Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Košice
Zverejniť
Schránka prijatých správ
Hľadať
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Svadba

Keď už svadba, tak určite v najkrajšom Dóme aký na Slovensku môže byť. Majestátna historická... viac informácií

Zrecenzované: pred 3 týždňami
simonka_hanusovska
Chram sv.Alzbety

Pekne miesto, velmi pripomina chram sv. Martina v Bratislave, historicke centrum Kosic je carovne... viac informácií

Recenzované: 11. septembra 2019
Ovecka1
Prečítať všetky recenzie (688)
  
Recenzie (688)
Filtrovať recenzie
688 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
518
145
25
0
0
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
518
145
25
0
0
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
1217688 recenzií
Recenzované: 1. februára 2019

Je to nádherná katedrála, treba ju proste vidieť, bola som tam večer práve sa tam konal svadobný obrat , tá atmosféra , proste krása.

Dátum zážitku: október 2018
1  Poďakujte používateľovi sylvia2666.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 4. januára 2019 cez mobilné zariadenie

Určite odporúčam navštíviť. Nádherná katedrála, je tam čo obdivovať. My sme stihli aj nedeľu omšu, ktorá bola neskutočná.

Dátum zážitku: január 2019
Poďakujte používateľovi Andrea C.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 19. decembra 2018

Sakrálna stavba, skvost architektúry, pýcha nielen Košíc, dostupná nepretržite. Možnosť výstupu na vežu z nádhernými
výhľadmi na mesto a okolie (ak to počasie umožní).

Dátum zážitku: december 2018
1  Poďakujte používateľovi edban47.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 12. decembra 2018

Každý kto navštívi Košice by si mal nájsť čas a navštíviť Dóm sv. Alžbety. Zabudnete na starosti a ponoríte sa do minulosti. Pozrieť si môžete hrobku Rákociho, alebo vyliezť na vežu a kochať sa výhľadom na mesto. Tento skvost má aj niekoľko tajomstiev, napr., že sa v stavbe nachádza jeden dutý kameň, v ktorom sa ukrýva plán, na ktorom je naznačené ako je možné chrám zbúrať. Zatiaľ ho nenašli.
Ak Vám nebude stačiť jedna pamätihodnosť, hneď vedľa sú aj Urbanova veža a Kaplnka sv. Michala. Určite neoľutujete.

Dátum zážitku: december 2018
Poďakujte používateľovi vaskova13.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 20. novembra 2018

Nie nadarmo je tento dóm najznámejšou a charakteristickou budovou Košíc. Pohľad na ňu zvonka bol neskutočný a samozrejme je tu aj možnosť ísť dnu - buď sa len pozrieť ako vyzerá interiér alebo sa aj zúčastniť bohoslužby. Okrem toho je prístupná aj jedna z veží, v ktorej sa nachádza vyhliadka, ktorá poskytovala nádherný výhľad na Hlavnú ulicu a priľahlé okolie.

Dátum zážitku: júl 2018
1  Poďakujte používateľovi tripytipy.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie