Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
145 USD
138 USD
Booking.com
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
119 USD
111 USD
Expedia.com
Ukázať ponuku
Certifikát výnimočnosti
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
Penzion Horse Inn(Košice)(Cenovo mimoriadne výhodná ponuka!)
69 USD
64 USD
Expedia.com
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Vrátane raňajok
Kongres Hotel Roca(Košice)(Cenovo mimoriadne výhodná ponuka!)
80 USD
66 USD
Booking.com
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Vrátane raňajok
77 USD
75 USD
Expedia.com
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
101 USD
80 USD
Priceline
Ukázať ponuku
Certifikát výnimočnosti
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Reštaurácia
Upozornenie na zľavy! 11 % pod priemernými cenami

Cena, ktorú ste našli, je o 11 % nižšia než priemerná cena tohto hotela (90 USD za noc).

Ceny analyzujeme počas 60 dní a porovnávame váš výber s priemernou cenou porovnateľných pobytov, aby ste získali čo najlepšiu ponuku.

Hotel Bankov(Košice)
93 USD
87 USD
Hotels.com
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
111 USD
108 USD
Expedia.com
Ukázať ponuku
Certifikát výnimočnosti
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
80 USD
Booking.com
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Reštaurácia
Recenzie (64)
Filtrovať recenzie
64 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
27
21
15
1
0
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
27
21
15
1
0
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
2764 recenzií
Zrecenzované: 8. augusta 2017 cez mobilné zariadenie

Skvele situovaný, moderne zariadený hotel v centre mesta Košice, splňa kritéria aj náročnejších klientov. Hotel poskytuje wellness, súkromné parkovisko, skvelú reštauráciu, kaviareň, či súkromný salónik na rodinné oslavy. Odporúčam.

Termín ubytovania: august 2017, cestoval(a) v páre
Poďakujte používateľovi Barbora L.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Richard K, Manažér v zariadení Hotel Ambassador.Zodpovedané: 23. októbra 2017

Dobrý deň prajeme,

ďakujeme veľmi pekne za Vaše pochvalné slová , veríme že ste si to u nás užili a tešíme sa na Vašu budúcu návštevu.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 20. januára 2016

vyborne ubytovanie, fantasticke sluzby, skutocne individualny pristup, maximalna ustretovost, starostlivost na urovni svetovych hotelpvych znaciek, pocit rodinnej pohody, skvele jedlo, chutna kava, vyborna poloha priamo v centre mesta.

Termín ubytovania: január 2016, cestoval(a) na služobnú cestu
Recenzia získaná v spolupráci s týmto hotelom
Poďakujte používateľovi nataliah866.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Richard K, Manažér v zariadení Hotel Ambassador.Zodpovedané: 30. januára 2016

V mene hotela Vám ďakujeme za Vašu návštevu a Váš názor , veľmi si to ceníme!!! Budeme sa tešiť na Vašu opätovnú návštevu. Manažér hotela Richard Koščo.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Táto recenzia bola preložená z jazyka: angličtina. Zobraziť originál
Zrecenzované: 3. júna 2014

Práve som sa vrátil z týždňového pobytu v Košiciach, kde som sa zúčastnil na workshope; tri dni z neho sa konali v práve Ambassadore. Hotel bol vynikajúci a workshop sa nesmierne vydaril. Bolo skvelé, že všetci prednášajúci z iných miest mohli bývať v rovnakom hoteli a využívať ho ako východiskový bod pri prieskume nádherného mesta Košice. Členovia personálu boli priateľskí a ochotní a všetci hovorili výborne po anglicky, čo sa nám nesmierne hodilo. Hotel Ambassador by som odporučil ako počiatočný bod nádherného pobytu v úžasnom meste, ktoré je živým dôkazom toho, ako sa na modernom Slovensku snúbi starý svet s tým novým!

1  Poďakujte používateľovi Bigtrax.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.Pôvodne odoslané: angličtina, www.tripadvisor.com. Zobraziť originál
Zrecenzované: 10. júla 2018
Prekladač Google

  • Termín ubytovania: jún 2018, cestoval(a) v páre
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služby
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Richard K, Manažér v zariadení Hotel Ambassador.Zodpovedané: 11. júla 2018
Prekladač Google

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 4. júna 2018
Prekladač Google

Tip na izbu: Superior DeLuxe rooms are located in the rear of the hotel looking towards a small garden. Very quiet.
  • Termín ubytovania: jún 2018, cestoval(a) sólo
    • Lokalita
    • Čistota
    • Služby
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Richard K, Manažér v zariadení Hotel Ambassador.Zodpovedané: 5. júna 2018
Prekladač Google

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie