Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (91)
Filtrovať recenzie
91 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
42
26
16
5
2
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
42
26
16
5
2
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
162191 recenzií
Zrecenzované: 28. marca 2016

Najstarší fungujúci hotel na Slovensku prešiel niekoľkými rekonštrukciami, ale zachoval si svoju podobu a svojho krásneho ducha. Pôsobí veľmi luxusne a impozantne medzi lesmi len 5 minút jazdy autom od Košíc. Pred hotelom je zastávka autobusu MHD. Kaviareň ponúka príjemné posedenie s bohatým výberom nápojov.Reštaurácia môže byť hrdá na kvalitu svojich jedál a príjemné vystupovanie ochotného personálu. V lete návštevníkov očarí posedenie na letnej terase.

Tip na izbu: Všetky izby sú dobre.
  • Termín ubytovania: marec 2016, cestoval(a) s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Izby
    • Služby
2  Poďakujte používateľovi Eva P.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Bankov, General Manager v zariadení Hotel Bankov.Zodpovedané: 29. marca 2016

Dobrý deň pani Eva,
ďakujeme za Vašu návštevu v Hoteli Bankov. Som rada, že ste sa u nás cítili príjemne a že ste ocenili služby, ktoré sa snažíme ponúkať našim hosťom tak, aby v nich rezonovali príjemné emócie a aby ostali dlho v ich spomienkach.
Teší ma, že sa to podarilo aj vo Vašom prípade.
Preto verím, že budeme mat šancu očariť Vás opäť niekedy nabudúce.

Adriana Hurová- riaditeľka hotela

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 2. februára 2016

Hotel v kludnom prostredi s wellness a peknym ubytovanim na urovni.Personal skvely.Bol som tu ubytovany viackrat a s jedinou vynimkou (dole bola svadba a nedalo sa spat - hotel mi vsak dal na zaklade reklamacie vyraznu zlavu) bolo vzdy vsetko prevotriedne.Doporucujem

  • Termín ubytovania: máj 2015, cestoval(a) v páre
    • Lokalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
Poďakujte používateľovi Blackie7777.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Bankov, General Manager v zariadení Hotel Bankov.Zodpovedané: 17. marca 2016

Dobrý deň,

v prvom rade by som sa Vám chcela poďakovať, že ste sa rozhodli so svojimi pozitívnymi dojmami z pobytu v našom hoteli podeliť aj s ostatnými návštevníkmi Košíc.
Som veľmi rada, že ste so službami nášho hotela opakovane spokojný a preto Vašu recenziu rada predám aj nášmu personálu. :-)

Vďaka romantickej atmosfére s nádychom histórie je náš hotel počas letných mesiacov vyhľadávaným svadobným miestom. Ak sa však v budúcnosti rozhodnete pre pobyt počas sobotňajšej noci, verím, že v zadnom krídle hotela budete od svadobnej zábavy dostatočne chránený.

Dúfam, že budeme mať aj v budúcnosti možnosť ponúknuť Vám malý kúsok domova na Bankove, kde ste vždy vítaný.
Tešíme sa na Vás.

Adriana Hurová. riaditeľka hotela

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 24. novembra 2015

Krásne prostredie, vždy vynikajúco naladený personál, super obsluha, navštívili sme Bankov viackrát a zakaždým sme odchádzali spokojní. Odporúčam romantickú večeru, ak potrebujete prekvapiť, nadherné servírovanie a výborné jedlo

Termín ubytovania: október 2015
Poďakujte používateľovi MissisBE.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Bankov, General Manager v zariadení Hotel Bankov.Zodpovedané: 17. marca 2016

Dobrý deň z Bankova,

srdečná vďaka za Vašu pozitívnu recenziu z pobytu v našom hoteli.
Som rada, že ste si romatickú atmosféru nášho hotela náležite vychutnali a že tento jedinečný okamih umocnila aj chutná večera v Lujza Restaurant.
Áno, :-) ROMANTICKÝ POBYT v Hoteli Bankov má svoje čaro, o ktorom by mnohí naši návštevníci vedeli povedať svoje.
Žiaľ nie každý sa so svojimi dojmami podelí tak, ako vy.
Preto si nesmierne,vážim, že ste si našli čas na toto zdieľanie Vášho zážitku.

Verím, že nebol posledný v našom hoteli.
Radi Vás opäť čoskoro uvítame.
Možno tentokrát v Trattorii na letnej záhrade, v tôni lesa, podvečer....:-)))
Budeme sa na vás tešiť.

Adriana Hurová- riaditeľka

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 1. septembra 2015

Hotel Bankov sme navštívili niekoľkokrát a vždy sme boli maximálne spokojní. Naša posledná návšteva bola pre nás sklamaním. Izby sú krásne, čisté (odporúčame izbu Superior) a dostatočne vybavené. V horúcich dňoch padla dobre aj klimatizácia, ktorá je výborne regulovateľná a tichá. Taktiež prostredie blízkeho lesa je v letných dňoch príjemným osviežením. Vysoko hodnotíme služby wellness centra - príjemné, tiché a výborné služby maséra. Skutočne odporúčame masáž.
Sklamaním však bola reštaurácia resp. raňajky a prostredie. Ku kvalite večerí výhrady nemáme, ale raňajky sú dosť úbohé na to, že ide o ****hotel. Aj napriek tomu, že ide o letné dni, myslím si, že reštaurácia by mala byť prestretá aj vnútri. Vnútorná časť reštaurácie akoby neexistovala. Vonku bolo mnoho hymzu, špeciálne osy, ktoré sú veľmi nepríjemné, obzvlášť pre mňa ako alergičku a tak sme si museli vnútri reštaurácie sami pýtať základné prestretie. Myslím, že by sa nič nestalo keby dva stoly boli pripravené. Raňajky po 8.00 boli poloprázdne. Žiadna informácia, že je možné si objednať niečo iné. Čašníčka sa nás ako hostí pýtala, že či má doplniť džús...Toto by sa v takom hoteli stávať nemalo. Takže na raňajky je potrebné si privstať...

  • Termín ubytovania: august 2015, cestoval(a) v páre
    • Cena/kvalita
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi prima80.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 31. augusta 2015 cez mobilné zariadenie

V prvom rade by som chcela uviesť, že sme si v tratorii objednali stôl pre 4 osoby s požiadavkou aby bol stôl vyzdobený, nakoľko šlo o oslavu štátnych skúšok.
S Pánom na kt. Ma z recepcie prepojili sme sa dohodli. Bol milý a ústretový.
Po príchode sme sa čašníčke ohlasili, že máme rezervovaný stôl pre 4 osoby na meno.... slečna v reštaurácii povedala: " ja o ničom neviem, sadnite si kde je volne."
Vyobliekany sme si teda "sadli kde bolo voľné"
A čakali na slečnu 15 min pokial si našla čas..(pri dvoch stoloch)
Čo sa kuchyne týka boli sme spokojní. Prípitky boli nalievané od oka, raz sme v pohároch mali akoby dvojité drinky a raz ako by zabudli doliať pol odmerky.
Tak vzhľadom na to, že sme nemali pripravený stôl podľa požiadaviek, nedočkali sa žiadneho ospravedlnenia ani vysvetlenia sa tam rozhodne nevrátime.
Takže rezervaciu na rodinnú oslavu neodporúčam. Hlavne nie ak chcete svoje deti potešiť tým, čo ste pre ne prichystali.

Termín ubytovania: august 2015, cestoval(a) s rodinou
1  Poďakujte používateľovi Moje Meno N.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie