Izba.Zodpovedané: 15. augusta 2018

Dakujeme, no nie vždy sa žiaľ dá hosťom venovať tak ako by možno chceli,ked máme moc práce v sezóne, čo je asi tento prípad. Dakujeme pekne.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 14. augusta 2018 cez mobilné zariadenie

Jedna veľká katastrofa. Jedálny lístok sme dostali len po upozornení čašníčky asi 10 minút po príchode. Dve čašníčky chodili hore-dolu, prepočítavali príbory na stoloch. Znovu sme sa ozvali, že si chceme objednať. Dostali sme odpoveď, že nemôžme, lebo si pripravujú suroviny - neviem, nevedeli, čo si chceme objednať a aké suroviny budú potrebovať. Odhliadnuc od toho, nemohli sme si objednať ani nápoj. Okrem toho správanie čašníčky bolo neprijateľné, hrubé, takže sme vstali a odišli.

Dátum návštevy: august 2018
1  Poďakujte používateľovi Inspire789327.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Liptovska_izba, Majiteľ v zariadení Liptovská Izba.Zodpovedané: 15. augusta 2018

Ste drzý klamár pane, len tolko.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Liptovská Izba, si pozreli aj

Liptovský Mikuláš, Žilinský kraj
Liptovský Mikuláš, Žilinský kraj
 
Liptovský Mikuláš, Žilinský kraj
Liptovský Mikuláš, Žilinský kraj
 
Liptovský Mikuláš, Žilinský kraj
Demänovská Dolina, Žilinský kraj
 

Navštívili ste Liptovská Izba? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu