Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Čarovné miesto”
Recenzia Diera do sveta

Diera do sveta
Na pozícii č. 15 spomedzi 54 Reštaurácie v Liptovskom Mikuláši
Cenový rozsah: 1 USD - 4 USD
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 19. júla 2018 cez mobilné zariadenie

Diera do sveta je jedno multi miesto a to skutočne čarovné. Dáte si tu kávu, čaj, vyberiete knihu alebo sa zúčastníte kultúrneho programu - koncerty zaujímavých kapiel, prednášky - jednoducho všetko, čo povznesie ducha. Kníhkupectvo síce veľkosťou úsporné avšak vyvážené kvalitou titulov. Netreba zabudnúť na veľmi príjemnú obsluhu.

Dátum návštevy: júl 2018
Poďakujte používateľovi mmoommo.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (15)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

1515 recenzií

Zrecenzované: 26. novembra 2017

V Liptovskom Mikulasi bezkonkurencne najlepsia kava, mila obsluha, podnecujuce prostredie. Odporucam neminut pri navsteve mesta, poloha paradna - v strede namestia v radnici - v lete obsluha cez okno priamo na ulicu, kde je moznost sadnut si za stol. Odporucam !

Dátum návštevy: november 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi tatianap2675.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 14. novembra 2017

Prekrásny priestor pre všetky (ha)vrany. Nájdete tu mnoho a ešte viac. Stačí len kúsok objavovať. A máte to :)

Dátum návštevy: november 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
1  Poďakujte používateľovi slavius.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 14. novembra 2017

Krasne stylove priestory, vyborna kava a vsetko co ponukate - nevededeli sme si vybrat:-)
krasne inspiratívne knihy a super kulturny program!!!
rady sa ku vam vraciame
divadlo LUNA storytelling

Dátum návštevy: december 2016
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
2  Poďakujte používateľovi nadauherova.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 14. novembra 2017

jedinečné, pohodové, príjemné umelecké centrum pre začítanie a zarozprávanie sa, pre decká aj zamilovaných :)

Dátum návštevy: október 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
2  Poďakujte používateľovi Zuzufin.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Diera do sveta, si pozreli aj

Liptovský Mikuláš, Žilinský kraj
Liptovský Mikuláš, Žilinský kraj
 
Liptovský Mikuláš, Žilinský kraj
Liptovský Mikuláš, Žilinský kraj
 
Liptovský Mikuláš, Žilinský kraj
Liptovský Mikuláš, Žilinský kraj
 

Navštívili ste Diera do sveta? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu