Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Aký vplyv majú platby, ktoré nám zaplatíte, na poradie zobrazených cien. Typy izieb sa môžu líšiť.
Hotely v blízkosti
Recenzie (106)
Filtrovať recenzie
106 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
33
42
23
5
3
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
33
42
23
5
3
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
1318106 recenzií
Recenzované: 11. marca 2018

Boli sme skupinka dvoch rodin s detmi a prenajali sme si rodinne izby. Izby aj cely areal bol fajn a dobre zariadeny (wellness, lyziaren, spolocenska miestnost. Zle musim vsak hodnotit restauraciu. Pocas celeho pobytu (tri noci) boli stale spinave pohare. Zrejme im dobre nefungovala umyvacka, ale spinave pohare servirovali stale, aj ked sme ich upozornili. Jedlo bolo chutne a rychlo pripravene. Zrejme by bolo fajn nezatvarat restauraciu pocas vikendu vecer, ked je plna ludi :(

Dátum pobytu: marec 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
2  Poďakujte používateľovi PatrikPatrik.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 5. novembra 2017

Počas jesenných prázdnin sme absolvovali pobyt vo VIA Jasná, na ktorý sme sa veľmi tešili. Mali sme rezervované 2 noci v rodinnej izbe s polpenziou, pričom zariadenie bolo označené v rámci stránky Zlavomat.sk ako 4* kové. Bohužiaľ, toto mu ani zďaleka nepatrí...

Apartmány sú situované hneď na začiatku Demänovskej doliny. Zaparkujete v pohodlí dvora alebo pred zariadením, čo je super. Apartmány pozostávajú z 2 oproti sebe stojacich budov, v hlavnej budove je v podzemí aj malé, celkom útulné wellness, ktoré je však otvorené od 16-22:00 hod. čo znamená, že ak sa do neho rozhodne ísť viac než 15 ľudí naraz (my sme tam boli hneď prvý deň a bol tam snáď celý hotel), tak sa tam všetci tlačíte, resp. periférne pozorujete ľudí ako prichádzajú a čakajú, kedy sa rozhodnete opustiť vírivku a uvoľníte im miesto. Inak wellness je pekné, efektný "hviezdny strop" nad cca max. 10 miestnou vírivkou, masáž sme absolvovali tiež - masérka nás milo prekvapila, veľmi šikovné mladé dievča. Sú tu aj 4 sauny, ľadové vedro a tiež za prípatok súkromné jacuzzi, kde je ale cena za ich použitie podľa mňa príliš premrštená vzhľadom k celkovej úrovni. Pri vstupe dostanete uteráky alebo osušky, mimochodom naozaj veľmi biele a čisté, a tiež kľúčik od skrinky. Čiže sa v praxi zveziete výťahom a prezliekanie už riešite až priamo v priestoroch wellness.

Izby sme mali rodinnú, mezonetovú, rozkladala sa na poschodí a vychádzalo sa do podkrovia kde bola spacia časť. Tu nie je čo vytknúť, ponúkla slušný štandard, bola čistá, rovnako uteráky a posteľné prádlo skutočne super vypraté a biele.

V hlavnej budove je za recepciou tiež detská herňa s TV a čo sme veľmi ocenili bolo, že priamo v detskej herni bolo detské WC, s nižšie umiestneným umývadlom, prebaľovacím pultom, ale napr. aj nočníkom. Skvelá vec, keď sa deti hrajú, nemusíte s nimi behať cez pol hotela na WC.

Čo však bola podľa nás KATASTROFA, bolo jedlo. My sme prišli okolo obeda a preto sme si objednali obed z ponúkaného menu a mali sme určité očakávania čo sa jedla týka, no ŽIAĽ, polievka karfiolová, veľmi slabučká a nehovorím už o rizote, ktoré už vzhľadom bolo ako z jedální za komančov a chuť ešte horšia. Katastrofa však neskončila. Všimla som si, že jendým z jedál boli aj Spaghetti Bolognese. Večer sme prišli na večeru a boli na pultoch Lasagne Bolognese. na druhý deň na obed som opäť na pútači videla Lasagne Bolognese, čo už mi prišlo byť trochu podozrivé. Rovnako prvý deň na večeru boli rybie filé len nasucho upečené a na druhý deň na obed aj večeru rybacia polievka práve z filé. Na nedeľnom menu bolo tiež Kuracie fritasé. To bolo aj na večeru, aj na druhý deň na pútači a na druhý deň na večeru bolo Rizoto, ktoré podľa nás bolo práve z tohto fritasé, keďže v ňom bola smotana, kuracina, ananás, chutilo to rovnako, jediné čo pribudlo bola ryža a pár listov čerstvého špenátu. Oba večery 3 rovnaké druhy pizze, pričom sa reštaurácia profilovala na pútačoch ako Pizza restaurant. Nepochopila som to. Pečivo mi neprišlo byť všetko vždy čerstvé. Nedoriešené veká na nádobách s jedlami, všetci sme tam s tým bojovali, nebolo to kde odložiť, padali, šmýkali sa nám, nekomfortne sa vďaka tomu naberalo jedlo. Raňajky...veľmi zlé párky. Veľmi zlé salámy a šunky, na druhý deň bolo vidieť, že sa podávajú aj veci zase z predošlého dňa, hlavne na salámach a šunke. Skutočne toto v 4* hoteli som v živote nezažila. Ani jedno jediné jablko, hrozno, žiadne ovocie. žiadne jogurty. Nič príjemné navyše. Musím povedať, že som zažila 100x lepšie raňajky aj v 3* hoteloch a penziónoch. Neviem, čo si o tom mám myslieť, ale so stravou sme boli veľmi nespokojní. Inak personál veľmi snaživý, príjemný.

Prikladám foto rizota z prvého dňa, ten zvyšok som už nefotila radšej....

Dátum pobytu: október 2017
Poďakujte používateľovi katkahudecov.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 23. októbra 2017

Chcela by som veľmi pekne poďakovať za krásny pobyt u vás. Chcem pochváliť všetok personál. Od príchodu,kde nás srdečne uvítala pani recepčná s úsmevom,dala nám všetky info ,cez personál v reštaurácií,ktorí bol po celý deň usmiaty a úslužní. Už dlho som nezažila takú príjemnú a všímavú obsluhu.Samozrejme to platí aj o personále vo wellness centre. Izba, priestranná, čistá. A tak isto aj jedlo bolo velmi chutné,domácke. určite sa k vám ešte vrátime

Dátum pobytu: október 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi NataliaGalbova.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 3. októbra 2017

Nás víkendový pobyt bol veľmi príjemný. Pekná a čistá izba, chutná strava, mily personál. Wellness nas prekvapil množstvom sáun. Užili sme si to. Nás krásny víkend bol znasobeny nádherným počasím. Po obidva večere hrala príjemná hudba. Odporúčam

Dátum pobytu: august 2017
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi VieraK54.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 19. septembra 2017

Nasa apartmanova izba bola pekna, dostatocne velka, s balkonom. Kupelna bola pekna a cista so sprchovym kutom. Na izbe sme mali tv, kanvicu na caj, minibar, wifi fungovala dobre. Vonku je pre deti mini ihrisko s trampolinou. Takisto je mensi detsky kutik aj vo vnutri.
Neboli sme spokojni s ranajkami. Chodili sme neskoro spavat a preto sme chodili na ranajky neskor. Musim povedat, ze som si precitala predosle recenzie a ranajky nedoplnali v rovnakom mnozstve, napr.ak sa vyjedli buchty, dalsie uz nedolozili do konca ranajok-schvalne sme si nato pockali. Takisto sa nedoplnilo ovocie - melony. A vyber bol velmi slaby. Neboli ziadne citrony k caju, takisto ziadne jogurty, z ovocia iba melon a par najkrajanych kuskov pomarancov. Ziadne jablcka, banany, ci hrozno- neviem,mozno skor rano bolo aj take ovocie, ale ked sme chodili my, tak nebolo. Velakrat na stole chybal stojan so solou a korenim. Veceru sme si dali aj v restauracii, ale iba raz, potom sme chodili jest do roznych kolib v okoli.
Wellness sme nevyskusali, tak neviem zhodnotit.
Za dalsie minus povazujem parkovanie, ked sme sa neskoro vecer vracali z vyletu, tak bol problem najst miesto, muz musel ist rano preparkovavat, aby sa ine auto dostalo von.
Za cely nas pobyt nam izbu neupratali, neviem, ako casto sa to robi v apartmanoch, doteraz sme boli vzdy v hoteli a tam sa upratovalo kazdy, prip.kazdy druhy den.
Za plus povazujem ticho, v nasej casti, dalej od cesty, takze sa dalo dobre vyspat.
V blizkosti sa nachadzaju jaskyne, aquaparky, centrum L.Mikulasa, takze ocenujem polohu.

Dátum pobytu: august 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
Poďakujte používateľovi Vdm J.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie