Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Svadba”
Recenzia Hotel Bankov

Najlepšie ceny pre obdobie
Registrácia dd. mm. rrrr Odhlásenie dd. mm. rrrr
Ceny sú za 1 izby, pre 2 osoby
Zobraziť ceny
Porovnať najlepšie ceny z najobľúbenejších cestovateľských webových stránok
a ešte 7 lokalít!
Hotel Bankov
Na pozícii č. 8 spomedzi 21 hotelov v Košiciach
Certifikát výnimočnosti
Zrecenzované: 16. októbra 2016

Tento Hotel je v peknom prostredí pri lese, kde je možnosť vybrať sa na turistiku alebo priamo v hotely na wellness. Je tam príjemný personal, a ľudia ktorý sa o nás starali počas svadby boli super čo sa týka komunikacie, ústretovosti na vysokej urovni. Vrele odporúčam svadbu na úrovni každému . Cítili sme sa super a určite odporucim tento hotel i mojim známym .

  • Termín ubytovania: októbri 2016, cestoval(a) s rodinou
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi migam2015.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (85)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

81285 recenzií

Zrecenzované: 25. augusta 2016

Veľmi pekný hotel v tichej lokalite blízko lesa, krásne zariadený s nádychom luxusu a histórie:)

Milý a profesionálny personál a jedlo naozajstný gurmánsky zážitok.
Veľkou výhodou bol jednoduchý zabezpečený transfer z hotela do centra Košíc a späť :)

  • Termín ubytovania: septembri 2015, cestoval(a) s rodinou
    • Lokalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
Poďakujte používateľovi LuciaKollarova.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Bankov, Manažér v zariadení Hotel Bankov.Zodpovedané: 19. júla 2017

Dobrý deň pani Kollárová,

som nesmierne rada, že pobyt v našom hoteli vo Vás zanechal príjemné a pozitívne stopy. Budeme sa tešiť na Vašu opätovnú návštevu. Veríme, že čoskoro.

S úctou
Adriana Hurová, riaditeľka

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 22. augusta 2016

Ubytovanie je príjemné v tichom prostredí Bankova. Aj keď som Košičan pri nedávnej návšteve som mal možnosť aj prespať a vrele odporúčam.
Viac ako skvelá je ale reštaruácia. Chutné veľmi dobre pripravené a servírované jedlá. V jedálnom lístku snaď nie je jedlo ktoré by mi nechutilo. Navštevujem túto reštauráciu pravidelne a vždy sa veľmi dobre a chutne najem. Personál je veľmi príjemný a ochotný. Neostáva nič iné ako odporúčať.

  • Termín ubytovania: máji 2016, cestoval(a) na služobnú cestu
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi KosicanJ.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Bankov, Manažér v zariadení Hotel Bankov.Zodpovedané: 19. júla 2017

Dobrý deň,

ďakujeme za Vašu návštevu a hlavne za Váš čas a ochotu podeliť sa o svoju skúsenosť z pobytu v našom hoteli s ostatnými cestovateľmi.
Veľmi si to vážime. Verím preto, že Vás opäť budeme mať možnosť u nás privítať a ponúknuť Vám pekný zážitok.

Bude nám cťou opäť Vám poslúžiť.

S pozdravom
Adriana Hurová, riaditeľka

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 5. augusta 2016

štvorhviezdičkový hotel, ktorý je na skvelej úrovni po všetkých stránkach - izby, personál, wellness, kuchyňa absolútne bez chyby, boli sme tam už dávnejšie, ale pevne verím, že sa tam vrátime, keď pôjdeme do Košíc

  • Termín ubytovania: marci 2016, cestoval(a) v páre
    • Cena/kvalita
    • Lokalita
    • Služby
Poďakujte používateľovi Lukáš B.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Bankov, Manažér v zariadení Hotel Bankov.Zodpovedané: 19. júla 2017

Dobrý deň Lukáš, ďakujeme za Vašu návštevu a recenziu . Veľmi nás teší, že ste boli s našimi službami spokojný. Verím preto, že budeme mať možnosť čoskoro Vás opäť u nás privítať. S pozdravom Adriana Hurová, riaditeľka

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 29. júna 2016

Hotel je trochu dalej od centra, ale vynahradza to tym ze je tichy, hned pri lese- kam sa mozete ist prechadzta, alebo rano behat,
Maju vynikajucu kuchyna, dobrý vyber aj kvalitne vina
Celkovo je uroven hotela dobra, nemam ziadnu negativnu skusenost ani feeling.

  • Termín ubytovania: auguste 2015, cestoval(a) v páre
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi zuzana v.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Bankov, General Manager v zariadení Hotel Bankov.Zodpovedané: 10. júla 2016

Dobrý deň Zuzana,

som nesmierne rada, že ste sa u nás cítili príjemne a že pobyt u nás splnil Vaše očakávania. V letných mesiacoch je prostredie nášho hotela očarujúce a príjemné aj v čase horúčav, ktoré nás už aj toto leto prekvapili. Preto som rada, že ste sa so svojimi dojmami podelili aj s ostatnými cestujúcimi, ktorí si náš hotel vyberú práve kôli jeho polohe v lese. Teplota u nás je vždy o 2-3C nižšia ako v centre mesta aj keď sme od centra mesta vzdialení iba 5 km ( 5 minút autom) a taxi je v cene ubytovania.
Potešilo ma, že Vám chutila aj naša kuchyňa. Možno si pri Vašej budúcej návšteve vychutnáte aj grilovanie v našej Trattorii v letnej záhrade. Grilujeme celé leto , každý utorok a štvrtok od 18:00- 22:00.
Budeme sa teda na Vás opäť tešiť.

S pozdravom
Adriana Hurová, riaditeľka hotela

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Ďalšie hotely, ktoré by sa vám mohli páčiť...
Cestovatelia si pozreli aj tieto hotely v Košiciach
Vzdialenosť 5 km
DoubleTree By Hilton Košice
DoubleTree By Hilton Košice
Č. 1 z 21 v lokalite Košice
516 recenzií
Vzdialenosť 4,1 km
Hotel Yasmin Košice
Hotel Yasmin Košice
Č. 2 z 21 v lokalite Košice
243 recenzií
Vzdialenosť 4,8 km
Bristol Hotel
Bristol Hotel
Č. 3 z 21 v lokalite Košice
145 recenzií
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny
Vzdialenosť 4,7 km
Eco friendly Hotel Dália
Eco friendly Hotel Dália
Č. 6 z 21 v lokalite Košice
75 recenzií
Vzdialenosť 4,3 km
Hotel Ambassador
Hotel Ambassador
Č. 14 z 21 v lokalite Košice
59 recenzií
Vzdialenosť 4,8 km
Hotel Zlaty Dukat
Hotel Zlaty Dukat
Č. 15 z 21 v lokalite Košice
95 recenzií
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny

Navštívili ste Hotel Bankov? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Dodatočné informácie o hoteli Hotel Bankov

Adresa: Dolny Bankov 2, Košice 040 01, Slovensko
Lokalita: Slovensko > Košický kraj > Košice
Vybavenie:
Bar/hotelový bar Fitnescentrum s telocvičňou/posilňovňa Bezplatný vysokorýchlostný Internet (WiFi) Bezplatné parkovanie Domáci maznáčikovia vítaní Reštaurácia Donáška jedla na izbu Letisková autobusová doprava Plavecký bazén Doprava z letiska/na letisko
Štýl hotela:
Na pozícii č. 8 spomedzi 21 hotelov v lokalite Košice
Cenový rozsah: 69 € – 97 € (na základe priemerných cien za štandardnú izbu)
Trieda hotela:Hviezdičky: 4 — Hotel Bankov 4*
Počet izieb: 29
Možnosti rezervácie:
Spoločnosť TripAdvisor s hrdosťou ohlasuje uzatvorenie spolupráce s partnerom Hotels.com a Booking.com, vďaka ktorému budete môcť vykonávať bezproblémové rezervácie hotela Hotel Bankov. Každý mesiac pomáhame miliónom cestovateľov nájsť dokonalý hotel na dovolenkové aj služobné cesty, pričom vždy hľadáme najlepšie zľavy a špeciálne ponuky.

Je toto profil vášho zariadenia na portáli TripAdvisor?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu