Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (65)
Filtrovať recenzie
65 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
27
22
15
1
0
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
27
22
15
1
0
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
2765 recenzií
Zrecenzované: 8. augusta 2017 cez mobilné zariadenie

Skvele situovaný, moderne zariadený hotel v centre mesta Košice, splňa kritéria aj náročnejších klientov. Hotel poskytuje wellness, súkromné parkovisko, skvelú reštauráciu, kaviareň, či súkromný salónik na rodinné oslavy. Odporúčam.

Termín ubytovania: august 2017, cestoval(a) v páre
Poďakujte používateľovi BarboraL48.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Richard K, Manažér v zariadení Hotel Ambassador.Zodpovedané: 23. októbra 2017

Dobrý deň prajeme,

ďakujeme veľmi pekne za Vaše pochvalné slová , veríme že ste si to u nás užili a tešíme sa na Vašu budúcu návštevu.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 20. januára 2016

vyborne ubytovanie, fantasticke sluzby, skutocne individualny pristup, maximalna ustretovost, starostlivost na urovni svetovych hotelpvych znaciek, pocit rodinnej pohody, skvele jedlo, chutna kava, vyborna poloha priamo v centre mesta.

Termín ubytovania: január 2016, cestoval(a) na služobnú cestu
Recenzia získaná v spolupráci s týmto hotelom
Poďakujte používateľovi nataliah866.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Richard K, Manažér v zariadení Hotel Ambassador.Zodpovedané: 30. januára 2016

V mene hotela Vám ďakujeme za Vašu návštevu a Váš názor , veľmi si to ceníme!!! Budeme sa tešiť na Vašu opätovnú návštevu. Manažér hotela Richard Koščo.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Táto recenzia bola preložená z jazyka: angličtina. Zobraziť originál
Zrecenzované: 3. júna 2014

Práve som sa vrátil z týždňového pobytu v Košiciach, kde som sa zúčastnil na workshope; tri dni z neho sa konali v práve Ambassadore. Hotel bol vynikajúci a workshop sa nesmierne vydaril. Bolo skvelé, že všetci prednášajúci z iných miest mohli bývať v rovnakom hoteli a využívať ho ako východiskový bod pri prieskume nádherného mesta Košice. Členovia personálu boli priateľskí a ochotní a všetci hovorili výborne po anglicky, čo sa nám nesmierne hodilo. Hotel Ambassador by som odporučil ako počiatočný bod nádherného pobytu v úžasnom meste, ktoré je živým dôkazom toho, ako sa na modernom Slovensku snúbi starý svet s tým novým!

1  Poďakujte používateľovi Bigtrax.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.Pôvodne odoslané: angličtina, www.tripadvisor.com. Zobraziť originál
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Zrecenzované: 10. júla 2018

  • Termín ubytovania: jún 2018, cestoval(a) v páre
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služby
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Richard K, Manažér v zariadení Hotel Ambassador.Zodpovedané: 11. júla 2018
Prekladač Google

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 18. októbra 2017

  • Termín ubytovania: august 2017, cestoval(a) s rodinou
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Richard K, Manažér v zariadení Hotel Ambassador.Zodpovedané: 23. októbra 2017
Prekladač Google

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie