Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Košice
Zverejniť
Schránka prijatých správ
Hľadať
Hotely v blízkosti
Recenzie (16)
Filtrovať recenzie
16 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
10
3
2
1
0
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
10
3
2
1
0
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
1616 recenzií
Recenzované: 26. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Pri navsteve tohto penzionu sme ostali milo prekvapeni, velmi pozitivne hodnotime vsetky sluzby, personal, stravu, vybavenie izby aj polohu, penzion je samozrejme vhodny aj pre rodiny. Zasluzenych 5 hviezdiciek :)

Dátum pobytu: marec 2018
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi NoemiS1334.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 16. apríla 2017

Hoc som penzióne strávil len jednu noc, môžem za seba povedať že som sa tam cítil príjemne a až by som mal cestu do Košíc zase, určite sa tam rád vrátim. Izby sú útulné a nič mi tam nechýbalo, no tak isto tu nesmiem vynechať príjemný personál v reštaurácii. Priateľský, no stále profesionálny prístup mi spríjemnili večer a až by som tam zavítal zase, budem sa na ich obsluhu a ich menu tešiť :)
Cestujem veľa a čo sa týka tohto miesta, zanechalo vo mne príjemnú skúsenosť.
Vrelo odporúčam :)

Dátum pobytu: február 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
    • Cena/kvalita
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi Marián P.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia penzionset, Manažér v zariadení Penzión Set.Zodpovedané: 7. júna 2017

Ďakujeme Vám pekne za pozitívne hodnotenie. Sme radi, že sa Vám u nás páčilo a tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 23. novembra 2016

Tento penzion sa nachadza v blizkosti centra Košic, je to malý penzión na kľudnom mieste medzi blokmi. Izby na prvom poschodí su prerobené a moderné. s čistotou sme veľmi spokojný. raňajky su v cene ubytovania , obsahujú švedske stoly. prijemny personál a ponajnovšom krasny areal minigolfu. vźdy ked chodíme do košic sa tu radi vraciame :)

Dátum pobytu: október 2016
  • Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
    • Cena/kvalita
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi NikaK21.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia penzionset, Manažér recepcie v zariadení Penzión Set.Zodpovedané: 9. februára 2017

Ďakujeme za pozitívnu recenziu.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 18. júna 2018 cez mobilné zariadenie
Prekladač Google

Dátum pobytu: jún 2018
Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 19. decembra 2016 cez mobilné zariadenie
Prekladač Google

Dátum pobytu: december 2016
Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia penzionset, Manažér recepcie v zariadení Penzión Set.Zodpovedané: 9. februára 2017
Prekladač Google

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie