Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotel Bankov
Hotely v blízkosti
147 USD
139 USD
Expedia.com
Ukázať ponuku
Certifikát výnimočnosti
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
Hotel Gloria Palac(Košice)(Cenovo mimoriadne výhodná ponuka!)
72 USD
Booking.com
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Reštaurácia
88 USD
Booking.com
Ukázať ponuku
Certifikát výnimočnosti
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Reštaurácia
74 USD
Booking.com
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Vrátane raňajok
86 USD
Booking.com
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
132 USD
Booking.com
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
114 USD
Booking.com
Ukázať ponuku
Certifikát výnimočnosti
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
114 USD
Booking.com
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Vrátane raňajok
Kongres Hotel Roca(Košice)(Cenovo mimoriadne výhodná ponuka!)
82 USD
68 USD
Booking.com
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Vrátane raňajok
98 USD
Expedia.com
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Vrátane raňajok
Recenzie (88)
Filtrovať recenzie
88 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
41
25
15
5
2
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
41
25
15
5
2
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
121788 recenzií
Zrecenzované: 5. augusta 2016

štvorhviezdičkový hotel, ktorý je na skvelej úrovni po všetkých stránkach - izby, personál, wellness, kuchyňa absolútne bez chyby, boli sme tam už dávnejšie, ale pevne verím, že sa tam vrátime, keď pôjdeme do Košíc

  • Termín ubytovania: marec 2016, cestoval(a) v páre
    • Cena/kvalita
    • Lokalita
    • Služby
Poďakujte používateľovi Lukáš B.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Bankov, Manažér v zariadení Hotel Bankov.Zodpovedané: 19. júla 2017

Dobrý deň Lukáš, ďakujeme za Vašu návštevu a recenziu . Veľmi nás teší, že ste boli s našimi službami spokojný. Verím preto, že budeme mať možnosť čoskoro Vás opäť u nás privítať. S pozdravom Adriana Hurová, riaditeľka

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 29. júna 2016

Hotel je trochu dalej od centra, ale vynahradza to tym ze je tichy, hned pri lese- kam sa mozete ist prechadzta, alebo rano behat,
Maju vynikajucu kuchyna, dobrý vyber aj kvalitne vina
Celkovo je uroven hotela dobra, nemam ziadnu negativnu skusenost ani feeling.

  • Termín ubytovania: august 2015, cestoval(a) v páre
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi zuzana v.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Bankov, General Manager v zariadení Hotel Bankov.Zodpovedané: 10. júla 2016

Dobrý deň Zuzana,

som nesmierne rada, že ste sa u nás cítili príjemne a že pobyt u nás splnil Vaše očakávania. V letných mesiacoch je prostredie nášho hotela očarujúce a príjemné aj v čase horúčav, ktoré nás už aj toto leto prekvapili. Preto som rada, že ste sa so svojimi dojmami podelili aj s ostatnými cestujúcimi, ktorí si náš hotel vyberú práve kôli jeho polohe v lese. Teplota u nás je vždy o 2-3C nižšia ako v centre mesta aj keď sme od centra mesta vzdialení iba 5 km ( 5 minút autom) a taxi je v cene ubytovania.
Potešilo ma, že Vám chutila aj naša kuchyňa. Možno si pri Vašej budúcej návšteve vychutnáte aj grilovanie v našej Trattorii v letnej záhrade. Grilujeme celé leto , každý utorok a štvrtok od 18:00- 22:00.
Budeme sa teda na Vás opäť tešiť.

S pozdravom
Adriana Hurová, riaditeľka hotela

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 28. marca 2016

Najstarší fungujúci hotel na Slovensku prešiel niekoľkými rekonštrukciami, ale zachoval si svoju podobu a svojho krásneho ducha. Pôsobí veľmi luxusne a impozantne medzi lesmi len 5 minút jazdy autom od Košíc. Pred hotelom je zastávka autobusu MHD. Kaviareň ponúka príjemné posedenie s bohatým výberom nápojov.Reštaurácia môže byť hrdá na kvalitu svojich jedál a príjemné vystupovanie ochotného personálu. V lete návštevníkov očarí posedenie na letnej terase.

Tip na izbu: Všetky izby sú dobre.
  • Termín ubytovania: marec 2016, cestoval(a) s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Izby
    • Služby
2  Poďakujte používateľovi Eva P.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Bankov, General Manager v zariadení Hotel Bankov.Zodpovedané: 29. marca 2016

Dobrý deň pani Eva,
ďakujeme za Vašu návštevu v Hoteli Bankov. Som rada, že ste sa u nás cítili príjemne a že ste ocenili služby, ktoré sa snažíme ponúkať našim hosťom tak, aby v nich rezonovali príjemné emócie a aby ostali dlho v ich spomienkach.
Teší ma, že sa to podarilo aj vo Vašom prípade.
Preto verím, že budeme mat šancu očariť Vás opäť niekedy nabudúce.

Adriana Hurová- riaditeľka hotela

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 2. februára 2016

Hotel v kludnom prostredi s wellness a peknym ubytovanim na urovni.Personal skvely.Bol som tu ubytovany viackrat a s jedinou vynimkou (dole bola svadba a nedalo sa spat - hotel mi vsak dal na zaklade reklamacie vyraznu zlavu) bolo vzdy vsetko prevotriedne.Doporucujem

  • Termín ubytovania: máj 2015, cestoval(a) v páre
    • Lokalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
Poďakujte používateľovi Blackie7777.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Bankov, General Manager v zariadení Hotel Bankov.Zodpovedané: 17. marca 2016

Dobrý deň,

v prvom rade by som sa Vám chcela poďakovať, že ste sa rozhodli so svojimi pozitívnymi dojmami z pobytu v našom hoteli podeliť aj s ostatnými návštevníkmi Košíc.
Som veľmi rada, že ste so službami nášho hotela opakovane spokojný a preto Vašu recenziu rada predám aj nášmu personálu. :-)

Vďaka romantickej atmosfére s nádychom histórie je náš hotel počas letných mesiacov vyhľadávaným svadobným miestom. Ak sa však v budúcnosti rozhodnete pre pobyt počas sobotňajšej noci, verím, že v zadnom krídle hotela budete od svadobnej zábavy dostatočne chránený.

Dúfam, že budeme mať aj v budúcnosti možnosť ponúknuť Vám malý kúsok domova na Bankove, kde ste vždy vítaný.
Tešíme sa na Vás.

Adriana Hurová. riaditeľka hotela

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 24. novembra 2015

Krásne prostredie, vždy vynikajúco naladený personál, super obsluha, navštívili sme Bankov viackrát a zakaždým sme odchádzali spokojní. Odporúčam romantickú večeru, ak potrebujete prekvapiť, nadherné servírovanie a výborné jedlo

Termín ubytovania: október 2015
Poďakujte používateľovi MissisBE.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Bankov, General Manager v zariadení Hotel Bankov.Zodpovedané: 17. marca 2016

Dobrý deň z Bankova,

srdečná vďaka za Vašu pozitívnu recenziu z pobytu v našom hoteli.
Som rada, že ste si romatickú atmosféru nášho hotela náležite vychutnali a že tento jedinečný okamih umocnila aj chutná večera v Lujza Restaurant.
Áno, :-) ROMANTICKÝ POBYT v Hoteli Bankov má svoje čaro, o ktorom by mnohí naši návštevníci vedeli povedať svoje.
Žiaľ nie každý sa so svojimi dojmami podelí tak, ako vy.
Preto si nesmierne,vážim, že ste si našli čas na toto zdieľanie Vášho zážitku.

Verím, že nebol posledný v našom hoteli.
Radi Vás opäť čoskoro uvítame.
Možno tentokrát v Trattorii na letnej záhrade, v tôni lesa, podvečer....:-)))
Budeme sa na vás tešiť.

Adriana Hurová- riaditeľka

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie