Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Košice
Zverejniť
Schránka prijatých správ
Hľadať
Hotely v blízkosti
Recenzie (102)
Filtrovať recenzie
102 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
81
16
3
2
0
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
81
16
3
2
0
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
16102 recenzií
Recenzované: 12. januára 2018 cez mobilné zariadenie

Velmi utulny a zaroven moderne vybaveny hotel v centre mesta. Uzasni personal, vsade cisto a pekne upratane. Vacsie apartmany su vybavene saunou, krbom a vyrivou vanou. Ranajky su vzdy chutne a cerstve. Pri kazdej moznej prilezitosti sa sem vraciam. Vrelo odporucam.

Dátum pobytu: január 2018
Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
Poďakujte používateľovi vevsi.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 12. februára 2017 cez mobilné zariadenie

Maximálna spokojnosť, čisté izby, úžasne ranajky, výhodná poloha, veľmi ochotný a milý personál, za tu cenu je to ta najlepšia voľba, dokonca sme dostali uvítací prípitok a fľašu vina k tomu. Iba odporúčam!!

Dátum pobytu: február 2017
Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
Poďakujte používateľovi Traveller2390.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 6. januára 2017

Hotel urcite zodpoveda cenam a hodnoteniam. Ranajky podavaju velmi pestre, obskuha v restauracii prijemna a profesionalna. Izby krasne upravene a celkove zariadenia je prijemne a farebne zladene. Najviac ma vsak zaujal prijemny a profesionalny personal.

Dátum pobytu: november 2016
  • Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
    • Cena/kvalita
    • Lokalita
    • Služby
Poďakujte používateľovi Holumi Aqua H.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 15. novembra 2016 cez mobilné zariadenie

velka spokojnost, super atmosfera vdaka prijemnym ludom, ktori tam pracuju. host nema pocit, ze je v hoteli, ale doma. vybavenie nadstandardne, ranajky delikatne. najviac vsak ludia, urcite vratime ☝

Dátum pobytu: november 2016
Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
Poďakujte používateľovi Katarína O.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 1. septembra 2016

Ubytovanie a prístup personálu si stále udržujú veľmi vysoký štandard. Dobrá poloha, výborné raňajky, čistota, ústretový prístup, možnosť požičania bicyklov, pokojné prostredie, možnosť parkovania a rozumné ceny robia z hotela veľmi dobrú voľbu pre všetkých, ktorí hľadajú pokoj a istý komfort v centre Košíc.

Dátum pobytu: august 2016
  • Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi andrej4.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie