Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Prijemný a velmi pekny hotel”
Recenzia Hotel Bankov

Najlepšie ceny pre obdobie
Registrácia dd. mm. rrrr Odhlásenie dd. mm. rrrr
Ceny sú za 1 izby, pre 2 osoby
Zobraziť ceny
Porovnať najlepšie ceny z najobľúbenejších cestovateľských webových stránok
a ešte 7 lokalít!
Hotel Bankov
Na pozícii č. 9 spomedzi 22 hotelov v Košiciach
Certifikát výnimočnosti
Prispievateľ úrovne 3
9 recenzií
5 recenzií hotelov
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 bod za pomoc
“Prijemný a velmi pekny hotel”
Recenzované: 29. júna 2016

Hotel je trochu dalej od centra, ale vynahradza to tym ze je tichy, hned pri lese- kam sa mozete ist prechadzta, alebo rano behat,
Maju vynikajucu kuchyna, dobrý vyber aj kvalitne vina
Celkovo je uroven hotela dobra, nemam ziadnu negativnu skusenost ani feeling.

  • Ubytoval(a) sa v auguste 2015, cestoval(a) ako pár
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
Užitočné?
Poďakujte používateľovi zuzana v.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Bankov, General Manager v zariadení Hotel Bankov., 10. júla 2016
Dobrý deň Zuzana,

som nesmierne rada, že ste sa u nás cítili príjemne a že pobyt u nás splnil Vaše očakávania. V letných mesiacoch je prostredie nášho hotela očarujúce a príjemné aj v čase horúčav, ktoré nás už aj toto leto prekvapili. Preto som rada, že ste sa so svojimi dojmami podelili aj s ostatnými cestujúcimi, ktorí si náš hotel vyberú práve kôli jeho polohe v lese. Teplota u nás je vždy o 2-3C nižšia ako v centre mesta aj keď sme od centra mesta vzdialení iba 5 km ( 5 minút autom) a taxi je v cene ubytovania.
Potešilo ma, že Vám chutila aj naša kuchyňa. Možno si pri Vašej budúcej návšteve vychutnáte aj grilovanie v našej Trattorii v letnej záhrade. Grilujeme celé leto , každý utorok a štvrtok od 18:00- 22:00.
Budeme sa teda na Vás opäť tešiť.

S pozdravom
Adriana Hurová, riaditeľka hotela
Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziu

80 recenzií od našej komunity

Hodnotenie od cestovateľov
    39
    21
    13
    5
    2
Zobraziť recenzie pre
17
29
2
19
Zhrnutie hodnotenia
  • Kvalita spánku
  • Lokalita
  • Izby
  • Služby
  • Cena/kvalita
  • Čistota
Tipy od cestovateľov vám pomôžu vybrať si tú správnu izbu.   Tipy týkajúce sa izieb (3)
Dátum | Hodnotenie
  • Najskôr čeština
  • Najskôr holandčina
  • Najskôr angličtina
  • Najskôr francúzština
  • Najskôr nemčina
  • Najskôr hebrejčina
  • Najskôr taliančina
  • Najskôr poľština
  • Najskôr ruština
  • Najskôr slovenčina
  • Akékoľvek
Najskôr slovenčina
Košice, Slovensko
Prispievateľ úrovne 3
12 recenzií
4 recenzie hotelov
common_n_hotel_reviews_1bd8 16 bodov za pomoc
Recenzované: 28. marca 2016

Najstarší fungujúci hotel na Slovensku prešiel niekoľkými rekonštrukciami, ale zachoval si svoju podobu a svojho krásneho ducha. Pôsobí veľmi luxusne a impozantne medzi lesmi len 5 minút jazdy autom od Košíc. Pred hotelom je zastávka autobusu MHD. Kaviareň ponúka príjemné posedenie s bohatým výberom nápojov.Reštaurácia môže byť hrdá na kvalitu svojich jedál a príjemné vystupovanie ochotného personálu. V lete návštevníkov očarí posedenie na letnej terase.

Tip na izbu: Všetky izby sú dobre.
Pozrieť ďalšie tipy na izby
  • Ubytoval(a) sa v marci 2016, cestoval(a) s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Izby
    • Služby
Užitočné?
2 Poďakujte používateľovi Eva P.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Bankov, General Manager v zariadení Hotel Bankov., 29. marca 2016
Dobrý deň pani Eva,
ďakujeme za Vašu návštevu v Hoteli Bankov. Som rada, že ste sa u nás cítili príjemne a že ste ocenili služby, ktoré sa snažíme ponúkať našim hosťom tak, aby v nich rezonovali príjemné emócie a aby ostali dlho v ich spomienkach.
Teší ma, že sa to podarilo aj vo Vašom prípade.
Preto verím, že budeme mat šancu očariť Vás opäť niekedy nabudúce.

Adriana Hurová- riaditeľka hotela
Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Slovensko
Prispievateľ úrovne 5
55 recenzií
24 recenzií hotelov
common_n_hotel_reviews_1bd8 27 bodov za pomoc
Recenzované: 2. februára 2016

Hotel v kludnom prostredi s wellness a peknym ubytovanim na urovni.Personal skvely.Bol som tu ubytovany viackrat a s jedinou vynimkou (dole bola svadba a nedalo sa spat - hotel mi vsak dal na zaklade reklamacie vyraznu zlavu) bolo vzdy vsetko prevotriedne.Doporucujem

  • Ubytoval(a) sa v máji 2015, cestoval(a) ako pár
    • Lokalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
Užitočné?
Poďakujte používateľovi Blackie7777.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Bankov, General Manager v zariadení Hotel Bankov., 17. marca 2016
Dobrý deň,

v prvom rade by som sa Vám chcela poďakovať, že ste sa rozhodli so svojimi pozitívnymi dojmami z pobytu v našom hoteli podeliť aj s ostatnými návštevníkmi Košíc.
Som veľmi rada, že ste so službami nášho hotela opakovane spokojný a preto Vašu recenziu rada predám aj nášmu personálu. :-)

Vďaka romantickej atmosfére s nádychom histórie je náš hotel počas letných mesiacov vyhľadávaným svadobným miestom. Ak sa však v budúcnosti rozhodnete pre pobyt počas sobotňajšej noci, verím, že v zadnom krídle hotela budete od svadobnej zábavy dostatočne chránený.

Dúfam, že budeme mať aj v budúcnosti možnosť ponúknuť Vám malý kúsok domova na Bankove, kde ste vždy vítaný.
Tešíme sa na Vás.

Adriana Hurová. riaditeľka hotela
Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Trebisov, Slovensko
Prispievateľ úrovne 5
40 recenzií
13 recenzií hotelov
common_n_hotel_reviews_1bd8 19 bodov za pomoc
Recenzované: 24. novembra 2015

Krásne prostredie, vždy vynikajúco naladený personál, super obsluha, navštívili sme Bankov viackrát a zakaždým sme odchádzali spokojní. Odporúčam romantickú večeru, ak potrebujete prekvapiť, nadherné servírovanie a výborné jedlo

Termín ubytovania: októbri 2015
Užitočné?
Poďakujte používateľovi MissisBE.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Bankov, General Manager v zariadení Hotel Bankov., 17. marca 2016
Dobrý deň z Bankova,

srdečná vďaka za Vašu pozitívnu recenziu z pobytu v našom hoteli.
Som rada, že ste si romatickú atmosféru nášho hotela náležite vychutnali a že tento jedinečný okamih umocnila aj chutná večera v Lujza Restaurant.
Áno, :-) ROMANTICKÝ POBYT v Hoteli Bankov má svoje čaro, o ktorom by mnohí naši návštevníci vedeli povedať svoje.
Žiaľ nie každý sa so svojimi dojmami podelí tak, ako vy.
Preto si nesmierne,vážim, že ste si našli čas na toto zdieľanie Vášho zážitku.

Verím, že nebol posledný v našom hoteli.
Radi Vás opäť čoskoro uvítame.
Možno tentokrát v Trattorii na letnej záhrade, v tôni lesa, podvečer....:-)))
Budeme sa na vás tešiť.

Adriana Hurová- riaditeľka
Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Bratislava, Slovensko
Prispievateľ úrovne 5
62 recenzií
16 recenzií hotelov
common_n_hotel_reviews_1bd8 27 bodov za pomoc
Recenzované: 1. septembra 2015

Hotel Bankov sme navštívili niekoľkokrát a vždy sme boli maximálne spokojní. Naša posledná návšteva bola pre nás sklamaním. Izby sú krásne, čisté (odporúčame izbu Superior) a dostatočne vybavené. V horúcich dňoch padla dobre aj klimatizácia, ktorá je výborne regulovateľná a tichá. Taktiež prostredie blízkeho lesa je v letných dňoch príjemným osviežením. Vysoko hodnotíme služby wellness centra - príjemné, tiché a výborné služby maséra. Skutočne odporúčame masáž.
Sklamaním však bola reštaurácia resp. raňajky a prostredie. Ku kvalite večerí výhrady nemáme, ale raňajky sú dosť úbohé na to, že ide o ****hotel. Aj napriek tomu, že ide o letné dni, myslím si, že reštaurácia by mala byť prestretá aj vnútri. Vnútorná časť reštaurácie akoby neexistovala. Vonku bolo mnoho hymzu, špeciálne osy, ktoré sú veľmi nepríjemné, obzvlášť pre mňa ako alergičku a tak sme si museli vnútri reštaurácie sami pýtať základné prestretie. Myslím, že by sa nič nestalo keby dva stoly boli pripravené. Raňajky po 8.00 boli poloprázdne. Žiadna informácia, že je možné si objednať niečo iné. Čašníčka sa nás ako hostí pýtala, že či má doplniť džús...Toto by sa v takom hoteli stávať nemalo. Takže na raňajky je potrebné si privstať...

  • Ubytoval(a) sa v auguste 2015, cestoval(a) ako pár
    • Cena/kvalita
    • Čistota
    • Služby
Užitočné?
Poďakujte používateľovi prima80.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Ďalšie hotely, ktoré by sa vám mohli páčiť...
Cestovatelia si pozreli aj tieto hotely v Košiciach
Vzdialenosť 5.1 km
DoubleTree By Hilton Košice
DoubleTree By Hilton Košice
Č. 1 z 22 v lokalite Košice
485 recenzií
Vzdialenosť 4.9 km
Bristol Hotel
Bristol Hotel
Č. 3 z 22 v lokalite Košice
136 recenzií
Vzdialenosť 4.1 km
Hotel Yasmin Košice
Hotel Yasmin Košice
Č. 2 z 22 v lokalite Košice
235 recenzií
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny
Vzdialenosť 4.7 km
Eco friendly Hotel Dália
Eco friendly Hotel Dália
Č. 6 z 22 v lokalite Košice
68 recenzií
Vzdialenosť 3.9 km
Boutique Hotel Maraton
Boutique Hotel Maraton
Č. 11 z 22 v lokalite Košice
28 recenzií
Vzdialenosť 4.6 km
Golden Royal Boutique Hotel & Spa
Golden Royal Boutique Hotel & Sp...
Č. 5 z 22 v lokalite Košice
66 recenzií
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny

Navštívili ste Hotel Bankov? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Dodatočné informácie o hoteli Hotel Bankov

Zariadenie: Hotel Bankov
Adresa: Dolny Bankov 2, Košice 040 01, Slovensko
Lokalita: Slovensko > Košický kraj > Košice
Vybavenie:
Bar/hotelový bar Fitnescentrum s telocvičňou/posilňovňa Bezplatný vysokorýchlostný Internet (WiFi) Bezplatné parkovanie Domáci maznáčikovia vítaní Reštaurácia Donáška jedla na izbu Letisková autobusová doprava Plavecký bazén Doprava z letiska/na letisko
Štýl hotela:
Na pozícii č. 9 spomedzi 22 hotelov v lokalite Košice
Cenový rozsah (za noc): 69 € – 99 €
Trieda hotela:Hviezdičky: 4 — Hotel Bankov 4*
Počet izieb: 29
Možnosti rezervácie:
Spoločnosť TripAdvisor s hrdosťou ohlasuje uzatvorenie spolupráce s partnerom Booking.com, Hotels.com, Expedia a Agoda, vďaka ktorému budete môcť vykonávať bezproblémové rezervácie hotela Hotel Bankov. Každý mesiac pomáhame miliónom cestovateľov nájsť dokonalý hotel na dovolenkové aj služobné cesty, pričom vždy hľadáme najlepšie zľavy a špeciálne ponuky.

Je toto profil vášho zariadenia na portáli TripAdvisor?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu