Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Košice
Zverejniť
Schránka prijatých správ
Hľadať
Hotely v blízkosti
Recenzie (79)
Filtrovať recenzie
79 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
36
26
16
1
0
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
36
26
16
1
0
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
71279 recenzií
Recenzované: 9. novembra 2018 cez mobilné zariadenie

Veľmi pekný hotel s milým, usmievavým a ochotným personálom. :-) A veľmi mi voňala interiérová vôňa v chodbe aj postelné prádlo. Čo to bolo? :-) Bola som veľmi spokojná. Odporúčam. Ďakujem veľmi pekne.

Dátum pobytu: november 2018
Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
Poďakujte používateľovi VeronikaV946.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Richard K, Manažér v zariadení Hotel Ambassador.Zodpovedané: 10. novembra 2018

Dobrý deň, pani Veronika,
ďakujeme za Vaše pozitívne a vysoké hodnotenie. Vážime si to. Vôňu do hotela nám zabezpečuje náš dodávateľ, ktorý sa špecializuje na Aróma marketing.
Sme radi, že sa Vám vôňa páčila. Taktiež sme radi, že ste ocenili náš personál, ktorý Vám poskytol profesionálne služby hodné kategórie 4* hotela.
Prajeme všetko dobré a tešíme sa na Vás v budúcnosti.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 18. júna 2018 cez mobilné zariadenie

Hotel patri k mojim oblubenym z viacerych dovodov. Izby a hotel su velmi pekne, utulne. Obsluha velmi prijemna a manazment.

Je situovany v center Kosic a blizko byvaleho Priora. Staci vyjst von z hotela a ste na hlavnej, par minut pesi k fontane pri divadle a krasnom parku. Iba 5minut od Luxoru (pivaren) :))) fakt faajn.

Dátum pobytu: marec 2018
Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
Poďakujte používateľovi viliamo2015.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Richard K, Manažér v zariadení Hotel Ambassador.Zodpovedané: 19. júna 2018

Dobrý deň,

ďakujeme veľmi pekne za Vaše pozitívne hodnotenie a pochvalné slová. Veľmi si to vážime a tešíme sa na Vašu budúcu návštevu.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 26. októbra 2017

Minulý týždeň sme sa rozhodli trošku si oddýchnuť a spravili sme si výlet do Košíc. Voľba Hotela Ambassador sa ukázala ako výborná. Hotel priamo v centre na Hlavnej s parkovaním, čo nám veľmi vyhovovalo. Izba bola veľmi pekná, posteľ pohodlná. Privátny wellness v podzemí má svoje čaro :) Jedlo v reštaurácii môžem tiež len chváliť.

Dátum pobytu: október 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi DominikaP1720.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 8. augusta 2017 cez mobilné zariadenie

Skvele situovaný, moderne zariadený hotel v centre mesta Košice, splňa kritéria aj náročnejších klientov. Hotel poskytuje wellness, súkromné parkovisko, skvelú reštauráciu, kaviareň, či súkromný salónik na rodinné oslavy. Odporúčam.

Dátum pobytu: august 2017
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Poďakujte používateľovi BarboraL48.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Richard K, Manažér v zariadení Hotel Ambassador.Zodpovedané: 23. októbra 2017

Dobrý deň prajeme,

ďakujeme veľmi pekne za Vaše pochvalné slová , veríme že ste si to u nás užili a tešíme sa na Vašu budúcu návštevu.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 20. januára 2016

vyborne ubytovanie, fantasticke sluzby, skutocne individualny pristup, maximalna ustretovost, starostlivost na urovni svetovych hotelpvych znaciek, pocit rodinnej pohody, skvele jedlo, chutna kava, vyborna poloha priamo v centre mesta.

Dátum pobytu: január 2016
Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
Recenzia získaná v spolupráci s týmto hotelom
Poďakujte používateľovi nataliah866.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Richard K, Manažér v zariadení Hotel Ambassador.Zodpovedané: 30. januára 2016

V mene hotela Vám ďakujeme za Vašu návštevu a Váš názor , veľmi si to ceníme!!! Budeme sa tešiť na Vašu opätovnú návštevu. Manažér hotela Richard Koščo.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie