V hoteli Jánošík sme boli s priatelom na 2 noci a 3 dni, pobyt sme si zakupili cez Zlavomat. S recepcnou som volala 2x a vsetko sme riadne rezervovali, prizvukovala mi, ze mame 1x pre 2 osoby komplet wellnes v cene. Na mieste nam dala ku kartam aj vstupy do wellnesu a upozornila ma, ze je dnes (v nedelu) zatvoreny. Co bola nasa smola, nakolko na nasledujuci den sme mali naplanovanu Tatralandiu na cely den a nechceli sme stravit vo vode este aj vecer..cize mensie sklamanie (mohla mi to oznamit aj pri telefonickej rezervacii datumu a izby). Nasa izba bola super, na 1.poschodi kde sme si videli na auto a napriek tesnej blizkosti cesty musim uznat, ze maju dobre odhlucnene okna. Cistotu v izbe hodnotim velmi dobre, avsak nie dokonale lebo bola upratana len zvnutra - ked som otvorila okno, privitali ma obrie pavuciny cez polku plochy okna a vtacie exkrementy na vonkajsich ramoch okien. Kedze v izbe nebola klima, prirodzene sme chceli spat aspon pri otvorenom okne, co vsak nebolo mozne nakolko sa nam do izby do piatich minut nahrnul hmyz a haved vsetkeho druhu a teda sme to vzdali a celu noc sa potili v miestnosti kde sa vzduch nehybal. Ale musim pochvalit cistotu kupelne a aj fakt, ze wc, bidet a umyvadlo boli v jednej miestnosti a sprcha s umyvadlom a skrinkami v druhej. Velmi sme to privitali, casto sa s tym v hoteloch nestretavame. Zvlastna pochvala patri hotelovej restauracii, ich neskutocnemu servisu, vyberu jedal a ich osobitemu pristupu a maximalne ustretovemu vystupovaniu (uzasne bohate ranajkove bufety a mnou velmi cenene vecere s polievkami na vyber). Navstivili sme aj lobby bar, ktory by som ohodnotila normalne/priemerne - tj nic nepokazili ani neohurili. Celkovo nas pobyt hodnotim na 4/5, nakolko vyssie uvedene boli len mnou zistene drobne nedostatky ale vo vseobecnosti je hotel krasne zrekonstruovany, s nadhernou terasou (uzasne ranajky a vecere budu chutit este lepsie), parcikom a malym ihriskom a citili sme sa v nom obaja velmi dobre.