Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
dobra zabava, vela ludi

Pacil sa nam den straveny v totmo parku, velky vyber toboganov, vela miesta na lezanie, trosku... viac informácií

Recenzované: 22. septembra 2018
blanareva
,
Bratislava, Slovensko
cez mobilné zariadenie
Dovolenka

Paradicka clovek ked niekam ide raz za cas na peniaze nehladi.Nam stacilo pre 3 clennu rodinu 100... viac informácií

Recenzované: 26. júla 2018
hukp
cez mobilné zariadenie
Prečítať všetky recenzie (941)
  
Recenzie (941)
Filtrovať recenzie
941 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
421
294
122
50
54
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
421
294
122
50
54
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
3338941 recenzií
Recenzované: 3. augusta 2017 cez mobilné zariadenie

Vsetko je drahe. Aj ked sme vstup kupovali cez gopass... clovek zaplari 19 eciek a este aby dokupoval atrakcie navyse. Maju ubohy pocet miest v tieni. Ked sa chcete schovat vo vnutornych priestoroch pred slnkom, cakajte cca 40 stupnove teploty. Je tam na odpadnutie. Jedlo sme skusali len sporadicky. Palacinky za 4,50 boli vodove a nechutne a hranolky tiez. Cakacky na toboganoch nekonecne, samozrejme za PRIPLATOK predbehnete vsetkych, ale nestoji to za to. Boli sme tu prvy a rohodne posledny krat.

Dátum zážitku: august 2017
2  Poďakujte používateľovi LuciaG3016.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 2. augusta 2017 cez mobilné zariadenie

Skvelé na oddych aj na vyjašenie. Úžasný výber tobogánov. Asi jediným mínusom sú tie prehnané ceny. Napr. za malý balík kečupu si priplatíte približne euro.

Dátum zážitku: september 2016
Poďakujte používateľovi n4tal14.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 30. júla 2017 cez mobilné zariadenie

Máme zlú skúsenosť hlavne z toboganoch. Na vybraných toboganoch je malo madračiek. Na madračku sme sa museli načakať aj 30 minút a keď sme sa prišli spustiť tak nám už bežala zelena. Čo keby ste prehodnotili počet maďračiek na niektorých toboganoch. Bolo by to rýchlejšie a nemuselo by sa toľko čakať. Dva dni dozadu sme boli v Bešeňovej. Bolo tam krajšie, čistejšie, za 30 minút sme dali tri tobogany vo veži. Jednoznačne oveľa lepšie. Nabudúce radšej Bešeňovú.

Dátum zážitku: júl 2017
Poďakujte používateľovi GabrielJ1304.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 3. júla 2017

S rodinkou sme sa rozhodli v ramci dovolenky na Liptove vyskusat aj navstevu aguaparku, vonku bolo skaredo tak sme vyuzili iba vnutorne bazeny. Ak si vstup neobjednate dopredu, pripadne nevyuzijete inu zlavu tak vas vstupne pre jednu osobu vyjde dost draho (viac ako 20 eur), aspon ze dieta do 3 rokov ma vstupne zadarmo ... Kedze mame male dieta celodenny pobyt sme aj tak neplanovali. Mali sme stastie ze neboli prazdniny, vonku skaredo, tym padom bolo malo ludi a aj tak okolo 11 hodiny uz bola vacsina vnutornych lehatok obsadena. Bazeny boli fajn, vyhovuje nam tepla voda, pre deti je to fajn lebo sa vedia vysantit. Pri letmom pohlade na jedalny listok v restauracii a jedlo ktore si ludia objednavali som nadobudol pocit lepsieho rychleho obcerstvenia za dvojnasobne ceny. Nevyskusali sme. Viem si predstavit ze pocas sezony to tam musi byt na nevydrzanie. Pri vstupe aj ked maju otvaraciu dobu od 9:00, tak 9:15 este nevpustili nikoho ... Pre male deti (do 3 rokov) maju vyhradenu malu miestnost s dvoma postielkami, prebalovacim pultom, mikrovlnkou, varnou kanvicou a zopar hrackami. Dieta sa tam ale asi nevyspi kedze je tam pocut dost hluk z okoliteho prostredia. Celkovo pomer cena (bez zliav)/vykon hodnotim skor negativne, pri nizsej cene a mensieho poctu ludi je to fajn kupalisko.

Dátum zážitku: jún 2017
2  Poďakujte používateľovi Matej4386.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 24. júna 2017 cez mobilné zariadenie

Aquapark z vnutornej casti velmi pekny, cisty a udrziavany. Ta vonkajsia cast s toboganmi mi ale prisla zanedbana, teda urcite nezodpovedala cenam. Ceny v bufetoch zbytocne vysoke, ale aj napriek tomu to hodnotim pozitivne. Pre decka super na vyjasenie sa. Velke mnozstvo atrakcii. Navstivili sme aj saunovy svet, ten bol velmi slusny, vyborne sme si tam oddychli.

Dátum zážitku: jún 2017
Poďakujte používateľovi corderada.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie