Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Výborné slovenské jedlá za dobré ceny s milou obsluhou”
Recenzia Liptovská Izba

Liptovská Izba
Na pozícii č. 5 spomedzi 47 Reštaurácie v Liptovskom Mikuláši
Certifikát výnimočnosti
Cenový rozsah: 1 USD - 28 USD
Kuchyňa: České
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 29. augusta 2018 cez mobilné zariadenie

Bola som na cestách po Slovensku s priateľom so zahraničia a chcela som mu ukázať typickú slovenskú kuchyňu. Kroky nás zaviedli do Liptovskej izby a veru neľutovala som. Sadli sme si do vnútra. Na obed cez všedný deň bola reštaurácia nakoniec takmer úplne plná. Vo vnútri je reštaurácia pekne zariadená, človek sa tam dobre cíti. Obsluha bola veľmi milá, počas našej návštevy sa nám venovali snáď všetci čašníci ☺️. Čo musím tiež oceniť je, že jedálny lístok je aj v nemčine a angličtine.

Objednali sme si furmanské halušky a kurací plátok so šampiňónovo smotanovou omáčkou a pečenými zemiakmi. Oboje chutilo výborne, tak sme sa ešte rozhodli pre dezert - chceli sme si dať napoly cisárove trhance. Na tie sme čakali trochu dlhšie, ale keď prišli, bola to jedna obrovská porcia. Chutili tiež vynikajúco, ale obávam sa že pre jednu osobu ako dezert je to naozaj veľa. My sme spolu zvládli polovicu, ostatné nám obsluha bez problémov zabalila. Odporučila by som však ponúkať menšiu porciu, pretože čerstvé to predsalen chutí najlepšie.

Výborne sme sa najedli a s plnými žalúdkami sme vydržali až do ďalšieho dňa ☺️ kto má cestu okolo, nech sa zastaví.

Poďakujte používateľovi Linnet W.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Liptovska_izba, Majiteľ v zariadení Liptovská Izba.Zodpovedané: 31. augusta 2018

Ďakujeme za návštevu, Vaše odporúčania a tešíme sa vašej spokojnosti. Dovidenia na budúce.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (441)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

59441 recenzií

Zrecenzované: 14. augusta 2018 cez mobilné zariadenie

Dali sme si bryndzové halusky a tie nemali chybu. Obsluha bola síce milá, ale nemali na nás veľmi čas...

Poďakujte používateľovi SimonaH172.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Liptovska_izba, Majiteľ v zariadení Liptovská Izba.Zodpovedané: 15. augusta 2018

Dakujeme, no nie vždy sa žiaľ dá hosťom venovať tak ako by možno chceli,ked máme moc práce v sezóne, čo je asi tento prípad. Dakujeme pekne.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 14. augusta 2018 cez mobilné zariadenie

Jedna veľká katastrofa. Jedálny lístok sme dostali len po upozornení čašníčky asi 10 minút po príchode. Dve čašníčky chodili hore-dolu, prepočítavali príbory na stoloch. Znovu sme sa ozvali, že si chceme objednať. Dostali sme odpoveď, že nemôžme, lebo si pripravujú suroviny - neviem, nevedeli, čo si chceme objednať a aké suroviny budú potrebovať. Odhliadnuc od toho, nemohli sme si objednať ani nápoj. Okrem toho správanie čašníčky bolo neprijateľné, hrubé, takže sme vstali a odišli.

Poďakujte používateľovi Inspire789327.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Liptovska_izba, Majiteľ v zariadení Liptovská Izba.Zodpovedané: 15. augusta 2018

Ste drzý klamár pane, len tolko.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 12. augusta 2018 cez mobilné zariadenie

Som z LM a teda velmi restauracie v tejto oblasti nenavstevujem (mamina kuchyna je predsa len jedinecna ), ale teda chceli sme si s rodinou urobit peknu nedelu bez hrncov a tak sme sem zavitali na obed.
Bolo nas 5 dospelych a 1 dieta, byva to tam dost plne, tak stym treba pocitat, ze nie vzdy je stol k dispozicii hned, u nas nastastie bez problemov pekny velky stol v tieni na terase
Musim povedat, ze som zostala prijemne prekvapena od kvality jedal (velmi mi to vsetko pripominalo maminu liptovsku kuchynu), cez prezentaciu jedla (na lm zaujimave moderne a pritom nie preplacane...takze aj oci jedli), obsluha mlade baby, ktore boli mile, usmiate, prijemne, nic nebol problem aj pri pociatocnom zmatku pri objednavani - z nasej strany, tak za toto naozaj palec hore a celkovo bola priprava jedal a aj servis velmi rychly a absolutne bezproblemovy!!
5 dospelych a 1 dieta - 4 polievky, 6 hlavnych jedal, napoje a 3 kavy = cca 65€...good value for money!
ODPORUCAM

Poďakujte používateľovi MichalaF.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Liptovska_izba, Majiteľ v zariadení Liptovská Izba.Zodpovedané: 13. augusta 2018

Ďakujeme veľmi pekne za recenziu. Tento druh recenzií nás nabíja, je pre nás odmenou a posúva nás ďalej, veľká vďaka.!

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 7. augusta 2018

V tomto zariadení som bol milo prekvapený tým, že tradičné slovenské jedlá /bryndzové pirohy, halušky/ nie sú pripravované z mrazených polotovarov, ale sú čerstvo varené. Milá a rýchla obsluha.

    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi pucekmarian24.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Liptovska_izba, Majiteľ v zariadení Liptovská Izba.Zodpovedané: 9. augusta 2018
Prekladač Google

Dakujeme pekne.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Liptovská Izba, si pozreli aj

Demänovská Dolina, Žilinský kraj
Liptovský Mikuláš, Žilinský kraj
 
Liptovský Mikuláš, Žilinský kraj
Liptovský Mikuláš, Žilinský kraj
 
Liptovský Mikuláš, Žilinský kraj
Liptovský Mikuláš, Žilinský kraj
 

Navštívili ste Liptovská Izba? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu