Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Hodnotenie

Jedlo (hranolky, miešané nealko nápoje a pivko)a obsluha vynikajuca. Priestory zaujímavé... viac informácií

Recenzované: 26. júla 2018
HanaV121
cez mobilné zariadenie
Tabacka

veľmi vďačné miesto pre spoločenské podujatia najrôznejšieho charakteru, koncerty rôznych štýlov a... viac informácií

Recenzované: 24. marca 2018
toccata58
,
Michalovce, Slovensko
Prečítať všetky recenzie (48)
  
Recenzie (48)
Filtrovať recenzie
48 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
25
14
6
2
1
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
25
14
6
2
1
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
81348 recenzií
Recenzované: 6. mája 2017 cez mobilné zariadenie

Zaujimavy priestor, fajn atmosfera, dobre pivo aj chutny beef burger. Prijemna mila obsluha.

Dakujeme

Dátum zážitku: máj 2017
Poďakujte používateľovi W9023BOmartinb.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 21. marca 2017

prídete si na svoje ak nieje vašou zábavou počúvanie a sledovanie hitov komerčných médií. Je to však viac ako o alternatívnej hudbe rôznych žánrov, je tu aj divadlo, malé kino, tanec, dokonca cvičenie jógy a tiež diskusie na zaujímavé spoločenské témy. A tiež sa tu dá najesť aj keď trochu drahšie..

Dátum zážitku: február 2017
1  Poďakujte používateľovi StanoE1.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 13. februára 2017

Milá obsluha, zaujímavý priestor. Často akcie na ktoré sa môžete pozrieť. Jedlo je super, pozdravujem kuchárov. Varia z čerstvého jedla. Ceny sú v poriadku. Odporúčam.

Dátum zážitku: január 2017
Poďakujte používateľovi Miska99999.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 1. októbra 2016 cez mobilné zariadenie

Uplna spokojnost, ochotny personal, super pivo a burger
Rezervacka aj pocas peak hour
Na jedlo sa dlho necaka aj ked je plny podnik
Uuuuplne super

Dátum zážitku: október 2016
1  Poďakujte používateľovi Andrej V.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 9. septembra 2016

velmi atraktivny priestor, skvele jedlo, vyber aj pre veganov a vobec "zdravo" sa stravujucich, pokial viem, nakupuju BIO, vsetko tip-top

Dátum zážitku: august 2016
1  Poďakujte používateľovi Rencita.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie