Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Park prekvapil

Pokiaľ práve gejzír nie je aktívny, oplatí sa tu zájsť kvôli leso-parku, ktorý sa začína za... viac informácií

Recenzované: 12. augusta 2019
Zuzana_traveler
,
Slovensko
Nečakaná atrakcia na neočakávanom mieste

Je to veľmi zaujímavý úkaz, ktorý žiaľ nie je veľmi popularizovaný. Priestor parku a miesto gejzíra... viac informácií

Recenzované: 6. marca 2016
KosicanJ
,
Košice, Slovensko
Prečítať všetky recenzie (21)
  
Recenzie (21)
Filtrovať recenzie
21 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
8
5
5
2
1
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
8
5
5
2
1
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
4921 recenzií
Recenzované: 7. marca 2018

Neďaleko Košíc sa nachádza táto unikátna atrakcia, ktorá patrí k unikátnym v celej Europe, dá sa tam aj ubytovať.

Dátum zážitku: február 2018
Poďakujte používateľovi lacko49.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 5. augusta 2017 cez mobilné zariadenie

Čakali sme 2 hodiny a nič smutné
Dúfali sme že uvidíme ten gejzír keďže sme sa o ňom s kamarátmi bavili ale on sa asi vybral na dovolenku škoda no ale inak bolo tam super až na to že sme tam išli kvôli gejzíru

Dátum zážitku: september 2016
Poďakujte používateľovi MichaelaJ378.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 26. júla 2017

Vybrali sme sa pozrieť ten známy gejzír. Naskytol sa nám len veľmi smutný pohľad na mini parčík s lavičkami a jedným priestorom na gejzír uprostred. Jeden stánok s cigaretami Vás čaká na parkovisku. A v parku je jedna nefunkčná reštaurácia, kde ledva kúpite nanuk. Na 100% nečakajte, že sa tam najete. Prejdete to dookola za 10 minút a môžte odísť. Ak chcete vidieť gejzír tak sa vopred pozrite na nete, kedy bude striekať. Rátajte aj s toleranciou. Keď nechcete byť hladný, zoberte si jedlo zo sebou.A pritom by to mohlo byť také krásne. Ale je to len smutné.

Dátum zážitku: august 2016
Poďakujte používateľovi Miriam R.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 26. septembra 2016 cez mobilné zariadenie

V peknom tichom prostredí lesa sa nachádza unikát v podobe gejzíru ktorí strieka v intervaloch 36 hodín ... Ale momentálne prebiehajú prace na jeho záchranu,tak že je oplotený ...prvé výsledky naznačujú že sa to podarí..v okoli je reštaurácia a male bistro na parkovisku .. Ďalej v areáli na nachádza studňa a priestor pre ohniska pre opekanie ..vhodne pre výlety z rodinou ..odporúčam :-)

Dátum zážitku: september 2016
2  Poďakujte používateľovi nusskke.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 6. marca 2016

Je to veľmi zaujímavý úkaz, ktorý žiaľ nie je veľmi popularizovaný. Priestor parku a miesto gejzíra je príjemné a pekné. Parkovisko dostatočne veľké. Služby priemerné.
Žiaľ chýba popularizácia tejto atrakcie. Hlásenie pri počasí už dávno nie je. Škoda.

Dátum zážitku: február 2016
2  Poďakujte používateľovi KosicanJ.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie