Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Aký vplyv majú platby, ktoré nám zaplatíte, na poradie zobrazených cien. Typy izieb sa môžu líšiť.
Hotely v blízkosti
Platby partnerov ovplyvňujú poradie zobrazených cien. V prípade spôsobu zoradenia vybraných alebo sponzorovaných ponúk môžu platby partnerov tiež ovplyvniť poradie uvedených ubytovaní.
Recenzie (86)
Filtrovať recenzie
86 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
70
12
3
0
1
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
70
12
3
0
1
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
111686 recenzií
Recenzované: 14. apríla 2017 cez mobilné zariadenie

Veľmi ale veľmi prijemne posedenie. Boli sme tu prvý krát ale určite sa sem vrátime aj nabudúce. Výborná večera a hold som vzdal aj kucharovi, ktorý sa predviedol ako majster kuchár. Obsluha vysoko na úrovni a veľmi príjemná.

Dátum pobytu: apríl 2017
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
1  Poďakujte používateľovi LAcom30.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 19. novembra 2016 cez mobilné zariadenie

Perfektná lokalita, skvelá kuchyňa. Krásne a priestranné izby. V okolí množstvo indoor a outdoor aktivít . Perfektná voľba na výlet či v lete alebo v zime. Penzión pre celú rodinu. Detský kútik . Parkovanie zdarma samozrejmosť .

Dátum pobytu: november 2016
Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
1  Poďakujte používateľovi TrailBlazer377601.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 17. októbra 2016

Zastavili sme sa v penzióne Drak, na konci Demánovej.Musím povedať, že veľmi pozitívne prekvapenie. Milá obsluha, výborná kuchyňa a servis, príjemné prostredie. Plus detský kútik a kvalitná vinna karta. Takže sa nám ani nechcelo odísť. Vrelo odporúcam.

Dátum pobytu: október 2016
Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
1  Poďakujte používateľovi PeterK8203.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 24. septembra 2016

Veľmi príjemný penzión,skvelá,skvelá kuchyňa,všetko všade čistulinké,voňavé a neuveriteľne perfektný personál.
Bola by chyba,aspoň raz nenavštíviť,neochutnať.Odporúčam.Samozrejme,vo veľmi peknom prostredí.

Dátum pobytu: september 2016
Poďakujte používateľovi HenrietaPaukova.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 3. augusta 2016

V tomto penzióne sme už boli ubytovní dva krát, ale vždy keď ideme okolo sa tam stavíme v reštaurácii,ktorá je povestná svojou vysokou kvalitou jedál a personálu. Ja by som toto zariadenie ani nenazvala penzión, skôr malý rodinne pôsobiaci hotelík, skvelej úrovne. Je síce drahší, ale izby krásne, priestranné, malé wellness,no a tá kuchyňa k tomu....a v zime od Vianoc majú svoj vlastný odvoz a dovoz na svahy Chopku v cene. Nedá sa im absolútne nič vytknúť. My môžeme len chváliť.

Dátum pobytu: december 2015
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi maruskakor.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie