Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Košice
Zverejniť
Schránka prijatých správ
Hľadať
Hotely v blízkosti
Recenzie (653)
Filtrovať recenzie
653 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
393
216
32
7
5
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
393
216
32
7
5
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
38653 recenzií
Recenzované: 23. októbra 2018

Pobyt v Hiltone hodnotím veľmi pozitívne, drží si svoj štandard. V tomto hotely som vybavoval viacer firemných udalostí a bez najmenších problémov. Takisto je to príjemné wellness a kuchyňa. Odporúčam ho navštíviť.

Dátum pobytu: január 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
    • Lokalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
Poďakujte používateľovi DovolenkoveCentrum.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia IvanaIstokova, Guest Relations Manager v zariadení DoubleTree By Hilton Košice.Zodpovedané: 9. novembra 2018

Dobrý deň,

Ďakujeme za zdieľanie Vašich pozitívnych skúseností s DoubleTree by Hilton Košice. Sme veľmi radi, že ste Váš pobyt u nás užili a že splnil všetky Vaše očakávania. Dúfame, že sa čoskoro uvidíme.

S pozdravom,
Ivana

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 15. októbra 2018 cez mobilné zariadenie

Dňa 14.10. sa  v exkluzívnych priestoroch kongresových sál hotela DoubleTree by Hilton Košice. Najnovšiu ponuku svadobných a spoločenských šiat návštevníkom predstavia popredné svadobné salóny, nebudú chýbať spoločnosti ponúkajúce svadobné obleky, košele a doplnky pre ženíchov, svadobné doplnky a topánky pre nevesty. Páry pripravujúce svoju svadbu si budú môcť vybrať a objednať svadobné obrúčky a šperky. Svoju šikovnosť, kreativitu a organizačný talent predstavia floristi a svadobné agentúry. Vybrať si budete môcť aj svadobné oznámenia, fotografa, kameramana a množstvo ďalších služieb, ktoré využijete pri príprave svadobného dňa. 

Dátum pobytu: október 2018
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
1  Poďakujte používateľovi Pavolkert.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia IvanaIstokova, Guest Relations Manager v zariadení DoubleTree By Hilton Košice.Zodpovedané: 9. novembra 2018

Dobrý deň,

dúfame, že sa všetkým svadobná výstava páčila a že sa uvidíme v priestoroch hotela DoubleTree by Hilton Košice opäť o rok.

S pozdravom,
Ivana

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 30. augusta 2018 cez mobilné zariadenie

Príjemné privítanie na recepcii, krásna izba, perfektne vybavená, aj kúpeľňa, veľmi pohodlná posteľ. Hotel má perfektnú polohu, hneď pri centre, krásny výhľad. Parkovanie možné v blízkosti hotela. Spokojnosť 100%!

Dátum pobytu: júl 2018
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Poďakujte používateľovi Erika B.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Ivana I, Guest Relations Manager v zariadení DoubleTree By Hilton Košice.Zodpovedané: 3. septembra 2018

Milá Erika,

Ďakujeme za zdieľanie Vašich pozitívnych skúseností s DoubleTree by Hilton Košice. Sme veľmi radi, že ste Váš pobyt u nás užili a že splnil všetky Vaše očakávania. Dúfame, že sa čoskoro uvidíme.

S pozdravom,
Ivana

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 23. augusta 2018

Obsluha výborná, hotel príjmený, zákusky sú geniálne, kávička výborná, celkoho hodnotím tento hotel na 1 s *, určite ho využijem aj v budúcnosti pre pracovné stretnutie. Ide o moderný hotel, vystavaný v centre mesta s dobrou dostupnosťou všade..

Dátum pobytu: február 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi MiroslavaL40.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Martina T, Guest Relations Manager v zariadení DoubleTree By Hilton Košice.Zodpovedané: 27. augusta 2018

Milá Mirka,

Ďakujeme za zdieľanie Vašich pozitívnych skúseností s DoubleTree by Hilton Košice. Sme veľmi radi, že ste boli spokojní s našimi službami. Dúfame, že sa čoskoro uvidíme.



S pozdravom,
Martina

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 3. augusta 2018 cez mobilné zariadenie

Hotel na úrovni. Nestíhal som využiť všetky služby, no pri ďalšej návšteve už asi nebudem premýšľať kde sa ubytujem.
Super poloha priamo v centre. Personál sa snažil a izba bola dostatočne veľká. Ešte má potešila veľká kúpeľňa ktorá pôsobila a hlavne aj bola čistá!!!! Viem že by to tak malo byť všade, hlavne v tejto cenovej kategórii ale už som natrafil na všeličo :)

Dátum pobytu: júl 2018
Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
Poďakujte používateľovi robertrK2841CU.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Ivana I, Guest Relations Manager v zariadení DoubleTree By Hilton Košice.Zodpovedané: 6. augusta 2018

Milý Robert,

Ďakujeme za zdieľanie Vašich pozitívnych skúseností s DoubleTree by Hilton Košice. Sme veľmi radi, že ste si Váš pobyt u nás užili a že splnil všetky Vaše očakávania. Dúfame, že sa čoskoro uvidíme.

S pozdravom, Ivana

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie