Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skvelé skvelé skvelé”
Recenzia Hotel Bankov

Najlepšie ceny pre obdobie
Registrácia dd. mm. rrrr Odhlásenie dd. mm. rrrr
Ceny sú za 1 izby, pre 2 osoby
Zobraziť ceny
Porovnať najlepšie ceny z najobľúbenejších cestovateľských webových stránok
a ešte 5 lokalít!
Hotel Bankov
Na pozícii č. 7 spomedzi 22 hotelov v Košiciach
Certifikát výnimočnosti
Košice, Slovensko
Prispievateľ úrovne
177 recenzií
23 recenzií hotelov
common_n_hotel_reviews_1bd8 65 bodov za pomoc
“Skvelé skvelé skvelé”
Recenzované: 22. augusta 2016

Ubytovanie je príjemné v tichom prostredí Bankova. Aj keď som Košičan pri nedávnej návšteve som mal možnosť aj prespať a vrele odporúčam.
Viac ako skvelá je ale reštaruácia. Chutné veľmi dobre pripravené a servírované jedlá. V jedálnom lístku snaď nie je jedlo ktoré by mi nechutilo. Navštevujem túto reštauráciu pravidelne a vždy sa veľmi dobre a chutne najem. Personál je veľmi príjemný a ochotný. Neostáva nič iné ako odporúčať.

  • Ubytoval(a) sa v máji 2016, cestoval(a) na služobnú cestu
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Služby
Užitočné?
Poďakujte používateľovi KosicanJ.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziu

78 recenzií od našej komunity

Hodnotenie od cestovateľov
    39
    21
    12
    5
    1
Zobraziť recenzie pre
16
28
2
19
Zhrnutie hodnotenia
  • Kvalita spánku
  • Lokalita
  • Izby
  • Služby
  • Cena/kvalita
  • Čistota
Tipy od cestovateľov vám pomôžu vybrať si tú správnu izbu.   Tipy týkajúce sa izieb (3)
Dátum | Hodnotenie
  • Najskôr čeština
  • Najskôr holandčina
  • Najskôr angličtina
  • Najskôr francúzština
  • Najskôr nemčina
  • Najskôr hebrejčina
  • Najskôr taliančina
  • Najskôr poľština
  • Najskôr ruština
  • Najskôr slovenčina
  • Akékoľvek
Najskôr slovenčina
Prispievateľ úrovne
5 recenzií
3 recenzie hotelov
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 bod za pomoc
Recenzované: 5. augusta 2016

štvorhviezdičkový hotel, ktorý je na skvelej úrovni po všetkých stránkach - izby, personál, wellness, kuchyňa absolútne bez chyby, boli sme tam už dávnejšie, ale pevne verím, že sa tam vrátime, keď pôjdeme do Košíc

  • Ubytoval(a) sa v marci 2016, cestoval(a) ako pár
    • Cena/kvalita
    • Lokalita
    • Služby
Užitočné?
Poďakujte používateľovi Lukáš B.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Prispievateľ úrovne
9 recenzií
5 recenzií hotelov
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 bod za pomoc
Recenzované: 29. júna 2016

Hotel je trochu dalej od centra, ale vynahradza to tym ze je tichy, hned pri lese- kam sa mozete ist prechadzta, alebo rano behat,
Maju vynikajucu kuchyna, dobrý vyber aj kvalitne vina
Celkovo je uroven hotela dobra, nemam ziadnu negativnu skusenost ani feeling.

  • Ubytoval(a) sa v auguste 2015, cestoval(a) ako pár
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
Užitočné?
Poďakujte používateľovi zuzana v.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Bankov, General Manager v zariadení Hotel Bankov., 10. júla 2016
Dobrý deň Zuzana,

som nesmierne rada, že ste sa u nás cítili príjemne a že pobyt u nás splnil Vaše očakávania. V letných mesiacoch je prostredie nášho hotela očarujúce a príjemné aj v čase horúčav, ktoré nás už aj toto leto prekvapili. Preto som rada, že ste sa so svojimi dojmami podelili aj s ostatnými cestujúcimi, ktorí si náš hotel vyberú práve kôli jeho polohe v lese. Teplota u nás je vždy o 2-3C nižšia ako v centre mesta aj keď sme od centra mesta vzdialení iba 5 km ( 5 minút autom) a taxi je v cene ubytovania.
Potešilo ma, že Vám chutila aj naša kuchyňa. Možno si pri Vašej budúcej návšteve vychutnáte aj grilovanie v našej Trattorii v letnej záhrade. Grilujeme celé leto , každý utorok a štvrtok od 18:00- 22:00.
Budeme sa teda na Vás opäť tešiť.

S pozdravom
Adriana Hurová, riaditeľka hotela
Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Košice, Slovensko
Prispievateľ úrovne
12 recenzií
4 recenzie hotelov
common_n_hotel_reviews_1bd8 16 bodov za pomoc
Recenzované: 28. marca 2016

Najstarší fungujúci hotel na Slovensku prešiel niekoľkými rekonštrukciami, ale zachoval si svoju podobu a svojho krásneho ducha. Pôsobí veľmi luxusne a impozantne medzi lesmi len 5 minút jazdy autom od Košíc. Pred hotelom je zastávka autobusu MHD. Kaviareň ponúka príjemné posedenie s bohatým výberom nápojov.Reštaurácia môže byť hrdá na kvalitu svojich jedál a príjemné vystupovanie ochotného personálu. V lete návštevníkov očarí posedenie na letnej terase.

Tip na izbu: Všetky izby sú dobre.
Pozrieť ďalšie tipy na izby
  • Ubytoval(a) sa v marci 2016, cestoval(a) s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Izby
    • Služby
Užitočné?
2 Poďakujte používateľovi Eva P.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Bankov, General Manager v zariadení Hotel Bankov., 29. marca 2016
Dobrý deň pani Eva,
ďakujeme za Vašu návštevu v Hoteli Bankov. Som rada, že ste sa u nás cítili príjemne a že ste ocenili služby, ktoré sa snažíme ponúkať našim hosťom tak, aby v nich rezonovali príjemné emócie a aby ostali dlho v ich spomienkach.
Teší ma, že sa to podarilo aj vo Vašom prípade.
Preto verím, že budeme mat šancu očariť Vás opäť niekedy nabudúce.

Adriana Hurová- riaditeľka hotela
Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Slovensko
Prispievateľ úrovne
55 recenzií
24 recenzií hotelov
common_n_hotel_reviews_1bd8 25 bodov za pomoc
Recenzované: 2. februára 2016

Hotel v kludnom prostredi s wellness a peknym ubytovanim na urovni.Personal skvely.Bol som tu ubytovany viackrat a s jedinou vynimkou (dole bola svadba a nedalo sa spat - hotel mi vsak dal na zaklade reklamacie vyraznu zlavu) bolo vzdy vsetko prevotriedne.Doporucujem

  • Ubytoval(a) sa v máji 2015, cestoval(a) ako pár
    • Lokalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
Užitočné?
Poďakujte používateľovi Blackie7777.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Bankov, General Manager v zariadení Hotel Bankov., 17. marca 2016
Dobrý deň,

v prvom rade by som sa Vám chcela poďakovať, že ste sa rozhodli so svojimi pozitívnymi dojmami z pobytu v našom hoteli podeliť aj s ostatnými návštevníkmi Košíc.
Som veľmi rada, že ste so službami nášho hotela opakovane spokojný a preto Vašu recenziu rada predám aj nášmu personálu. :-)

Vďaka romantickej atmosfére s nádychom histórie je náš hotel počas letných mesiacov vyhľadávaným svadobným miestom. Ak sa však v budúcnosti rozhodnete pre pobyt počas sobotňajšej noci, verím, že v zadnom krídle hotela budete od svadobnej zábavy dostatočne chránený.

Dúfam, že budeme mať aj v budúcnosti možnosť ponúknuť Vám malý kúsok domova na Bankove, kde ste vždy vítaný.
Tešíme sa na Vás.

Adriana Hurová. riaditeľka hotela
Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Ďalšie hotely, ktoré by sa vám mohli páčiť...
Cestovatelia si pozreli aj tieto hotely v Košiciach
Vzdialenosť 5.1 km
DoubleTree By Hilton Košice
DoubleTree By Hilton Košice
Č. 1 z 22 v lokalite Košice
466 recenzií
Vzdialenosť 4.7 km
Eco friendly Hotel Dália
Eco friendly Hotel Dália
Č. 6 z 22 v lokalite Košice
62 recenzií
Vzdialenosť 4.1 km
Hotel Yasmin Kosice
Hotel Yasmin Kosice
Č. 2 z 22 v lokalite Košice
227 recenzií
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny
Vzdialenosť 4.9 km
Bristol Hotel
Bristol Hotel
Č. 4 z 22 v lokalite Košice
133 recenzií
Vzdialenosť 3.9 km
Boutique Hotel Maraton
Boutique Hotel Maraton
Č. 10 z 22 v lokalite Košice
28 recenzií
Vzdialenosť 4.9 km
Hotel Zlaty Dukat
Hotel Zlaty Dukat
Č. 8 z 22 v lokalite Košice
91 recenzií
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny

Navštívili ste Hotel Bankov? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Dodatočné informácie o hoteli Hotel Bankov

Zariadenie: Hotel Bankov
Adresa: Dolny Bankov 2, Košice 040 01, Slovensko
Lokalita: Slovensko > Košický kraj > Košice
Vybavenie:
Bar/hotelový bar Fitnescentrum s telocvičňou/posilňovňa Bezplatný vysokorýchlostný Internet (WiFi) Bezplatné parkovanie Domáci maznáčikovia vítaní Reštaurácia Donáška jedla na izbu Letisková autobusová doprava Plavecký bazén Doprava z letiska/na letisko
Štýl hotela:
Na pozícii č. 7 spomedzi 22 hotelov v lokalite Košice
Cenový rozsah (za noc): 59 € – 101 €
Trieda hotela:Hviezdičky: 4 — Hotel Bankov 4*
Počet izieb: 29
Možnosti rezervácie:
Spoločnosť TripAdvisor s hrdosťou ohlasuje uzatvorenie spolupráce s partnerom Expedia a Booking.com, vďaka ktorému budete môcť vykonávať bezproblémové rezervácie hotela Hotel Bankov. Každý mesiac pomáhame miliónom cestovateľov nájsť dokonalý hotel na dovolenkové aj služobné cesty, pričom vždy hľadáme najlepšie zľavy a špeciálne ponuky.

Je toto profil vášho zariadenia na portáli TripAdvisor?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu