Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Aký vplyv majú platby, ktoré nám zaplatíte, na poradie zobrazených cien. Typy izieb sa môžu líšiť.
Hotely v blízkosti
Recenzie (47)
Filtrovať recenzie
47 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
16
22
7
2
0
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
16
22
7
2
0
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
51047 recenzií
Recenzované: 23. novembra 2016

Chcem sa poďakovať zamestnancom Kongres hotela ROCA za profesionálnu prípravu firemných a spoločenských podujatí. Na viacerých takýchto akciách, školeniach, prezentáciách a spoločenských udalostiach som sa zúčastnil a vždy som mal vynikajúci pocit, že personál urobil všetko pre zdarný priebeh akcie, že nič nezanedbal a všetko bolo pripravené kvalitne a načas. Ďakujem Vám priatelia aj touto cestou, držím Vám palce a želám, aby sa vysoká úroveň Vašich služieb premietla vo zvýšenej návštevnosti podujatí, ktoré Váš Kongres hotel ROCA zastrešujete, pripravuje či organizuje ...

Dátum pobytu: november 2016
Poďakujte používateľovi JozefHalac.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia kongreshotelroca, Manažér pre styk s verejnosťou v zariadení Kongres Hotel Roca.Zodpovedané: 28. novembra 2016

Vážený p. Jozef,
s veľkým a úprimným ďakujeme reagujeme na Vašu recenziu. Tak ako sa snažíme do každej jednej akcie dať všetko čo vieme, tak sa aj tešíme ak je naša práca prínosom pre Vás - hostí, klientov. Táto naša profesionalita ako hovoríte, pozostáva aj z prístupu našich kolegov k zadávaným úlohám a zároveň spoľahlivým partnerom hotela.
Budeme radi , ak sa budeme stretávať na ďalších našich podujatiach a akciách.
S pozdravom manažment Kongres Hotela Roca.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 31. októbra 2016 cez mobilné zariadenie

Prijemný a ochotný personál, dobrá poloha, strážené parkovisko, čisté izby - zaujímavo riešené (na malom priestore plnohodnotné ubytovanie), bohaté raňajky.
V nedeľu bola žiaľ reštaurácia zatvorená už 20:30, chcel som si dať palacinky :)

Dátum pobytu: október 2016
Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
Poďakujte používateľovi Lubos K.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia kongreshotelroca, Manažér v zariadení Kongres Hotel Roca.Zodpovedané: 2. novembra 2016

Milý p. Ľuboš,
radi by sme sa Vám poďakovali za Váš feedback, ktorý nás veľmi potešil. Teší nás aj pripomienka dizajnu izieb , kde sa architekt snažil maximálne využiť priestor izby pre jej maximálne využitie. Veríme, že si naše palacinky prídete vychutnať pri najbližšej návšteve Košíc opäť. S úprimným pozdravom Kongres Hotel Roca tím.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 2. októbra 2016 cez mobilné zariadenie

Hotel s dobrou dostupnosťou z obchvatu Košíc. Bezproblémové parkovanie, príjemný personál. Raňajky ma milo prekvapili, čerstvo pripravená praženica, volské oko atď. Izba je menšia so svojsky riešenou kúpelňou, ale čistá, pre potreby prespania postačujúce.

Dátum pobytu: október 2016
Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
Poďakujte používateľovi DavidZ2615.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia kongreshotelroca, Manager v zariadení Kongres Hotel Roca.Zodpovedané: 26. októbra 2016

Dobrý deň p.David,
ďakujeme za Vašu recenziu, veľmi si ju vážime. Teší nás , že ste s našimi službami boli spokojný a veríme, že sa pri Vašej najbližšej návšteve Košíc opäť stretneme. Dizajn izieb je prispôsobený architektom pre maximálne využitie priestoru. Tím Kongres Hotel Roca.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 21. júna 2016

Dostupnosť z letiska, bezplatná možnosť parkovania, reštaurácia otvorená do 22:00 - dobrá kuchyňa, personál - ústretový, ochotný, izba - moderný dizajn, služby - práčovňa, bezplatné zapožičanie bicykla.

Dátum pobytu: máj 2016
Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
Recenzia získaná v spolupráci s týmto hotelom
Poďakujte používateľovi jitka_hornakova.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia kongreshotelroca, Manažér v zariadení Kongres Hotel Roca.Zodpovedané: 24. júna 2016

Vážená p. Horňáková,
ďakujeme , veľmi sa tešíme z Vašej referencie a že ste s našimi poskytovanými službami boli spokojná Taktiež, že ste využili letnú ponuku požičovne bicyklov, čo sme pre hostí pripravili. S pozdravom tím Kongres Hotela Roca.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 5. júna 2016

Tento hotel navštevujem už 4 roky. Keďže je to butique hotel, izby sú pomerne menšie. I cez nespočetné množstvo nepríjemných udalostí ( neuprataná izba, vytečená sprcha, nejdelé jedlo... a iné) sa sem rád vraciam. Obsluha a personál je na úrovni a zvyšujú kredit hotela. Tak isto sa zmenila kuchyňa, takže pokiaľ sa vám nechce hľadať reštauráciu v okolí, hotelová je na vysokej úrovni. Mínus je poloha hotela, keďže treba vyyužiť taxi do mesta a späť.

Dátum pobytu: máj 2016
  • Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
    • Lokalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
Poďakujte používateľovi Ľubomír H.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia kongreshotelroca, Generálny riaditeľ v zariadení Kongres Hotel Roca.Zodpovedané: 21. júna 2016

Vážený používateľa Lu H,
veľmi pekne ďakujeme za Váš názor, vážime si každý jeden. Ako sám viete snažíme sa pristupovať ku každej udalosti osobitne a veríme, že aj Vy ste s riešením boli spokojný.
Teší nás , že ste našim stálym klientom a prechádzate s nami našim každodenným vývojom a vylepšovaním našich poskytovaných služieb. Zároveň si Vás dovoľujeme len poopraviť, že náš hotel nebol a nie je zaradený do kategórie Boutique hotel, ktorá má svoje štandardy - naša kategória je kongresový hotel ***. S úctou GM Kongres Hotel Roca.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie