Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vecera”

Le Colonial reštaurácia
Na pozícii č. 5 spomedzi 320 Reštaurácie v Košiciach
Certifikát výnimočnosti
Cenový rozsah: 7 USD - 31 USD
Kuchyňa: Medzinárodné
Ďalšie podrobné informácie o reštaurácii
Podrobné informácie o reštaurácii
Vhodné pre: Obchodné stretnutia
Možnosti stravovania: Otvorené do neskorých nočných hodín, Rezervácie
Opis: Le Colonial je miestom na obchodné stretnutia, biznis obedy alebo romantické večere. V letnom období určite oceníte príjemné posedenie na terase. Za dverami Hlavnej ulice nájdete atmosféru diaľok, vôňu kávy a kulinárske lahôdky, pohodlie koloniálneho štýlu a záplavu svetiel, ktorá aj tak prináša okúzľujúce prítmie. Reštaurácia sa teší obľube zahraničnej klientely, ktorej chvíle pri vychutnávaní spríjemňuje vysoko profesionálny aj jazykovo zdatny personál. Jedinečný štýl reštaurácie Vám prinesie pri jej návšteve nielen obohatenie o nové pôžitky a chute, ale poskytne Vám nezabudnuteľný gurmánsky zážitok plný výnimočnosti.
Zrecenzované: 10. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Veľmi zaujimavo zariadený interiér reštaurácie architekti si nechali záležať. Čo sa tyka jedla super , obsluha trošku pokulhavala , ale nie každý má svoj deň inak super.

Dátum návštevy: marec 2018
1  Poďakujte používateľovi Discover759931.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (314)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

2933314 recenzií

Zrecenzované: 6. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Krásna reštaurácia s pozornou obsluhou, dobrým jedlom a zaujímavým interiérom. Cena jedla je trocha vyššia ale najete sa veľmi chutné. Odporúčame.

Dátum návštevy: marec 2018
2  Poďakujte používateľovi KosicanJ.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 1. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Veľmi prijemne prostredie a milý personál. Výborná kuchyňa. Večera pre dvoch veľmi ideálna. Odporúčam si dať kuracie na indický spôsob. Proste jedným slovom spoločnosť !

Dátum návštevy: marec 2018
2  Poďakujte používateľovi C3385WWpatrickc.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 27. januára 2018 cez mobilné zariadenie

Na jedlo nam bola odporucana tato restauracia. Dali sme si cibulovu polievku, panenku a cestoviny. Zapili prosecom a rumom. Aj vysledny ucet bol dost normalny. Potesil pristup personalu a normalne prostredie

Dátum návštevy: január 2018
2  Poďakujte používateľovi ujobaglo.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 17. januára 2018

Takmer s každou domácou alebo zahraničnou návštevou zájdeme okrem iného aj do tejto reštaurácie. Najväčšou výhodou je že hovoria anglicky a vedia pri výbere jedál poradiť aj vysvetliť (takže sa nemusíte trápiť s prekladaním a vysvetľovaním vy...)

Dátum návštevy: december 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
2  Poďakujte používateľovi AdamK6696.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Le Colonial reštaurácia, si pozreli aj

Košice, Košický kraj
Košice, Košický kraj
 
Košice, Košický kraj
 

Navštívili ste Le Colonial reštaurácia? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu