Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skvelý hotel, 100% spokojnosť :)”
Recenzia Hotel Bankov

Najlepšie ceny pre obdobie
Registrácia dd. mm. rrrr Odhlásenie dd. mm. rrrr
Ceny sú za 1 izby, pre 2 osoby
Zobraziť ceny
Porovnať najlepšie ceny z najobľúbenejších cestovateľských webových stránok
a ešte 7 lokalít!
Hotel Bankov
Na pozícii č. 12 spomedzi 22 hotelov v Košiciach
Certifikát výnimočnosti
Nové Zámky, Slovensko
Prispievateľ úrovne 2
2 recenzie
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 bod za pomoc
“Skvelý hotel, 100% spokojnosť :)”
Recenzované: 25. augusta 2016

Veľmi pekný hotel v tichej lokalite blízko lesa, krásne zariadený s nádychom luxusu a histórie:)

Milý a profesionálny personál a jedlo naozajstný gurmánsky zážitok.
Veľkou výhodou bol jednoduchý zabezpečený transfer z hotela do centra Košíc a späť :)

  • Ubytoval(a) sa v septembri 2015, cestoval(a) s rodinou
    • Lokalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
Užitočné?
Poďakujte používateľovi LuciaKollarova.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Bankov, Manažér v zariadení Hotel Bankov., pred 5 týždňami
Dobrý deň pani Kollárová,

som nesmierne rada, že pobyt v našom hoteli vo Vás zanechal príjemné a pozitívne stopy. Budeme sa tešiť na Vašu opätovnú návštevu. Veríme, že čoskoro.

S úctou
Adriana Hurová, riaditeľka
Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziu

80 recenzií od našej komunity

Hodnotenie od cestovateľov
    39
    21
    13
    5
    2
Zobraziť recenzie pre
17
29
2
19
Zhrnutie hodnotenia
  • Kvalita spánku
  • Lokalita
  • Izby
  • Služby
  • Cena/kvalita
  • Čistota
Tipy od cestovateľov vám pomôžu vybrať si tú správnu izbu.   Tipy týkajúce sa izieb (3)
Dátum | Hodnotenie
  • Najskôr čeština
  • Najskôr holandčina
  • Najskôr angličtina
  • Najskôr francúzština
  • Najskôr nemčina
  • Najskôr hebrejčina
  • Najskôr taliančina
  • Najskôr poľština
  • Najskôr ruština
  • Najskôr slovenčina
  • Akékoľvek
Najskôr slovenčina
Košice, Slovensko
Prispievateľ úrovne 6
177 recenzií
23 recenzií hotelov
common_n_hotel_reviews_1bd8 71 bodov za pomoc
Recenzované: 22. augusta 2016

Ubytovanie je príjemné v tichom prostredí Bankova. Aj keď som Košičan pri nedávnej návšteve som mal možnosť aj prespať a vrele odporúčam.
Viac ako skvelá je ale reštaruácia. Chutné veľmi dobre pripravené a servírované jedlá. V jedálnom lístku snaď nie je jedlo ktoré by mi nechutilo. Navštevujem túto reštauráciu pravidelne a vždy sa veľmi dobre a chutne najem. Personál je veľmi príjemný a ochotný. Neostáva nič iné ako odporúčať.

  • Ubytoval(a) sa v máji 2016, cestoval(a) na služobnú cestu
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Služby
Užitočné?
Poďakujte používateľovi KosicanJ.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Bankov, Manažér v zariadení Hotel Bankov., pred 5 týždňami
Dobrý deň,

ďakujeme za Vašu návštevu a hlavne za Váš čas a ochotu podeliť sa o svoju skúsenosť z pobytu v našom hoteli s ostatnými cestovateľmi.
Veľmi si to vážime. Verím preto, že Vás opäť budeme mať možnosť u nás privítať a ponúknuť Vám pekný zážitok.

Bude nám cťou opäť Vám poslúžiť.

S pozdravom
Adriana Hurová, riaditeľka
Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Prispievateľ úrovne 3
5 recenzií
3 recenzie hotelov
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 bod za pomoc
Recenzované: 5. augusta 2016

štvorhviezdičkový hotel, ktorý je na skvelej úrovni po všetkých stránkach - izby, personál, wellness, kuchyňa absolútne bez chyby, boli sme tam už dávnejšie, ale pevne verím, že sa tam vrátime, keď pôjdeme do Košíc

  • Ubytoval(a) sa v marci 2016, cestoval(a) ako pár
    • Cena/kvalita
    • Lokalita
    • Služby
Užitočné?
Poďakujte používateľovi Lukáš B.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Bankov, Manažér v zariadení Hotel Bankov., pred 5 týždňami
Dobrý deň Lukáš, ďakujeme za Vašu návštevu a recenziu . Veľmi nás teší, že ste boli s našimi službami spokojný. Verím preto, že budeme mať možnosť čoskoro Vás opäť u nás privítať. S pozdravom Adriana Hurová, riaditeľka
Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Prispievateľ úrovne 3
9 recenzií
5 recenzií hotelov
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 bod za pomoc
Recenzované: 29. júna 2016

Hotel je trochu dalej od centra, ale vynahradza to tym ze je tichy, hned pri lese- kam sa mozete ist prechadzta, alebo rano behat,
Maju vynikajucu kuchyna, dobrý vyber aj kvalitne vina
Celkovo je uroven hotela dobra, nemam ziadnu negativnu skusenost ani feeling.

  • Ubytoval(a) sa v auguste 2015, cestoval(a) ako pár
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
Užitočné?
Poďakujte používateľovi zuzana v.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Bankov, General Manager v zariadení Hotel Bankov., 10. júla 2016
Dobrý deň Zuzana,

som nesmierne rada, že ste sa u nás cítili príjemne a že pobyt u nás splnil Vaše očakávania. V letných mesiacoch je prostredie nášho hotela očarujúce a príjemné aj v čase horúčav, ktoré nás už aj toto leto prekvapili. Preto som rada, že ste sa so svojimi dojmami podelili aj s ostatnými cestujúcimi, ktorí si náš hotel vyberú práve kôli jeho polohe v lese. Teplota u nás je vždy o 2-3C nižšia ako v centre mesta aj keď sme od centra mesta vzdialení iba 5 km ( 5 minút autom) a taxi je v cene ubytovania.
Potešilo ma, že Vám chutila aj naša kuchyňa. Možno si pri Vašej budúcej návšteve vychutnáte aj grilovanie v našej Trattorii v letnej záhrade. Grilujeme celé leto , každý utorok a štvrtok od 18:00- 22:00.
Budeme sa teda na Vás opäť tešiť.

S pozdravom
Adriana Hurová, riaditeľka hotela
Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Košice, Slovensko
Prispievateľ úrovne 3
12 recenzií
4 recenzie hotelov
common_n_hotel_reviews_1bd8 16 bodov za pomoc
Recenzované: 28. marca 2016

Najstarší fungujúci hotel na Slovensku prešiel niekoľkými rekonštrukciami, ale zachoval si svoju podobu a svojho krásneho ducha. Pôsobí veľmi luxusne a impozantne medzi lesmi len 5 minút jazdy autom od Košíc. Pred hotelom je zastávka autobusu MHD. Kaviareň ponúka príjemné posedenie s bohatým výberom nápojov.Reštaurácia môže byť hrdá na kvalitu svojich jedál a príjemné vystupovanie ochotného personálu. V lete návštevníkov očarí posedenie na letnej terase.

Tip na izbu: Všetky izby sú dobre.
Pozrieť ďalšie tipy na izby
  • Ubytoval(a) sa v marci 2016, cestoval(a) s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Izby
    • Služby
Užitočné?
2 Poďakujte používateľovi Eva P.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Bankov, General Manager v zariadení Hotel Bankov., 29. marca 2016
Dobrý deň pani Eva,
ďakujeme za Vašu návštevu v Hoteli Bankov. Som rada, že ste sa u nás cítili príjemne a že ste ocenili služby, ktoré sa snažíme ponúkať našim hosťom tak, aby v nich rezonovali príjemné emócie a aby ostali dlho v ich spomienkach.
Teší ma, že sa to podarilo aj vo Vašom prípade.
Preto verím, že budeme mat šancu očariť Vás opäť niekedy nabudúce.

Adriana Hurová- riaditeľka hotela
Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Ďalšie hotely, ktoré by sa vám mohli páčiť...
Cestovatelia si pozreli aj tieto hotely v Košiciach
Vzdialenosť 5.1 km
DoubleTree By Hilton Košice
DoubleTree By Hilton Košice
Č. 1 z 22 v lokalite Košice
485 recenzií
Vzdialenosť 4.9 km
Bristol Hotel
Bristol Hotel
Č. 4 z 22 v lokalite Košice
136 recenzií
Vzdialenosť 4.1 km
Hotel Yasmin Košice
Hotel Yasmin Košice
Č. 2 z 22 v lokalite Košice
235 recenzií
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny
Vzdialenosť 4.7 km
Eco friendly Hotel Dália
Eco friendly Hotel Dália
Č. 6 z 22 v lokalite Košice
68 recenzií
Vzdialenosť 3.9 km
Boutique Hotel Maraton
Boutique Hotel Maraton
Č. 9 z 22 v lokalite Košice
28 recenzií
Vzdialenosť 4.6 km
Golden Royal Boutique Hotel & Spa
Golden Royal Boutique Hotel & Sp...
Č. 5 z 22 v lokalite Košice
66 recenzií
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny

Navštívili ste Hotel Bankov? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Dodatočné informácie o hoteli Hotel Bankov

Zariadenie: Hotel Bankov
Adresa: Dolny Bankov 2, Košice 040 01, Slovensko
Lokalita: Slovensko > Košický kraj > Košice
Vybavenie:
Bar/hotelový bar Fitnescentrum s telocvičňou/posilňovňa Bezplatný vysokorýchlostný Internet (WiFi) Bezplatné parkovanie Domáci maznáčikovia vítaní Reštaurácia Donáška jedla na izbu Letisková autobusová doprava Plavecký bazén Doprava z letiska/na letisko
Štýl hotela:
Na pozícii č. 12 spomedzi 22 hotelov v lokalite Košice
Cenový rozsah (za noc): 69 € – 99 €
Trieda hotela:Hviezdičky: 4 — Hotel Bankov 4*
Počet izieb: 29
Možnosti rezervácie:
Spoločnosť TripAdvisor s hrdosťou ohlasuje uzatvorenie spolupráce s partnerom Hotels.com, Expedia, Booking.com a Agoda, vďaka ktorému budete môcť vykonávať bezproblémové rezervácie hotela Hotel Bankov. Každý mesiac pomáhame miliónom cestovateľov nájsť dokonalý hotel na dovolenkové aj služobné cesty, pričom vždy hľadáme najlepšie zľavy a špeciálne ponuky.

Je toto profil vášho zariadenia na portáli TripAdvisor?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu