Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Aký vplyv majú platby, ktoré nám zaplatíte, na poradie zobrazených cien. Typy izieb sa môžu líšiť.
Hotely v blízkosti
Recenzie (83)
Filtrovať recenzie
83 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
39
27
16
1
0
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
39
27
16
1
0
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
2783 recenzií
Recenzované: 30. decembra 2019

Prežili sme pohodový predvianočný víkend v Košiciach. Boli sme spokojní. Okno sme mali ale smerované priamo na námestie a vladol v noci veľký ruch - blízko pod oknami boli vianočné stánky s občerstvením, pri ktorých ľudia konzumovali do skorých ranných hodín.

Dátum pobytu: december 2019
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Recenzia získaná v spolupráci s týmto hotelom
Poďakujte používateľovi StanislavaD42.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia RichardK971, Manažér v zariadení Hotel Ambassador.Zodpovedané: 1. januára 2020

Dobrý deň,

ďakujeme za Vašu ávštevu, za Vaše pozitívne hodnotenie, sme radi, že ste boli u nás spokojní.
Ten hluk nás skutočne mrzí, bohužiaľ hotel sa nachádza priamo v centre mesta, priamo na Hlavnej ulici, ktorá v piatky "žije" nočným životom.
Prajeme všetko dobré.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 5. decembra 2019

Na uskutočnenie rodinnej oslavy sme si nemohli vybrať lepšie miesto ako hotel Ambassador. Prístup personálu bol na vysokej úrovni tak v príprave ako aj počas oslavy. Kvalita podávaných jedál bola úplne super.

Dátum pobytu: november 2019
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Recenzia získaná v spolupráci s týmto hotelom
Poďakujte používateľovi 642halko.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Richard K, Manažér v zariadení Hotel Ambassador.Zodpovedané: 6. decembra 2019

Dobrý deň prajeme,

ďakujeme veľmi pekne za vysoko pozitívne hodnotenie , veľmi si ho vážime.

Tešíme sa na Vašu budúcu návštevu a prajeme všetko dobré.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 24. novembra 2019 cez mobilné zariadenie

Výborne! Dobré jedlo, víno, personál. Vrelo odporúčam navštíviť. Je vhodné si rezervovať vopred. Reštaurácia je často navštevovaná a stoly sú plne rezervované. Veľký kompliment kuchárovi a všetkým milým zamestnancom. Ak by som šiel nabudúce do Košíc, rád by som znova navštívil tento hotel a reštauráciu! Ďakujem vám za krásny večer. Prajem všetko najlepšie!
Parkovisku by svedčila nabíjačka elektromobilov.

Dátum pobytu: november 2019
Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
Poďakujte používateľovi ROYREB.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Richard K, Manažér v zariadení Hotel Ambassador.Zodpovedané: 25. novembra 2019

Dobrý deň,

ďakujeme za Vaše pozitívne a vysoké hodnotenie. Vážime si to. Sme radi, že ste boli s našimi službami spokojní.
Tešíme sa na Vašu budúcu návštevu.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 13. novembra 2019

Celkovo pocit z ubytovania bol veľmi dobrý. Bolo zabezpečené strážené parkovisko. Poloha hotela je luxusná ako stvorená na prechádzky v centre Košíc.
Jediné, čo by som vytkol je, že napriek vopred dohodnutým termínom podávania večere (na čom personál trval) sme i na predjedlo čakali hodnú chvíľu. Toto by sa mohlo zmeniť. Inak super hotel.

Dátum pobytu: august 2019
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Recenzia získaná v spolupráci s týmto hotelom
Poďakujte používateľovi knotekandrej.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Richard K, Manažér v zariadení Hotel Ambassador.Zodpovedané: 14. novembra 2019

Dobrý deň ,
ďakujeme veľmi pekne za Vašu vysoko pozitívnu recenziu a samozrejme za využitie našich služieb, veľmi si to vážime.
Sme veľmi radi že ste boli s našimi službami spokojní a urobíme všetko preto aby tomu tak bolo aj v budúcnosti.

Prajeme Vám všetko dobré a tešíme sa na Vašu budúcu návštevu.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 10. novembra 2019

Hotel situovaný v centre mesta, dobrá poloha. Na rozdiel od veľmi čistej izby bola v kúpeľni pleseň na vani. Široký výber raňajok pokazilo tvrdé pečivo (asi zohriate v mikrovlnke). Večera- nejedlá, nedovarená, neochutená polievka, veľmi štipľavé cestoviny a závin poliaty namiesto čokoládou balsamicom!!!

Dátum pobytu: október 2019
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Recenzia získaná v spolupráci s týmto hotelom
Poďakujte používateľovi renkabarcikova.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Richard K, Manažér v zariadení Hotel Ambassador.Zodpovedané: 11. novembra 2019

Dobrý deň ,
veľmi pekne Vám ďakujeme za návštevu a spätnú väzbu , vážime si to. Sme radi , že ste ocenili polohu hotela a poriadok na izbe. Samozrejme nás mrzia Vami spomínané nedostatky , budeme sa o nich rozprávať s personálom a urobíme všetko preto aby sa to v budúcnosti neopakovalo. S kuchárom sme si priebeh večere konzultovali , je si vedomý nedostatkov ktorých sa dopustil a v budúcnosti sa to nebude určite opakovať aj z dôvodu že sme prijali nového šéfkuchára , ktorý bude primárne dohliadať na kvalitu pripravovaných jedál.

Veríme , že aj napriek tomu sa Vám v Košiciach páčilo a dúfame, že nám prejavíte dôveru aj v budúcnosti.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie