Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vytuzena navsteva”
Recenzia Arch Caffe

Arch Caffe
Na pozícii č. 3 spomedzi 7 Káva a čaj v Liptovskom Mikuláši
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 16. júna 2019 cez mobilné zariadenie

Forbes nas zaviedol do tichej ulice. Prijazd nevabny, ale kava a zakusky su zazitkom. A teraz uz aj ozajstna zmrzlina! Urcite sa tam vyberte, autom ci peso

Dátum návštevy: jún 2019
Poďakujte používateľovi bronkay.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (26)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

2626 recenzií

Zrecenzované: 15. apríla 2019

Keďže zbožňujem dezerty, vedela som, že keď raz pôjdem okolo Liptovského Mikuláša, Arch Caffe bude moja zastávka.
Môžem 100% povedať, že lepší dezert som ešte nejedla. Pravdupovediac, bola to škoda zjesť, pretože všetko sú to umelecké diela, ...ale nedalo sa odolať :)
Už teraz sa teším na ďalšiu návštevu.

Dátum návštevy: marec 2019
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
1  Poďakujte používateľovi MIvkaM.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 20. marca 2019

Nevadí, aj tak si môžeš dovoliť zjesť najkrajší a zároveň najlepší koláč na svete!Obsluha a káva je tiež fajná.Toto je podnik na úrovni...

Dátum návštevy: marec 2019
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi presnetak.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 19. marca 2019 cez mobilné zariadenie

Toto je kaviareň ktorú preslávili ručne vyrábané koláčiky ktoré ani nechcete zjesť lebo sú doslova umením na tanieri.

Dátum návštevy: február 2019
Poďakujte používateľovi FirsZ.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 19. augusta 2018 cez mobilné zariadenie

Táto kaviareň je jedinečná v celom Liptove, je to veľmi prijemne prostredie kde sa budete cítiť ako doma a tiež aj obsluha vás milo privíta.
Koláče sú snáď bezkonkurenčne lebo sú vyrabane majiteľom takze sa jedna o kulinársky zážitok.
Káva je tiež super a v horúcom počasí si pochutnate na sviežich drinkoch.

Dátum návštevy: august 2018
Poďakujte používateľovi FirsZ.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Arch Caffe, si pozreli aj

Liptovský Mikuláš, Žilinský kraj
Liptovský Mikuláš, Žilinský kraj
 
Liptovský Mikuláš, Žilinský kraj
Liptovský Mikuláš, Žilinský kraj
 
Liptovský Mikuláš, Žilinský kraj
Liptovský Mikuláš, Žilinský kraj
 

Navštívili ste Arch Caffe? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu