Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Najzaujímavejšie body recenzie
TripTím odporúča!

Keď sme kráčali od stanice na Hlavnú ulicu, táto budova nám okamžite udrela do oka. Je to niečo pre... viac informácií

Recenzované: 20. novembra 2018
tripytipy
,
Žilina, Slovensko
sklamanie

Škoda že nie je zreštaurovaný a sprístupnený verejnosti.Iste by to bolo veľmi zaujímavé.Ináč je... viac informácií

Recenzované: 19. júna 2018
hagar0101
,
Košický kraj, Slovensko
Prečítať všetky recenzie (72)
  
Recenzie (72)
Filtrovať recenzie
72 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
29
29
11
1
2
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
29
29
11
1
2
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
61172 recenzií
Recenzované: 11. januára 2018

Netuším prečo, ale nie je to dobré, že je palác zatvorený a nevyužitý... Už na prvý pohľad je vidieť že mu to neprospieva...
Alebo je to niekoho cieľ?

Dátum zážitku: január 2018
Poďakujte používateľovi AdamK6696.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 29. novembra 2016

Krásna stavba, jedna z dominánt mesta. Žiaľ, nedá sa ju obdivovať zvnútra. Pre verejnosť je zavretá. Je v blízkosti centra

Dátum zážitku: november 2016
Poďakujte používateľovi emikulova.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 16. augusta 2016

Budova je pekná ale škoda že si ju môže človek pozrieť len z vonku a nesprístupnili vnútorné priestory. Už len z pohľadu, že tam žil Beneš by som si ho rada pozrela.

Dátum zážitku: august 2016
Poďakujte používateľovi 636jankak.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 5. júna 2016

Je to jedna z najkrajších stavieb Mlynskej ulice na hrane mestského parku. Je veľmi zaujímavá s pohnutou históriou. Do dnes jej osud nie je celkom jasný. V minulosti sa nachádzala na brehu rieky Hornád, ktorá medzičasom zmenila svoje koryto prispením ľudí. Isto stojí za pozretie aj keď dnes sa asi už nedá do nej vojsť.

Dátum zážitku: máj 2016
Poďakujte používateľovi KosicanJ.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 23. mája 2016

Napriek tomu,že Jakabov palác je momentálne zavretý určite je dobré pozrieť si ho
zvonka. Pamiatka je totíž v starom meste. Hneď pri mestskom parku v ktorom si po prechádzke mestom možno príjemne odpočinúť!

Dátum zážitku: máj 2016
1  Poďakujte používateľovi rovinrosr.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie