Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Najzaujímavejšie body recenzie
Dominanta mesta

V minulosti sa v tejto veži nachádzalo múzeum, dnes je tam výstava voskových figurín. Po obvode sa... viac informácií

Recenzované: 5. júna 2016
KosicanJ
,
Košice, Slovensko
Urban zvon

teraz je tam múzeum voskových figúr, z histórie Košíc, škoda, že nenechali tam pôvodné múzeum... viac informácií

Recenzované: 23. februára 2018
lacko49
,
Košice, Slovensko
Prečítať všetky recenzie (57)
  
Recenzie (57)
Filtrovať recenzie
57 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
23
17
12
3
2
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
23
17
12
3
2
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
1657 recenzií
Recenzované: 23. februára 2018

teraz je tam múzeum voskových figúr, z histórie Košíc, škoda, že nenechali tam pôvodné múzeum, ktoré tam bolo dlhé roky.

Dátum zážitku: február 2018
Poďakujte používateľovi lacko49.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 20. augusta 2017

veľmi poučné , veľká smutná súčasť historie, myslím že túto časť minulosti Košíc by mali všetci poznať

Dátum zážitku: august 2017
Poďakujte používateľovi AdelaK91.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 17. júna 2016

zvláštna, ale pekná vežička hneď vedľa Dómu sv. Alžbety, po obvode veže sú historické znaky a nápisy spolu s obrazcami

Dátum zážitku: jún 2016
2  Poďakujte používateľovi 828zuzana.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 5. júna 2016

V minulosti sa v tejto veži nachádzalo múzeum, dnes je tam výstava voskových figurín. Po obvode sa nachádzajú kusy pohrebných kameňov z okolia. Pred vežou je starý zvon Urban, ktorý z veže spadol pri veľkom požiari a praskol. Dnes je čiastočne polepený na podstavci pred vežou. Veža už má čo to za sebou a žiaľ je dosť schátraná.

Dátum zážitku: júl 2015
1  Poďakujte používateľovi KosicanJ.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 15. februára 2016

Odporúčam navštíviť, je to troška strašidelné múzeum v Urbanovej veži, ale zaujímavé a každý kúsok veže dýcha kultúrou.

Dátum zážitku: august 2015
1  Poďakujte používateľovi MissisBE.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie