Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Velmi zaujimave

Urobili sme s rodinou cely okruh vaznicou, katov byt, katovu baštu plus vystavu obrazov a... viac informácií

Recenzované: 18. februára 2019
418be_tab
cez mobilné zariadenie
TripTím vrelo odporúča!

Veľmi zaujímavé miesto. Aj ak ide o prehliadku bez sprievodcu, všetky miestnosti sú prehľadne... viac informácií

Recenzované: 20. novembra 2018
tripytipy
,
Žilina, Slovensko
Prečítať všetky recenzie (79)
  
Recenzie (79)
Filtrovať recenzie
79 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
42
22
14
0
1
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
42
22
14
0
1
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
61179 recenzií
Recenzované: 19. februára 2018 cez mobilné zariadenie

V prvej miestnosti nam pustili video, potom sme sa volne pohybovali po priestoroch väznice s audio sprievodcom. V podzemi bol na nase prekvapenie pomerne siroky komplex miestnosti.

Male deti sa asi budu nudit, ale ak mate aspon nejaky vztah k historii, urcite si priblizne hodinovou navstevou (rychlost si urcujete sami) Miklusovej väznice mozete obohatit svoje vedomosti. Vstupne je velmi prijatelne.

Dátum zážitku: február 2018
1  Poďakujte používateľovi Global756289.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 15. februára 2018

Veľmi krásne a poučné múzeum a hlavne že sa dá nazrieť do minulosti a nielen na mučenie a nástroje na mučenie a ako jediné múzeum v Košiciach má aj tajomstvá hlavne 1 tajomstvo je zaujímavé.................

Dátum zážitku: september 2017
Poďakujte používateľovi lacko49.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 16. decembra 2017 cez mobilné zariadenie

Velmi dobre spracovane,da sa tam vela co vidiet v celom objekte , urcite odporucam nakolko som nenasla viac takychto muzei v kosiciach

Dátum zážitku: december 2017
Poďakujte používateľovi nikollm.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 2. októbra 2017

Múzeum je príjemným prekvapením. Neďaleko centra mesta, elektronický sprievod, atraktívne priestory a celá expozícia, ktorá nie je venovaná iba mučeniu. Za nedostatok uvediem, že vojsť do neho bolo skoro nemožné, keďže vstup do múzea je inde ako správca, ktorý vám múzeum otvorí a pokyn takmer neviditeľný

Dátum zážitku: november 2016
Poďakujte používateľovi Peter Š.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 20. augusta 2017

krásne múzeum s temnou stránkou ľudstva, veľmi milý personál, aj deti sa bavili a zaujali pri prehliadke

Dátum zážitku: august 2017
Poďakujte používateľovi AdelaK91.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie