Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Najzaujímavejšie body recenzie
TripTím odporúča!

Keď sme kráčali od stanice na Hlavnú ulicu, táto budova nám okamžite udrela do oka. Je to niečo pre... viac informácií

Recenzované: 20. novembra 2018
tripytipy
,
Žilina, Slovensko
sklamanie

Škoda že nie je zreštaurovaný a sprístupnený verejnosti.Iste by to bolo veľmi zaujímavé.Ináč je... viac informácií

Recenzované: 19. júna 2018
hagar0101
,
Košický kraj, Slovensko
Prečítať všetky recenzie (71)
  
Recenzie (71)
Filtrovať recenzie
71 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
28
29
11
1
2
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
28
29
11
1
2
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
51071 recenzií
Recenzované: 10. marca 2018

Jedna z najkrajších stavieb v Košiciach. Avšak absolútne a nepochopiteľne nevyužitá. Keďže touto stavbou sa môžme kochať len z vonka, stráca táto budova pre turistov na hodnote. Z vonku je táto budova úchvatná a krásnou architektúrou láka ľudí sa ku nej priblížiť a ju obdivovať, avšak sklamanie, že sa nemôžete dostať do vnútra je dosť veľké a znepríjemňuje to dojem. Ak to má turista cestou je to len výhoda si Jakabov palác pozrieť, avšak plánovať si k nemu výlet nemá veľký význam. Takisto pri paláci je možnosť sa najesť v dobrých reštauráciách a vypiť si kávičku v dobrých kaviarniach. Výhodou je aj poloha, pretože sa nachádza v blízkosti železničnej a autobusovej zastávky.

Dátum zážitku: júl 2017
3  Poďakujte používateľovi Ewe8.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 11. januára 2018

Netuším prečo, ale nie je to dobré, že je palác zatvorený a nevyužitý... Už na prvý pohľad je vidieť že mu to neprospieva...
Alebo je to niekoho cieľ?

Dátum zážitku: január 2018
Poďakujte používateľovi AdamK6696.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 29. novembra 2016

Krásna stavba, jedna z dominánt mesta. Žiaľ, nedá sa ju obdivovať zvnútra. Pre verejnosť je zavretá. Je v blízkosti centra

Dátum zážitku: november 2016
Poďakujte používateľovi emikulova.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 16. augusta 2016

Budova je pekná ale škoda že si ju môže človek pozrieť len z vonku a nesprístupnili vnútorné priestory. Už len z pohľadu, že tam žil Beneš by som si ho rada pozrela.

Dátum zážitku: august 2016
Poďakujte používateľovi 636jankak.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 5. júna 2016

Je to jedna z najkrajších stavieb Mlynskej ulice na hrane mestského parku. Je veľmi zaujímavá s pohnutou históriou. Do dnes jej osud nie je celkom jasný. V minulosti sa nachádzala na brehu rieky Hornád, ktorá medzičasom zmenila svoje koryto prispením ľudí. Isto stojí za pozretie aj keď dnes sa asi už nedá do nej vojsť.

Dátum zážitku: máj 2016
Poďakujte používateľovi KosicanJ.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie