Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Za očakávaním”
Recenzia Hotel Bankov

Najlepšie ceny pre obdobie
Registrácia dd. mm. rrrr Odhlásenie dd. mm. rrrr
Ceny sú za 1 izby, pre 2 osoby
Zobraziť ceny
Porovnať najlepšie ceny z najobľúbenejších cestovateľských webových stránok
a ešte 7 lokalít!
Hotel Bankov
Na pozícii č. 11 spomedzi 22 hotelov v Košiciach
Certifikát výnimočnosti
Zrecenzované: 30. októbra 2016 cez mobilné zariadenie

Prostredníctvom zľavových portálov sme sa dostali aj do tejto lokality neďaleko Košíc. už samotný prístup, cesta, k hotelu dáva tušiť jeho odľahlú polohu, možno až veľmi odľahlú.
Na prvý pohľad pekný historický hotel s atmosférou, na druhý, stará budova, ktorá by si zaslúžila kompletný remont aj s personálom, až na pár výnimiek.
Vyprchaný lacný sekt pri check-ine dáva tušiť, že sa šetrí, izba ponorná, matrace vyležané,vybavenie za zenitom aktuálnosti.
Sklamanie veľké v bare pred večerou, smie sa tam fajčiť, neakceptovateľné. Drzý čašník exceloval pri večery, keď zareval do kuchyne: 2x zľavomat večera, a pri objednávke vína posmešne sa opýtal kolegyne či si náhodou nedáme Sassicaiu za 200€, stavím sa, že ani nevie o aké víno sa jedná, z akých odrôd, o správnom servise, podávaní, ani netuší.
Krátky rukáv na jeho košeli počas podávania večerí tomu nenasvedčovalo.
Asi zabudol, že nie ja som ten chudobný, čo prišiel aby tu nechal nejaké peniaze, ale naopak, práve on je ten, čo potrebuje aspoň takých hostí ako som ja, my, aby mal čo na výplatu. Hrozné.
Wellness je za zenitom, nutné je ho prerobiť.
Veľa priestoru na zlepšenie, hotel nie je hotelom vo vybavení, ale o ľuďoch, ktorí v ňom pracujú.

Termín ubytovania: júni 2016, cestoval(a) s rodinou
4  Poďakujte používateľovi 36hamara.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziu
Recenzie (83)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

61083 recenzií

Zrecenzované: 16. októbra 2016

Tento Hotel je v peknom prostredí pri lese, kde je možnosť vybrať sa na turistiku alebo priamo v hotely na wellness. Je tam príjemný personal, a ľudia ktorý sa o nás starali počas svadby boli super čo sa týka komunikacie, ústretovosti na vysokej urovni. Vrele odporúčam svadbu na úrovni každému . Cítili sme sa super a určite odporucim tento hotel i mojim známym .

  • Termín ubytovania: októbri 2016, cestoval(a) s rodinou
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi migam2015.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 25. augusta 2016

Veľmi pekný hotel v tichej lokalite blízko lesa, krásne zariadený s nádychom luxusu a histórie:)

Milý a profesionálny personál a jedlo naozajstný gurmánsky zážitok.
Veľkou výhodou bol jednoduchý zabezpečený transfer z hotela do centra Košíc a späť :)

  • Termín ubytovania: septembri 2015, cestoval(a) s rodinou
    • Lokalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
Poďakujte používateľovi LuciaKollarova.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Bankov, Manažér v zariadení Hotel Bankov.Zodpovedané: 19. júla 2017

Dobrý deň pani Kollárová,

som nesmierne rada, že pobyt v našom hoteli vo Vás zanechal príjemné a pozitívne stopy. Budeme sa tešiť na Vašu opätovnú návštevu. Veríme, že čoskoro.

S úctou
Adriana Hurová, riaditeľka

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 22. augusta 2016

Ubytovanie je príjemné v tichom prostredí Bankova. Aj keď som Košičan pri nedávnej návšteve som mal možnosť aj prespať a vrele odporúčam.
Viac ako skvelá je ale reštaruácia. Chutné veľmi dobre pripravené a servírované jedlá. V jedálnom lístku snaď nie je jedlo ktoré by mi nechutilo. Navštevujem túto reštauráciu pravidelne a vždy sa veľmi dobre a chutne najem. Personál je veľmi príjemný a ochotný. Neostáva nič iné ako odporúčať.

  • Termín ubytovania: máji 2016, cestoval(a) na služobnú cestu
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi KosicanJ.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Bankov, Manažér v zariadení Hotel Bankov.Zodpovedané: 19. júla 2017

Dobrý deň,

ďakujeme za Vašu návštevu a hlavne za Váš čas a ochotu podeliť sa o svoju skúsenosť z pobytu v našom hoteli s ostatnými cestovateľmi.
Veľmi si to vážime. Verím preto, že Vás opäť budeme mať možnosť u nás privítať a ponúknuť Vám pekný zážitok.

Bude nám cťou opäť Vám poslúžiť.

S pozdravom
Adriana Hurová, riaditeľka

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 5. augusta 2016

štvorhviezdičkový hotel, ktorý je na skvelej úrovni po všetkých stránkach - izby, personál, wellness, kuchyňa absolútne bez chyby, boli sme tam už dávnejšie, ale pevne verím, že sa tam vrátime, keď pôjdeme do Košíc

  • Termín ubytovania: marci 2016, cestoval(a) v páre
    • Cena/kvalita
    • Lokalita
    • Služby
Poďakujte používateľovi Lukáš B.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Bankov, Manažér v zariadení Hotel Bankov.Zodpovedané: 19. júla 2017

Dobrý deň Lukáš, ďakujeme za Vašu návštevu a recenziu . Veľmi nás teší, že ste boli s našimi službami spokojný. Verím preto, že budeme mať možnosť čoskoro Vás opäť u nás privítať. S pozdravom Adriana Hurová, riaditeľka

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Ďalšie hotely, ktoré by sa vám mohli páčiť...
Cestovatelia si pozreli aj tieto hotely v Košiciach
Vzdialenosť 5.1 km
DoubleTree By Hilton Košice
DoubleTree By Hilton Košice
Č. 1 z 22 v lokalite Košice
500 recenzií
Vzdialenosť 4.1 km
Hotel Yasmin Košice
Hotel Yasmin Košice
Č. 2 z 22 v lokalite Košice
240 recenzií
Vzdialenosť 4.9 km
Bristol Hotel
Bristol Hotel
Č. 3 z 22 v lokalite Košice
143 recenzií
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny
Vzdialenosť 4.3 km
Hotel Ambassador
Hotel Ambassador
Č. 16 z 22 v lokalite Košice
57 recenzií
Vzdialenosť 4.7 km
Eco friendly Hotel Dália
Eco friendly Hotel Dália
Č. 6 z 22 v lokalite Košice
74 recenzií
Vzdialenosť 6.3 km
Kosice Hotel
Kosice Hotel
Č. 8 z 22 v lokalite Košice
21 recenzií
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny

Navštívili ste Hotel Bankov? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Dodatočné informácie o hoteli Hotel Bankov

Adresa: Dolny Bankov 2, Košice 040 01, Slovensko
Lokalita: Slovensko > Košický kraj > Košice
Vybavenie:
Bar/hotelový bar Fitnescentrum s telocvičňou/posilňovňa Bezplatný vysokorýchlostný Internet (WiFi) Bezplatné parkovanie Domáci maznáčikovia vítaní Reštaurácia Donáška jedla na izbu Letisková autobusová doprava Plavecký bazén Doprava z letiska/na letisko
Štýl hotela:
Na pozícii č. 11 spomedzi 22 hotelov v lokalite Košice
Cenový rozsah: 69 € – 94 € (na základe priemerných cien za štandardnú izbu)
Trieda hotela:Hviezdičky: 4 — Hotel Bankov 4*
Počet izieb: 29
Možnosti rezervácie:
Spoločnosť TripAdvisor s hrdosťou ohlasuje uzatvorenie spolupráce s partnerom Hotels.com, Booking.com a Expedia, vďaka ktorému budete môcť vykonávať bezproblémové rezervácie hotela Hotel Bankov. Každý mesiac pomáhame miliónom cestovateľov nájsť dokonalý hotel na dovolenkové aj služobné cesty, pričom vždy hľadáme najlepšie zľavy a špeciálne ponuky.

Je toto profil vášho zariadenia na portáli TripAdvisor?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu