Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Správa z portálu Tripadvisor:Dočasne zatvorené
Dnes otvorené: 11:00 - 20:00
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Dovolenka v dazdi

Super polden s atrakciami. Deti (7-14) sa vysantili v bazenoch a na toboganoch. Rodicia si... viac informácií

Recenzované: 9. júla 2020
bronkay
,
Malacky, Slovensko
cez mobilné zariadenie
Aj Slovensko má kúsok mora

V rodine mame radi vodu na akýkoľvek spôsob 😀 a keď nie je more, tak sa za morskou vodou vyberieme... viac informácií

Recenzované: 12. februára 2020
LuboS31
,
Liptovský Mikuláš, Slovensko
cez mobilné zariadenie
Prečítať všetky recenzie (1 115)
  
Recenzie (1 115)
Filtrovať recenzie
1 115 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
476
351
142
71
75
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
476
351
142
71
75
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
53581 115 recenzií
Recenzované: 4. marca 2018

Pekné prostredie, rôzne vodné atrakcie pre všetky vekové kategórie. Dobrý výber občerstvenia, čistota sociálnych zariadení, v niektorých obdobiach veľký počet návštevníkov,

Dátum zážitku: december 2017
Poďakujte používateľovi Marian P.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 4. februára 2018

Kúpil som si permanentku " Jarnú akciu" za 89 euro. Po doplatku 5 e. môžete ešte aj do sauny ísť. Táto akcia bola v posl. dobe jedna z naj vydarenejších čo ponúkla Tatralandia. Plavčíci čo pôsobia vonka nemajú v hmle ktorá je okolo bazénov prehľad čo sa deje v bazénoch!!!

Dátum zážitku: január 2018
Poďakujte používateľovi maria19636612.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 31. januára 2018

Pekné prostredie su tam aj pre deti vela šmikaliek ..... Odporučam Vam Tento Aquapark Velmi Krasný !!

Dátum zážitku: október 2017
Poďakujte používateľovi LeonardZ54.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 28. januára 2018 cez mobilné zariadenie

Prijemne, pekne prostredie. Milý personál ale je to zbytocne predražené. Vnútri zly, vydichany vzduch. Za 46€ na tri hodiny sme tam vydržali asi hodinu a pol. Brali sme sa prec kvoli zlému vzduchu. Pre mladé pari nic moc. Pre rodiny s detmi je to ideálne. Vela atrakcií pre deti. Slávna ospevovaná Tatralandia no pre mna 0 bodov.

Dátum zážitku: január 2018
1  Poďakujte používateľovi Seaside752143.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 18. januára 2018 cez mobilné zariadenie

Po príchode do aquaparku sme nemali kde zaparkovať všetky miesta obsadené a navyše veľmi úzke parkovacie miesta.
Čakali sme dlho na vstupenky, neboli voľné miesta v šatni museli sme sa presliekať v stane len so skrinkami kde vonku boli zásteny na presziekanie pri ktorých boli poriadne rady ľudí. A to nehovorím o tom že stan bol na opacnom konci a odtiaľ sme sa museli zase vracat ku bazénu. Bazény boli plné nebolo sa kde pohnúť. Jedlo podpriemerné porcie maličké ale zato veľmi drahé.
Za mňa bola tak ospevovaná Tatralandia veľkým sklamaním. Bohužiaľ boli sme tam prvý ale aj posledný raz.

Dátum zážitku: júl 2017
2  Poďakujte používateľovi janka01355.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie