Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Výborné sushi”
Recenzia Alto Sushi

Alto Sushi
Na pozícii č. 8 spomedzi 54 Reštaurácie v Liptovskom Mikuláši
Cenový rozsah: 4 USD - 14 USD
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 19. marca 2019 cez mobilné zariadenie

Sushi bolo čerstvé, výborne dochutené a pripravené, fakt dostupné ceny každému kto bude v Liptovskom Mikuláši odporúčam!!!

Dátum návštevy: marec 2019
Poďakujte používateľovi natyy_vaclavikova.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (39)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

5939 recenzií

Zrecenzované: 26. januára 2019 cez mobilné zariadenie

Mali sme len donášku, ale fakt že to bolo u nás za 30 min bolo obdivuhodné. Kvalitné sushi a delikátna polievka sú dôvodmi prečo sa tešíme na ďalšiu skúsenosť s touto reštauráciou. Ďakujeme

Dátum návštevy: január 2019
Poďakujte používateľovi betweencastle.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 26. augusta 2018 cez mobilné zariadenie

Pre nás určite jeden z najlepších sushi-zážitkov zatiaľ, na slovenské pomery veľmi slušný sushibar, príjemná obsluha. Dali sme si aj polievky, boli rovnako vynikajúce, ďakujeme!

Dátum návštevy: august 2018
Poďakujte používateľovi Seaside797678.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 6. augusta 2018

Obsluha milá, mala zvyky z východnej kultúry v podobe pohostinnosti a milého prístupu. Jedlo bolo výborné. Bola som veľmi milo prekvapená. Odporúčam.

Dátum návštevy: august 2018
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
1  Poďakujte používateľovi tatianap2675.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 21. júla 2018 cez mobilné zariadenie

Nemám čo viac dodat, ak navštívite Liptovský Mikuláš je to jediné miesto kde si môžte dat suši, ale je logické ze su jediný, pretože sú bezkonkurencny! Proste odporúčam

Dátum návštevy: júl 2018
Poďakujte používateľovi RudolfG182.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Alto Sushi, si pozreli aj

Liptovský Mikuláš, Žilinský kraj
Liptovský Mikuláš, Žilinský kraj
 
Liptovský Mikuláš, Žilinský kraj
Liptovský Mikuláš, Žilinský kraj
 
Liptovský Mikuláš, Žilinský kraj
Liptovský Mikuláš, Žilinský kraj
 

Navštívili ste Alto Sushi? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu