Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
142 USD
135 USD
Hotels.com
Ukázať ponuku
Certifikát výnimočnosti
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
Bezplatné zrušenie do 03.08.
Rezervujte teraz, zaplaťte pri pobyte
85 USD
Booking.com
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
Bezplatné zrušenie do 02.08.
Rezervujte teraz, zaplaťte pri pobyte
115 USD
Booking.com
Ukázať ponuku
Certifikát výnimočnosti
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
71 USD
69 USD
Expedia.com
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Vrátane raňajok
Bezplatné zrušenie do 04.08.
115 USD
112 USD
Expedia.com
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Vrátane raňajok
Kongres Hotel Roca(Košice)(Cenovo mimoriadne výhodná ponuka!)
92 USD
68 USD
Booking.com
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Vrátane raňajok
148 USD
83 USD
Priceline
Ukázať ponuku
Certifikát výnimočnosti
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Reštaurácia
Bezplatné zrušenie do 04.08.
87 USD
80 USD
Expedia.com
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
Bezplatné zrušenie do 02.08.
Rezervujte teraz, zaplaťte pri pobyte
78 USD
Booking.com
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Reštaurácia
Recenzie (90)
Filtrovať recenzie
90 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
42
26
15
5
2
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
42
26
15
5
2
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
51090 recenzií
Zrecenzované: 21. septembra 2017

Hotel v kľudom prostredí pod horou, dobré matrace na posteli a pekný wellness. Treba vyskúšať tortu Lujza, ktorý je ich vlastným receptom. Transfer do mesta v cene. Hotel ma podľa mňa v sebe potenciál krásneho historického hotela, ktorý aktuálne nevyužíva naplno.

Termín ubytovania: september 2017
Poďakujte používateľovi 305luk_m.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 3. septembra 2017

Nedavno sme sa vratili z dvojdnoveho pobytu v tomto hoteli. Zaujal nas uz zvonku, ale aj jeho interier bol utulny. Vsade cisto, na chodbach, v izbe i kupelni. Kuchyna perfektna, ranajkove menu dostatocne, jedinym minusom bola ponuka nezdraveho chrunchy musli. To by malo byt nahradene zdravsou verziou. Wellness ciste, saunovy svet sme si uzili. Bonusom tohto hotela je prijemny personal na vsetkych jeho usekoch.

  • Termín ubytovania: september 2017, cestoval(a) v páre
    • Lokalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
Poďakujte používateľovi veraf743.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 9. augusta 2017 cez mobilné zariadenie

Zastavili sme sa s rodinou na neskorý obed. Po usadení sme dlho čakali na personál. Ceny boli vyššie vzhľadom na porcie. Jedlo bolo chutné. Čo nás prekvapilo, boli neudržiavané vonkajšie toalety, čo by som od reštaurácie 4* hotela nečakal.


Termín ubytovania: august 2017, cestoval(a) s rodinou
Poďakujte používateľovi Ján M.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 18. mája 2017

príjemné umiestnenie, tichá lokalita, v čase návštevy mimo sezóny pokojná atmosféra (hotel takmer prázdny), chutná kuchyňa, raňajky strohé, nič originálne, bez invencie, široká ponuka nápojového lístka, vstup do nefajčiarskej časti reštaurácie z ubytovacej časti cez fajčiarsku časť reštaurácie, v reštaurácii aj v izbách by už bolo vhodné vymeniť koberce, podstatne lepšie treba sanitovať izby po predchádzajúcich návštevníkoch, ošumelé sieťky na oknách treba vymeniť za originálne kúsky, izby sú nie dostatočne odhlučnené, na 4H hotel treba podoťahovať minimálne tieto detaily

Tip na izbu: žiadať najvyššie poschodie, s výhľadom na vstup
  • Termín ubytovania: máj 2017, cestoval(a) v páre
    • Cena/kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
Poďakujte používateľovi LLC71.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 30. októbra 2016 cez mobilné zariadenie

Prostredníctvom zľavových portálov sme sa dostali aj do tejto lokality neďaleko Košíc. už samotný prístup, cesta, k hotelu dáva tušiť jeho odľahlú polohu, možno až veľmi odľahlú.
Na prvý pohľad pekný historický hotel s atmosférou, na druhý, stará budova, ktorá by si zaslúžila kompletný remont aj s personálom, až na pár výnimiek.
Vyprchaný lacný sekt pri check-ine dáva tušiť, že sa šetrí, izba ponorná, matrace vyležané,vybavenie za zenitom aktuálnosti.
Sklamanie veľké v bare pred večerou, smie sa tam fajčiť, neakceptovateľné. Drzý čašník exceloval pri večery, keď zareval do kuchyne: 2x zľavomat večera, a pri objednávke vína posmešne sa opýtal kolegyne či si náhodou nedáme Sassicaiu za 200€, stavím sa, že ani nevie o aké víno sa jedná, z akých odrôd, o správnom servise, podávaní, ani netuší.
Krátky rukáv na jeho košeli počas podávania večerí tomu nenasvedčovalo.
Asi zabudol, že nie ja som ten chudobný, čo prišiel aby tu nechal nejaké peniaze, ale naopak, práve on je ten, čo potrebuje aspoň takých hostí ako som ja, my, aby mal čo na výplatu. Hrozné.
Wellness je za zenitom, nutné je ho prerobiť.
Veľa priestoru na zlepšenie, hotel nie je hotelom vo vybavení, ale o ľuďoch, ktorí v ňom pracujú.

Termín ubytovania: jún 2016, cestoval(a) s rodinou
4  Poďakujte používateľovi 36hamara.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie