Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Dnes otvorené: Zatvorené
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Krásna

Vybrali sme si návštevu tejto jaskyne, avšak, boli sme prekvapený z vysokej výšky parkovného a... viac informácií

Recenzované: 13. septembra 2020
Barbora S
,
Zvolen, Slovensko
Pekná jaskyňa

Na to že som počul, že aká úžasná jaskyňa to je a neviem čo, som možno čakal viac. Jaskyňa je... viac informácií

Recenzované: 31. augusta 2020
MatF127
cez mobilné zariadenie
Prečítať všetky recenzie (474)
  
Recenzie (474)
Filtrovať recenzie
474 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
316
121
23
6
8
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
316
121
23
6
8
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
2530474 recenzií
Recenzované: 27. februára 2018 cez mobilné zariadenie

Vrele odporúčam. Dnes sme navštívili túto nádhernú jaskyňu. Vonku bolo -16 stupňov, no dnu príjemných +6. Malý okruh tvorí okolo 950 schodov uff. Boli tam aj rodiny s maličkými deťmi, dievčatko ktoré šlo predo mnou mohlo mať 1,5 -2 roky, šlo po svojich pripájam fotku smaragdového jazierka.

Dátum zážitku: február 2018
1  Poďakujte používateľovi katarinakacmarov2017.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 19. októbra 2017

Jaskyňa samotná je krásna a je naozaj zážitok ju navštíviť. Trochu chýba bufet, kde by sa dalo dať si aspoň čaj...

Dátum zážitku: jún 2017
1  Poďakujte používateľovi Sightsee727584.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 30. augusta 2017 cez mobilné zariadenie

Výborný sprievodca a maximálna ochota celého personálu aj pri predávaní lístkov pán ochotne vysvetlil aký okruh koľko trvá atď. V jaskyni je skutočne čo pozerať

Dátum zážitku: august 2017
Poďakujte používateľovi MichalR689.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 18. augusta 2017

Užasný nápad na výlet, da sa tam dostať bežným autobusovým spojom. Bola som tam s mojím dvojročným a sedemročným synom a jaskyňu sme absolvovali bez problémov. Výklad bol zaujímavý.

Dátum zážitku: august 2017
Poďakujte používateľovi AdelaK91.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 16. augusta 2017 cez mobilné zariadenie

Jaskyna je velmi krasna ale najskor vase nadsenie nacnu vyberaci parkovneho 6€ za auto a potom okolie vstupu, ktore je v zlom stave a dorazia vas poplatkom 10€ za pouzitie fotoaparatu. Keby nebola ta jaskyna taka pekna za zvysok by mali 1* a to len za pristupovy chodnik, ktory je este v dobrom stave.
A este musim pochvalit sprievodkyne, ktore boli ozaj dobre.

Dátum zážitku: august 2017
Poďakujte používateľovi DiankinO.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie