Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Najzaujímavejšie body recenzie
teambuilding

Akcie sa zúčastnilo cca 30 ľudí a samotná akcia bola skvelá, kuchári boli neuveriteľní a trpezliví... viac informácií

Zrecenzované: pred 3 týždňami
BlankaL
,
Košický kraj, Slovensko
Osobný rast pod profesionálnym vedením.

Ako amatér varím už naozaj dlhú dobu, takže som sa do školy prihlásil s pocitom, že si len overím... viac informácií

Recenzované: 31. augusta 2019
Vlakra1
,
Košice, Slovensko
Prečítať všetky recenzie (10)
  
Recenzie (10)
Filtrovať recenzie
10 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
9
1
0
0
0
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
9
1
0
0
0
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
1610 recenzií
Zrecenzované: pred 3 týždňami

Akcie sa zúčastnilo cca 30 ľudí a samotná akcia bola skvelá, kuchári boli neuveriteľní a trpezliví a jednoducho každý z nás sa na konci cítil ako pravý kuchári. Jedlo, ktoré sme si navarili bolo úžasné (hlavne vďaka profesionálnemu vedeniu) a z akcie sme odchádzali prejedení a spokojní.

Dátum zážitku: august 2019
Poďakujte používateľovi BlankaL.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia chefparadekosice, Manažér v zariadení Škola varenia Chefparade.Zodpovedané: pred 2 týždňami

Ďakujeme pekne za Vaše hodnotenie. Ceníme si Vašu dôveru a veríme, že Vás ani nabudúce nesklameme.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 31. augusta 2019

Ako amatér varím už naozaj dlhú dobu, takže som sa do školy prihlásil s pocitom, že si len overím to, čo už viem. Bol to veľký omyl. Nestačí poznať receptúru a postup, až tu mi môj učiteľ ukázal rôzne grify, skratky a varianty postupu. "Všetky cesty vedú do Ríma", niektoré sú však hladké, iné tŕnisté. Cesta k výsledku, pod vedením p. Tomáša Jakaba, bola "prechádzkou ružovou záhradou".
Perfektná predpríprava, kedy na začiatku hodiny všetko, vrátane surovín, malo svoje miesto, nebola nutná žiadna improvizácia.
Rozpojila sa mi omáčka? Dnes už viem ako ju zachrániť tak, že to temer nikto ani nespozná. Odnaučil som sa preháňať to s olejom, som bohatší o know-how k viacerým perfektným (nielen) stejkovým omáčkam.
Nie bez významu je varenie s profesionálnejším náradím, než máme väčšina amatérov bežne doma. Takže už po prvej hodine som sa "obdaroval" zakúpením profesionálneho kuchárskeho noža, ktorému stačí povedať čo má nakrájať a on to urobí bez toho, aby som si všimol kedy a ako.
Vďaka a dovidenia pri argentínskych steakoch.
A už len na okraj: pivo má v škole naozaj tú správnu teplotu a povedzme si, v ktorej škole môže mať žiak na školskej lavici počas vyučovania otvorenú dvanástku tejto lahodnej jačmennej polievky?

Dátum zážitku: august 2019
Poďakujte používateľovi Vlakra1.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia chefparadekosice, Manažér v zariadení Škola varenia Chefparade.Zodpovedané: 2. septembra 2019

Ďakujeme za tvoje hodnotenie. Popravde tento pocit "skúseného amatérskeho kuchára" je veľmi častý a zažil som ho aj ja na vlastnej koži. Variť s podporou takých kuchárskych majstrov, akým bezpochyby je Tomáš, je neuveriteľné a aj výsledok tomu zodpovedá. Vrcholom pre mňa bol Intenzívny kurz pre začiatočníkov, ktorý má presvedčil, že napriek rokom živého záujmu o varenie, som stále na začiatku. Teším sa na tvoju ďalšiu návštevu v Chefparade. Rado Revilak

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 21. augusta 2019 cez mobilné zariadenie

Čo Vám poviem. Bola som už na 4 kurzoch. Kto by na ne nechodil? Zakaždým na naučíte niečo nové, šéfkuchár Vám posunie svoje know how o príprave jedla, odchádzate s novými zážitkami a s plnými bruškami. Za pár dní si v maily nájdete spísané recepty, takže sa smelo pustíte do varenia doma. Má to len jeden háčik... z množstva lákavých kurzov sa ťažko vyberá....

Dátum zážitku: august 2019
Poďakujte používateľovi 252vierab.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia chefparadekosice, Manažér v zariadení Škola varenia Chefparade.Zodpovedané: 26. augusta 2019

Ďakujeme za milé slová, je to pre nás veľmi príjemné, ale aj veľký záväzok, aby ste pri každej ďalšej návšteve odchádzali od nás s príjemným pocitom. Tešíme sa na ďalšie stretnutie na našich kurzoch varenia v Chefparade Košice

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 20. mája 2019

Pekné prostredie, uvoľnená atmosféra, výborné jedlo .... Čo ešte viac očakávať?!? Zúčastnil som sa spolu s manželkou kurzu varenia vo woku v Košiciach ... Už sa obzerám po ďalších kurzoch ...

Dátum zážitku: máj 2019
Poďakujte používateľovi Ripo_63.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia chefparadekosice, Manažér v zariadení Škola varenia Chefparade.Zodpovedané: 21. mája 2019

Dakujeme za Tvoje hodnotenie a tesime sa na dalsiu navstevu :-)

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 15. apríla 2019 cez mobilné zariadenie

Kurz som obdrzal ako dar a tak som sa dozvedel o vynikajúcom kurze v Kosiciach, o ktorom som zatial nevedel. Neolutoval som a som rád za možnosť účasti na kurze indického varenia. Bol to môj prvý kurz ale určite nie posledný. Prístup účastníkov, prostredie a získané informácie hodnotím na jedničku. Kedze sa varí v dvojiciach pri jednom kuchynskom stolíku s dvojplatničkou je podla mna kurz ideálny pre priateľov, kamarátov, páry ale užije si ho aj jednotlivec a aspoň spozná nových ľudí. Jedine co môže možno máličko sklamať je cas strávený varením, čo ale asi zavisi od druhu kurzu a menu. My sme varili zaujímavé chutné jedlá, niektoré boli ale trochu časovo náročnejšie na prípravu. Ja osobne by som bol prijal viac receptov, ktoré by boli časovo menej náročné.
Napriek tomu mozem celý kurz len odporúčať.

Dátum zážitku: apríl 2019
Poďakujte používateľovi g_bork158.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia chefparadekosice, Manažér v zariadení Škola varenia Chefparade.Zodpovedané: 17. apríla 2019

Dakujeme velmi pekne za Vase mile slova. Vase hodnotenie je pre nas zavazkom, aby sme aj v buducnosti nasim zakaznikom priniesli vynimocny zazitok.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie