Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (91)
Filtrovať recenzie
91 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
42
26
16
5
2
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
42
26
16
5
2
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
192491 recenzií
Recenzované: 1. septembra 2015

Hotel Bankov sme navštívili niekoľkokrát a vždy sme boli maximálne spokojní. Naša posledná návšteva bola pre nás sklamaním. Izby sú krásne, čisté (odporúčame izbu Superior) a dostatočne vybavené. V horúcich dňoch padla dobre aj klimatizácia, ktorá je výborne regulovateľná a tichá. Taktiež prostredie blízkeho lesa je v letných dňoch príjemným osviežením. Vysoko hodnotíme služby wellness centra - príjemné, tiché a výborné služby maséra. Skutočne odporúčame masáž.
Sklamaním však bola reštaurácia resp. raňajky a prostredie. Ku kvalite večerí výhrady nemáme, ale raňajky sú dosť úbohé na to, že ide o ****hotel. Aj napriek tomu, že ide o letné dni, myslím si, že reštaurácia by mala byť prestretá aj vnútri. Vnútorná časť reštaurácie akoby neexistovala. Vonku bolo mnoho hymzu, špeciálne osy, ktoré sú veľmi nepríjemné, obzvlášť pre mňa ako alergičku a tak sme si museli vnútri reštaurácie sami pýtať základné prestretie. Myslím, že by sa nič nestalo keby dva stoly boli pripravené. Raňajky po 8.00 boli poloprázdne. Žiadna informácia, že je možné si objednať niečo iné. Čašníčka sa nás ako hostí pýtala, že či má doplniť džús...Toto by sa v takom hoteli stávať nemalo. Takže na raňajky je potrebné si privstať...

Dátum pobytu: august 2015
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Cena/kvalita
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi prima80.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 31. augusta 2015 cez mobilné zariadenie

V prvom rade by som chcela uviesť, že sme si v tratorii objednali stôl pre 4 osoby s požiadavkou aby bol stôl vyzdobený, nakoľko šlo o oslavu štátnych skúšok.
S Pánom na kt. Ma z recepcie prepojili sme sa dohodli. Bol milý a ústretový.
Po príchode sme sa čašníčke ohlasili, že máme rezervovaný stôl pre 4 osoby na meno.... slečna v reštaurácii povedala: " ja o ničom neviem, sadnite si kde je volne."
Vyobliekany sme si teda "sadli kde bolo voľné"
A čakali na slečnu 15 min pokial si našla čas..(pri dvoch stoloch)
Čo sa kuchyne týka boli sme spokojní. Prípitky boli nalievané od oka, raz sme v pohároch mali akoby dvojité drinky a raz ako by zabudli doliať pol odmerky.
Tak vzhľadom na to, že sme nemali pripravený stôl podľa požiadaviek, nedočkali sa žiadneho ospravedlnenia ani vysvetlenia sa tam rozhodne nevrátime.
Takže rezervaciu na rodinnú oslavu neodporúčam. Hlavne nie ak chcete svoje deti potešiť tým, čo ste pre ne prichystali.

Dátum pobytu: august 2015
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
1  Poďakujte používateľovi Moje Meno N.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 10. mája 2015

Hotel je v krásnom prostredí, krásna príroda v okolí. Recepčné vždy usmiate a nápomocné. Taxi do mesta a späť denne funguje super. Strava výborná. Wellness super a masáže tiež. Trochu by sa mohla vylepšiť kaviareň, resp. káva.

Tip na izbu: Sú to izby superior
Dátum pobytu: február 2015
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi prima80.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Bankov, Generálny riaditeľ v zariadení Hotel Bankov.Zodpovedané: 10. júla 2015

Dobrý deň z Hotela Bankov Som veľmi rada, že ste boli s pobytom v našom hoteli spokojní a že splnil Vaše očakávania. Na káve popracujeme tak, aby pri Vašej budúcej návšteve bolo už všetko bez chyby. :-) Budeme sa tešiť na stretnutie, dúfam v blízkej budúcnosti.

Adriana Hurová, riaditeľka

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 14. apríla 2015

Krásny hotel v historickej budove uprostred lesov. Kľud, ticho, izolácia od civilizácie. Hotel sa nachádza za mestom, pre ubytovaných hostí ponúka zdarma odvoz do Košíc. Obsluha v poriadku, izby čisté, pekne zariadené.
V prípade služobnej cesty je veľkým nedostatkom zlý signál. Sieť O2 nešla vôbec, slabý signál som zachytil na konci parkoviska pred hotelom. Orange rovnako problematický.

Dátum pobytu: august 2014
  • Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
    • Lokalita
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi Erik_von_Nitra.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Bankov, Generálny riaditeľ v zariadení Hotel Bankov.Zodpovedané: 10. júla 2015

Dobrý deň Erik,

prečítala som si Vašu milú recenziu k ubytovanie v Hoteli Bankov. Som rada, že ste s našimi službami boli spokojný, že ste si u nás oddýchli a cítili sa príjemne.
Verím, že táto návšteva nebola Vaša posledná aj napriek zlému signálu mobilného operátora O2.
Podnetov od nás aj od klientov majú dosť, táto služba žiaľ nie je v našich rukách.

Budeme sa tešiť na Vašu budúcu návštevu, :-) Adriana Hurová

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 13. augusta 2014 cez mobilné zariadenie

Velmi pekne a pokojne miesto mozem odporucat.Starava zaujimava chutne jedla.Celkovo staff tiez fajn.Okolie klud a pokoj super.Skolenie naozaj ovela lepsie a inde v KE.Capovany Plzen dobre padol kedze bolo dost teplo.Izba cista a utulna, pekny vyhlad.

Dátum pobytu: júl 2014
Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
3  Poďakujte používateľovi jozef m.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie