Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotel Bankov
Hotely v blízkosti
91 USD
Booking.com
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
110 USD
102 USD
Booking.com
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Vrátane raňajok
98 USD
83 USD
Priceline
Ukázať ponuku
Certifikát výnimočnosti
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Reštaurácia
TripAdvisor
Ukázať ponuku
Certifikát výnimočnosti
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
TripAdvisor
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Vrátane raňajok
TripAdvisor
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
TripAdvisor
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
TripAdvisor
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
TripAdvisor
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Vrátane raňajok
TripAdvisor
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Reštaurácia
Recenzie (88)
Filtrovať recenzie
88 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
41
25
15
5
2
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
41
25
15
5
2
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
101588 recenzií
Zrecenzované: 25. augusta 2016

Veľmi pekný hotel v tichej lokalite blízko lesa, krásne zariadený s nádychom luxusu a histórie:)

Milý a profesionálny personál a jedlo naozajstný gurmánsky zážitok.
Veľkou výhodou bol jednoduchý zabezpečený transfer z hotela do centra Košíc a späť :)

  • Termín ubytovania: september 2015, cestoval(a) s rodinou
    • Lokalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
Poďakujte používateľovi LuciaKollarova.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Bankov, Manažér v zariadení Hotel Bankov.Zodpovedané: 19. júla 2017

Dobrý deň pani Kollárová,

som nesmierne rada, že pobyt v našom hoteli vo Vás zanechal príjemné a pozitívne stopy. Budeme sa tešiť na Vašu opätovnú návštevu. Veríme, že čoskoro.

S úctou
Adriana Hurová, riaditeľka

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 22. augusta 2016

Ubytovanie je príjemné v tichom prostredí Bankova. Aj keď som Košičan pri nedávnej návšteve som mal možnosť aj prespať a vrele odporúčam.
Viac ako skvelá je ale reštaruácia. Chutné veľmi dobre pripravené a servírované jedlá. V jedálnom lístku snaď nie je jedlo ktoré by mi nechutilo. Navštevujem túto reštauráciu pravidelne a vždy sa veľmi dobre a chutne najem. Personál je veľmi príjemný a ochotný. Neostáva nič iné ako odporúčať.

  • Termín ubytovania: máj 2016, cestoval(a) na služobnú cestu
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi KosicanJ.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Bankov, Manažér v zariadení Hotel Bankov.Zodpovedané: 19. júla 2017

Dobrý deň,

ďakujeme za Vašu návštevu a hlavne za Váš čas a ochotu podeliť sa o svoju skúsenosť z pobytu v našom hoteli s ostatnými cestovateľmi.
Veľmi si to vážime. Verím preto, že Vás opäť budeme mať možnosť u nás privítať a ponúknuť Vám pekný zážitok.

Bude nám cťou opäť Vám poslúžiť.

S pozdravom
Adriana Hurová, riaditeľka

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 5. augusta 2016

štvorhviezdičkový hotel, ktorý je na skvelej úrovni po všetkých stránkach - izby, personál, wellness, kuchyňa absolútne bez chyby, boli sme tam už dávnejšie, ale pevne verím, že sa tam vrátime, keď pôjdeme do Košíc

  • Termín ubytovania: marec 2016, cestoval(a) v páre
    • Cena/kvalita
    • Lokalita
    • Služby
Poďakujte používateľovi Lukáš B.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Bankov, Manažér v zariadení Hotel Bankov.Zodpovedané: 19. júla 2017

Dobrý deň Lukáš, ďakujeme za Vašu návštevu a recenziu . Veľmi nás teší, že ste boli s našimi službami spokojný. Verím preto, že budeme mať možnosť čoskoro Vás opäť u nás privítať. S pozdravom Adriana Hurová, riaditeľka

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 29. júna 2016

Hotel je trochu dalej od centra, ale vynahradza to tym ze je tichy, hned pri lese- kam sa mozete ist prechadzta, alebo rano behat,
Maju vynikajucu kuchyna, dobrý vyber aj kvalitne vina
Celkovo je uroven hotela dobra, nemam ziadnu negativnu skusenost ani feeling.

  • Termín ubytovania: august 2015, cestoval(a) v páre
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi zuzana v.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Bankov, General Manager v zariadení Hotel Bankov.Zodpovedané: 10. júla 2016

Dobrý deň Zuzana,

som nesmierne rada, že ste sa u nás cítili príjemne a že pobyt u nás splnil Vaše očakávania. V letných mesiacoch je prostredie nášho hotela očarujúce a príjemné aj v čase horúčav, ktoré nás už aj toto leto prekvapili. Preto som rada, že ste sa so svojimi dojmami podelili aj s ostatnými cestujúcimi, ktorí si náš hotel vyberú práve kôli jeho polohe v lese. Teplota u nás je vždy o 2-3C nižšia ako v centre mesta aj keď sme od centra mesta vzdialení iba 5 km ( 5 minút autom) a taxi je v cene ubytovania.
Potešilo ma, že Vám chutila aj naša kuchyňa. Možno si pri Vašej budúcej návšteve vychutnáte aj grilovanie v našej Trattorii v letnej záhrade. Grilujeme celé leto , každý utorok a štvrtok od 18:00- 22:00.
Budeme sa teda na Vás opäť tešiť.

S pozdravom
Adriana Hurová, riaditeľka hotela

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 28. marca 2016

Najstarší fungujúci hotel na Slovensku prešiel niekoľkými rekonštrukciami, ale zachoval si svoju podobu a svojho krásneho ducha. Pôsobí veľmi luxusne a impozantne medzi lesmi len 5 minút jazdy autom od Košíc. Pred hotelom je zastávka autobusu MHD. Kaviareň ponúka príjemné posedenie s bohatým výberom nápojov.Reštaurácia môže byť hrdá na kvalitu svojich jedál a príjemné vystupovanie ochotného personálu. V lete návštevníkov očarí posedenie na letnej terase.

Tip na izbu: Všetky izby sú dobre.
  • Termín ubytovania: marec 2016, cestoval(a) s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Izby
    • Služby
2  Poďakujte používateľovi Eva P.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Bankov, General Manager v zariadení Hotel Bankov.Zodpovedané: 29. marca 2016

Dobrý deň pani Eva,
ďakujeme za Vašu návštevu v Hoteli Bankov. Som rada, že ste sa u nás cítili príjemne a že ste ocenili služby, ktoré sa snažíme ponúkať našim hosťom tak, aby v nich rezonovali príjemné emócie a aby ostali dlho v ich spomienkach.
Teší ma, že sa to podarilo aj vo Vašom prípade.
Preto verím, že budeme mat šancu očariť Vás opäť niekedy nabudúce.

Adriana Hurová- riaditeľka hotela

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie